Болница Токуда - тема 6

• 42 358
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Дъблин
Ясно, благодаря Simple Smile
В този смисъл тогава съм следена там, от д-р Димитров. Надявам се да не ме върнат като дойде моментът, че съм и с планово секцио Simple Smile

# 271
  • в 1001-та нощ
е, няма да те върнат, как  Hug
на регистратурата питат дали си пациент на болницата и следена там за бременността, уговорка за раждане, от там нататък те не те разследват - като те качат при дежурния лекар - той тепита при кого си, обажда се и така

ако имаш уговорка с лекаря да звъннеш директно на него, като има проблем- действаш така

на мен Колева - така ми беше казала - да й звъня, не ми се беше налагало, но защото бешеи полунощ, а не бях сигурна какво точно става - бжях в края на 36 седмица - реших да не звъня настоятелно - все пак ежедневието им е супер напрегнато.....

а ти щом си и планувана вече - нямаш грижи

само ако тръгне раждане по-рано - ще минешпрез това упражнение  Peace

# 272
  • Бургас
Момичета, ако раждането започне през деня, предполагам си отивам на 2 етаж, там където правят прегледите и е ЖК  newsm78

# 273
  • в 1001-та нощ
да  Peace

може и да се обадиш на своя лекар, все пак - едва ли ще го/я събудиш  Peace

# 274
  • София
Момичета, ако раждането започне през деня, предполагам си отивам на 2 етаж, там където правят прегледите и е ЖК  newsm78

Да, аз минах през регистратурата на 2рия етаж и там ми казаха без да чакам да чукна на вратата в салона за прегледите.

Така и направих, излезе една от сестрите (от тези които ни включват за тонове) обясних и че раждам, извика доктора на смяна (Колева)която ме пргледа, оформихме документите и се качихме на третия етаж в родилното.

Успех на теб!!!

# 275
Здравейте момичета, да ви питам каква е тази обменна карта, която трябва да носим при раждане, и ако отида без направление № 7 проблем ли е, и свидетелството за брак задължително ли е.

# 276
  • в 1001-та нощ
на мен за брак не са ми искали изобщо

направление ми издадоха, като ме приемаха, но кой номер е не зная  newsm78 #Crazy Hug

# 277
А кой е този документ , който се издава от личния лекар за приемът в болницата?

# 278
  • Sofia
Искам да ви попитам какво става, ако лекаря, с който имате уговорка не може да дойде за нормално раждане? И кога се определя кой да е заместващия лекар?

# 279
  • в 1001-та нощ
ами ако не може да дойде - обикновено препоръчва лекар, който е на смяна или ако се знае от по-рано по негова препоръка се прави уговорка с друг лекар  Peace

# 280
  • в 1001-та нощ

аз при личния лекар съм ходила само за напрвление за гинеколог за установяване на бременност и повече не

на мен ми написаха направление - като ме приемаха, но и преди това не са ми казвали да взимам нещо от личния лекар, може би защото имаше оше месец до термина, не знам

но дори, когато трябваше да не хоспитализирт за задържане 2 пъти - единия път - по спешност - напрвление ми написаха при спешния преглед, втория път беше планово и ми казаха да взема направление от лекаря, който ме следи по каса - но гинеколога, не личния

# 281
a.l.e.n.a , благодаря, значи няма нужда да посещавам личния, аз и без това не го долюбвам.

# 282

Мари, издава се направление за хоспитализация и обменна карта. Двата документа се издават от лекаря, които е водил женската ти консултация по време на бременността ти. Ако си се следила известно време в Токуда (т.е. избрала си лекар и си ходила няколко пъти при него), могат да ти издадат документите от там. Направлението за хоспитализация се издава в случай, че си здравно осигурено лице.
Бтв, на централна регистратура дават писмени инструкции какво да правиш ако си решила да раждаш в Токуда. Ако имаш път натам, можеш да поискаш да ти дадат, за да знаеш какви документи ти трябват  Peace

# 283
buggy-->, стана ми ясно сега Hug
От другата седмица започвам да се следя при д-р Лазарова.Да и на мен по телефона точно това ми казаха, първо да мина през регистратурата за да ми обяснят и да ми дадат някаква карта.

# 284
  • в 1001-та нощ
тази карта  newsm78 newsm78 мисля, че се сещам какв е - един въпросник,който акушерката попълваше от мое име, като ми задаваше въпроси, докато получавах разкритие, а аз подписах....

нещо като въпросник за анестезиолог - но аз родих естествено и без упойка

Общи условия

Активация на акаунт