Болница Токуда - тема 6

• 42 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
a.l.e.n.a , супер си Hug Благодаря ти за пореден път  bouquet

# 301
Пакета е "Неонотологичен пакет" за бебето няма избор /по закон нали е безплатно/, но ако въпроса е можеш ли да избираш неонатологичния екип-не може. Избира се само АГ и анестезиолог.

# 302
Пакета е "Неонотологичен пакет" за бебето няма избор /по закон нали е безплатно/, но ако въпроса е можеш ли да избираш неонатологичния екип-не може. Избира се само АГ и анестезиолог.
Не знаех, че анастезиолога се избира, момичета можете ли да ме насочите в избора на анастезиолог.

# 303
Мисля, че са 2 анестезиолога. Реално моя анестезиолог го избра лекаря ми, но наличието на анестезиолог се води избор на такъв. Най-добре се консултирай с твоя АГ и според това, което искаш ще ти избере и препоръча. Анестезиолозите са много добри и на който и да попаднеш, ще си доволна.

# 304
  • София, Лагера
Аз нещо не разбирам... ако си поръчам просто епидурална упойка, това води ли се избор на анестезиолог? На мен ми е все едно кой ще ми я постави  Rolling Eyes

# 305
  • София
Откога е това. Преди три години избрах конкретен  неонатолог. А и неонатологичния пакет не е безплатен, защото в токуда се правят изследвания, които в другите родилни домове не се практикуват. Можеш и да откажеш тези неща, ако не искаш да ги ползваш и няма да ги платиш.

silvito Препоръчвам д-р Симеонов като анестезиолог.

Ноеми Води се избор, ако избереш конкретен. преди струваше 150 лв този избор, но ако си съгласна упойката да се постави от дежурния анестезиолог не се плаща за избор.

# 306
  • София, Лагера
Благодаря, Бояна!  Hug
Момичета, моля кажете ми, от какви съображения бихте избрали конкретен анестезиолог?

# 307
  • в 1001-та нощ

пакетът за бебето не е безплатен, мисля беше 500 лв за естствено родено и 600 лв за родено секцио

Откога е това. Преди три години избрах конкретен  неонатолог. А и неонатологичния пакет не е безплатен, защото в токуда се правят изследвания, които в другите родилни домове не се практикуват. Можеш и да откажеш тези неща, ако не искаш да ги ползваш и няма да ги платиш.

Ноеми Води се избор, ако избереш конкретен. преди струваше 150 лв този избор, но ако си съгласна упойката да се постави от дежурния анестезиолог не се плаща за избор.

само бих добавила, че за упойка се плаща - до колкото знам

# 308
  • София
Момичета, моля кажете ми, от какви съображения бихте избрали конкретен анестезиолог?
Аз избрах, защото бях секцио и при неправилно поставена упойка има рискове, които не ми се поемаха. Ако не можех да си позволя още един избор в сметката грижите за бебето щяха да са ми по- важни. А и сега вече има достатъчно мнения за анестезиолозите в Токуда, но преди три години те бяха само  имена и биографии на сайта ми.

# 309
  • София

Пакета за бебето е по желание, съответно 500 лв. за нормално раждане и 600 лв. за секцио.
Има опция и да не се избере този пакет, но в този случай се плащат 400 лв. за консумативи и грижи за бебето.

Колкото до упойката, тя си се заплаща - 300 лв. Предполагам тази цена включва и избора на анестезиолог, но не съм сигурна.   

# 310
  • София, Лагера
Да, аз знам, че самата упойка се плаща, но не разбирах мотивите защо се избира конкретен анестезиолог.
Бояна,  Hug

# 311
Ako упойката не е поставена добре, което се случва често в други болници, може да не те хване добре (да чувстваш самата операция ).
А, за крайни усложнения нама да ти споменавам сама можеш да се информираш от търсачката. Peace

# 312
  • в 1001-та нощ
ох ужас..... ooooh! ooooh! като си помисля, че аз исках, но ми казаха, че е късно....значи са ми спестили риск  Praynig Praynig

# 313
  • София, Лагера
Ako упойката не е поставена добре, което се случва често в други болници, може да не те хване добре (да чувстваш самата операция ).
А, за крайни усложнения нама да ти споменавам сама можеш да се информираш от търсачката. Peace
Мерси!
Дамммм, аз просто по презумпция имам доверие на докторите н Токуда, в т.ч. и на анестезиолозите.  Peace

# 314
  • в 1001-та нощ
на мен м слагаха общаупойка за серклажа-изобщоцялото мероприятие беше много мило

сестрата, която ме отведе до операционната ми галешекосата, докато ме буташе в количката, засттпи се - да не ми свалят лака, докато санитарките ме нападнаха...

говори с анестезилога и той се усмихна, че това, което гледали о ноктите го имало зад ухото.....после като ми слагаашемаската - анестезиолога - каза, че му пуска аромат на теменужки, който току що е набрал в гората ....

и накрая о чудо - за първи път след упойка бях добре - имала съм много операции, доста тежки и след това - пълен ужас - упойките не ми понасяха изобщо - сега - каква беше тази упойка не знам, но после бях "като нова".... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт