Болница Токуда - тема 6

• 42 337
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, мами! Моля, ако можете да ми помогнете, скоро ще постъпим в болницата за операция, а не сме от София... можете ли да ми кажете в близост има ли хотели, че нещо не намирам, ще ни се наложи да поостанем докато правят превръзки  Cry
Благодаря ви.

# 286
  • в 1001-та нощ
може да нощувате и в болницата, мисля беше 40 лв на вечер за придружител

то зависи и колко ще стоите

иначе най-близо се сещам за хотел Грийнвил, хотел Легенди, но....

# 287
тази карта  newsm78 newsm78 мисля, че се сещам какв е - един въпросник,който акушерката попълваше от мое име, като ми задаваше въпроси, докато получавах разкритие, а аз подписах....

нещо като въпросник за анестезиолог - но аз родих естествено и без упойка

Мисля, че става въпрос за пластмасовата карта, която всеки пациент на Токуда има  Peace

# 288
  • Бургас
Момичета, аз  тъй като си подготвям нещата за болницата се замислих дали ще ми трябват прибори, т.к. в другите болници искат, не си спомням в Токуда как стоят нещата.

ФъстъчкаHug

# 289
  • в 1001-та нощ
е там с храната носят метални и си ги прибират до другото хранене - не стоят пти теб, ако ще ползваш храна отвън си вземи

# 290
  • в 1001-та нощ
тази карта  newsm78 newsm78 мисля, че се сещам какв е - един въпросник,който акушерката попълваше от мое име, като ми задаваше въпроси, докато получавах разкритие, а аз подписах....

нещо като въпросник за анестезиолог - но аз родих естествено и без упойка

Мисля, че става въпрос за пластмасовата карта, която всеки пациент на Токуда има  Peace
аааа, карта на пациента  Hug

и като даваш кръв и т.н. си поискай парола за онлайн достъп  Peace много добре им е направена ситемата ....прави и сравнителен анализ  Peace

# 291
Момичета, аз  тъй като си подготвям нещата за болницата се замислих дали ще ми трябват прибори, т.к. в другите болници искат, не си спомням в Токуда как стоят нещата.

ФъстъчкаHug

Дават прибори с всяко ядене. Ножове не дават (може би ги е страх да не си клъцнеш вените hahaha). Можеш един да си вземеш, за да си мажеш маслото на закуска и ако има пържола за обяд/вечеря. Аз си носех прибори, но не ги ползвах  Peace

# 292
може да нощувате и в болницата, мисля беше 40 лв на вечер за придружител

то зависи и колко ще стоите

иначе най-близо се сещам за хотел Грийнвил, хотел Легенди, но....
не съм сигурна, казаха ми около седмица след операцията ще сме на превръзка, не ми се ще ако стоим толкова да сме в болница.. малкия достатъчно ще се травмира
по принцип има къде да остана, но ми е много далеч и пак заради него да не блъскаме път,незнам как ще се чувства
Благодаря ти за информацията сега ще поровя да видя за тези хотели  Hug

# 293
  • в 1001-та нощ
те няма и да допуснат да заемате легло, ако не се налага  Peace

но за седмица престой се ориентирайте към по-евтин хотел, не знам къде е операцията и как ще може да се придвижва и с какво ще пътувате в града

ако парите не са фактор- Грийнвил е на 100 метра и има хубава база

# 294
те няма и да допуснат да заемате легло, ако не се налага  Peace

но за седмица престой се ориентирайте към по-евтин хотел, не знам къде е операцията и как ще може да се придвижва и с какво ще пътувате в града

ако парите не са фактор- Грийнвил е на 100 метра и има хубава база
е аз не се обясних както трябва, малкия е на 2г8м и ще съм с него в болницата, но след това ще правят превръзка и лекарката каза около седмица... незнам със точност, а ще сме сами и ми трябва нещо наблизко.
определено ми се ще нещо на по нормална цена, ще потърся още и ще решим

# 295
Лека нощ и сладки сънища  от мен  Hug до утре  bouquet

# 296
  • в 1001-та нощ
хммм  newsm78 newsm78 ...в този район нормални цени ... newsm78

ако не сте с кола - по-добре някъде малко в страни на по-поносима цена и да си плащате малко и за такси  newsm78

# 297
  • София, Лагера
Запис  Flutter

# 298
Момичета, мога ли да си взема час на регистратурата за д-р Масларска от неонатологията?Искам да обсъдя някой неща с нея?
Нали имаше такава опция - избор на неонатологичен екип?

# 299
  • в 1001-та нощ
ами на регистратурата за д-р Масларска се записва час за преглед на бебета, а не за срещи; ако заявиш час ще поискат номера или егн на бебето - а ти нямаш такъв; после трябва и да платиш прегледа.....

по-добре поискай от регистратурата номера на неонатологичния кабинет и се обади, когато тя е на смяна - май в четвъртък-  ще ти кажат от регистратурата или аз мога да видя утре; обади се и тя ще ти каже как да действате  Peace

Общи условия

Активация на акаунт