Болница Токуда - тема 6

• 42 283
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Препоръчвам д-р Илиев (да не се бърка с АГ-то). По принцип д-р Кирякова го беше извикала и не съм го избирала лично, но съм пре-доволна от услугите му по време и след раждането. Peace

# 316
Аз не съм избирала неонотологичен екип, видни от лентичката ми раждах юни 2009, платихме пакета, в който бяха включени изследванията 600 лв, но никъде и по бланките, които попълвах и след това в документите не пишеше избор на екип, нито някой ме е шитал /за неонатологичния екип/, но така или иначе всички са добри!

# 317
При мен мина първата среща с д-р Лазарова, останах доволна!Говорихме за нормално раждане след секцио, но пък бебето ми е все още седалищно, което засега го прави невъзможно, имам доста време да се обърне за радост.
На Феталната преди това, откриха малки проблеми- нефункционираща киста на яйчника, и някаква цистерничка на мозъка, която била малко по-голяма, д-р Лазарова не намери втрото за проблем, но ме прати на още една Фм за проследяване на кистата!Препоръча ми доц. Димитрова, но едва ли ще мога да си взема час за нея за след 3седмици.
За лака , на мен ми донесоха лакочестител да го махна преди сециото Simple Smile То беше с епидурал, никакви странични ефекни нямах след това!В Токуда използват спинална за секциото ако не се лъжа  newsm78

# 318
Здравейте искам да попитам нещо!В частната ни Бургаска болница е започнала нова лекарка-неонатолог.Идвала от Токуда и се казва Антоанета Колева.Чували ли сте я и имате ли някакви отзиви?

# 319
  • в 1001-та нощ
При мен мина първата среща с д-р Лазарова, останах доволна!Говорихме за нормално раждане след секцио, но пък бебето ми е все още седалищно, което засега го прави невъзможно, имам доста време да се обърне за радост.
На Феталната преди това, откриха малки проблеми- нефункционираща киста на яйчника, и някаква цистерничка на мозъка, която била малко по-голяма, д-р Лазарова не намери втрото за проблем, но ме прати на още една Фм за проследяване на кистата!Препоръча ми доц. Димитрова, но едва ли ще мога да си взема час за нея за след 3седмици.
За лака , на мен ми донесоха лакочестител да го махна преди сециото Simple Smile То беше с епидурал, никакви странични ефекни нямах след това!В Токуда използват спинална за секциото ако не се лъжа  newsm78

абе ти се пробвай за часа - обясни за какво става въпрос
д-р Лазарова е много сериозен лекар  Peace

Здравейте искам да попитам нещо!В частната ни Бургаска болница е започнала нова лекарка-неонатолог.Идвала от Токуда и се казва Антоанета Колева.Чували ли сте я и имате ли някакви отзиви?

не съм чувала нищо  Tired

# 320
a.l.e.n.a ,ще пробвам, ще спомена , че д-р Лазарова ме изпраща, но пък като знам, едната жена каква е нервна на регистратура и как реже наред, дано се получи Hug

# 321
  • в 1001-та нощ
 Naughty не казвай кой те праща, а за какъв проблем те пращат  Peace

# 322
Ще обясня всичко подробно , дано да ме изслуша жената и да не ме среже, че докато бях там няколко момичета звъняха точно за доц Димитрова, а жената на регистратура, отсичаше- абсурд , чак за средата на ноември Shocked
В крайна сметка ако не се получи ще отида пак при Врагалева, тя ме гледа онзи ден и откри проблема.

# 323
  • в 1001-та нощ
ако заобясняваш подробно - съвсем няма да те изтрае - кажи само, че са установени тези 2 проблема и си насочена към доц. Димитрова - само за тях, не за обстен преглед и че е важно да се види сега

ще те вмъкнат  Peace

направо действай сутринта в 8:30, ако ти се рискува - иди направо или проучи кога приема Димитрова и отиди, когато започва  Peace

# 324
a.l.e.n.a , така ще направя, утре сутрин ще се обадя и ще кажа!Все пак имам три седмици срок, дано ме вместят някъде! Hug

# 325
Здравейте момичета, искам да питам какви са административните процедури след раждане на бебето, до колко дни трябва да се регистрира и къде, в соц.грижи ходи ли се.

# 326
Вмъкнаха ме в графика на доцентката Simple Smile, дано всичко е наред след три седмици Praynig
Исках да попитам , 8ми месец на две седмици ли те викат , а 9ти всяка седмица за тонове?Така ли беше или греша?

# 327
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета, искам да питам какви са административните процедури след раждане на бебето, до колко дни трябва да се регистрира и къде, в соц.грижи ходи ли се.

първо взимаш акта за раждане от общината до 15-20 работни дни след раждането от служба есграон, и от там искаш и удостоверение за родствена връзка - 10 лв

снимаш акта, защото социалните го задържат месец и отиваш в социалните - т е обикновено до общината и пускаш молба за еднократна помощ за живо-родрно дете;

за там и предварително си разпечатай от банка или сайт – номера на сметката, по която да преведат помощта – за да няма грешка при изписване/ разчитане (искат го в службата)

после парите идват по сметка до месец и пак тогава си взимаш акта за раждане, вероятно го задържат, за да не отидеш и другаде за помощи

Вмъкнаха ме в графика на доцентката Simple Smile, дано всичко е наред след три седмици Praynig
Исках да попитам , 8ми месец на две седмици ли те викат , а 9ти всяка седмица за тонове?Така ли беше или греша?

браво мари Wink)) само така Peace

колко често ще ходиш зависи от състоянието ти Peace

# 328
Един въпрос - мога ли да избера анестезиолога д-р Илиев, ако не е планирано раждане? Миналия път епидурална ми слага една руса ниска женица и не съм доволна. Име не разбрах, а я няма на снимка в сайта на отделението.

# 329
  • София
Да попитам за работното време на лабораторията в Токуда. Снощи бяхме на 2-ри контролен преглед след раждането при д-р Масларска и поради сополките и хъркащото носле на Никола тя предложи да изследваме секрет от нослето за стафилококи. Попитахме за работното време днес, т.е. събота, но няма да успеем да отидем до 14 ч. и затова ме интересува през седмицата до колко часа работи лабораторията.
И не мога да не споделя огромното си възхищение от д-р Масларска. Не само от нейния професионализъм, но също и човечност и отдаденост. Вчера пред кабинета й беше истинска навалица. Ние успяхме да минем към 20 ч, а след нас имаше още 3 дечица. Въпреки това нито за миг не показа следа от умора, а беше усмихната и любезна както винаги. Познаваше всичките си малки пациенти и успяваше да ги предразположи и да направи приятен прегледа. Замислям се дали да не продължа да водя Никола на ежемесечни консултации при нея. Страхотна е!

Общи условия

Активация на акаунт