Болница Токуда - тема 6

• 42 366
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Pteq и аз исках датата 20.10.2010 , но при мен трябва да е след 22.10, и  така и не мога да реша и ще предложа на доки той да определи датата.

mari:) знаеш ли как или кой може да ми направи такъв хороскоп.

# 256
Просто ми харесваше датата, пък и исках да избягам по далеч от другите РД. Но какво да се прави, съдба .
Pteq и аз исках датата 20.10.2010 , но при мен трябва да е след 22.10, и  така и не мога да реша и ще предложа на доки той да определи датата.

Pteq и аз исках датата 20.10.2010 , но при мен трябва да е след 22.10, и  така и не мога да реша и ще предложа на доки той да определи датата.

Не нямам идея и представа кой може да ти направи такъв хороскоп  но и да си призная не вярвам в такива неща. Aз си избрах 25.10-дано тази стане.

# 257
Силви, трябва да се обърнеш към някой астролог или нумеролог.Аз в интерес на истината оставих на док да ми избере дата, тъй като беше прекрасен човек , вярвам, че е донесъл късмет на дъщеря ми.

# 258
  • Бургас
Момичета да ви питам, когато раждането започне и е през деня, къде се отива , и къде се отива в случай , че раждането започне вечерно време.

# 259
  • в 1001-та нощ
аз бях през нощта; влиза се през спешното - то е от страната на болницата, която е обърната към булеварда - или като се влезе през бариерите-минаваш край централния вход на болницата и продължаваш, като свърши болницата - завиваш край нея в ляво и е входа на спешното

там има портиер и рецепция - казваш за какво отиваш; обясняват ти, че ако не си следена в болницата - не можеш да родиш там по спешност; обаждат се до родилното - слиза дежурната акушерка и те води в АГ-ДКЦ-то на 2 етаж, където дежурният лекар те преглежда, слуша тонове; качват те на ет.3 където е родилното - в пред родилна зала, като получиш достатъчно разкритие и в родилна

акоси секцио- вече е ясно  Peace

като родиш те настаняват в отделението; таткото идва и вижда бебето и теб и си почиваш,а той си ходи  Peace
посла идват и другите роднини; те не виждат бебето, а само теб и отвън във фоайето; те се качват през спешното - също

# 260
според мен трябвада се обадиш на доктора ти. поне аз така ще направя, живот и здраве. ще му звьнна по- рано, за да може, ако не е на работа да има време да отиде в болницата  Peace

a.l.e.n.a добре го е обяснила  Hug

# 261
  • в 1001-та нощ
в моя случа - не бях много сигурна дали раждам, звънях на лекарката, но беше съвсем през нощта и не бях много настоятелна, чудех се дали има смисъл да я будя - и по-добре да ме видят в отделението и да преценят - раждам ли или не
макар, че - почти си бях сигурна, че раждам  Peace

в отделението и да не си се обадил на лекарката  - дежурният лекар се обажда и т.н.

# 262
  • Бургас
a.l.e.n.a, мерси  Hug, както писа Силвито добре си го обяснила.

Е, аз ще питам и Лазарова, но исках и от вас да го чуя, за да имам представа, да не се мотаем с мъжа ми като свободни електрони  Laughing

# 263
здравейте дами .... да се запиша и аз в темата   bouquet
насочила съм се към Токуда, но на 7.10. ще е окончателното ми решение след срещата и с д-р Илиев  Grinning

# 264
според мен трябвада се обадиш на доктора ти. поне аз така ще направя, живот и здраве. ще му звьнна по- рано, за да може, ако не е на работа да има време да отиде в болницата  Peace

a.l.e.n.a добре го е обяснила  Hug

silvi@, най-добре обсъди плана за действие с лекаря, който те следи. Но мисля, че не е възприето като практика да се звъни директно на наблюдаващия те лекар. Както е казала a.l.e.n.a много момичета не са сигурни, че раждат, а има много такива, които мислят, че раждат, а момента е доста далеч /при мен така се получи  Peace /. За това, поне на мен Илиев така ми обясни, като те приемат - било през деня или през нощта, дежурния лекар те преглежда, преценява ситуацията и той се обажда на избрания от теб лекар. Мен ме приеха с контракции през 4 минути в 5,30 неделя сутрин, д-р Илиев дойде към 14-15 часа, а беба се появи след секцио в понеделник на обяд. Така, че те преценяват и действат според всеки случай  Peace

# 265
  • София
silvi@, както Стефи е написала, в Токуда е прието да ако имаш съмнения че раждаш, отиваш с багажа директно в болницата и вече дежурният преценява дали е започнало раждане и съответно кога да се обади на твоя лекар. Аз и двата пъти раждах през нощта, като първия път тъй като имах само 1.5 см разкритие, въпреки че беше започнал родилен процес и контракциите ми бяха на 4-5 мин, дежурната д-р Колева реши да ме приеме, но да не събужда веднага д-р Димитров, а да изчака да получа по-голямо разкритие. Втория път раждането ми беше толкова скоростно, за 40 мин. от приемането ми в родилното и въпреки това д-р Колева, която по заместване бях избрала, пристигна за 15-20 мин, тъкмо за интересната част. Така че не се притеснявай, че докторът ти ще изтърве "купона".

# 266
ами на мен точно д-р илиев ми каза, ако изтекат водите или имам контракции да му се обадя. може би, защото не сьм от софия и ще имам кьм 2 часа пьт до болницата  Rolling Eyes абе, то нека дойде момента, пьк ще се оправим  Peace

# 267
ами на мен точно д-р илиев ми каза, ако изтекат водите или имам контракции да му се обадя. може би, защото не сьм от софия и ще имам кьм 2 часа пьт до болницата  Rolling Eyes абе, то нека дойде момента, пьк ще се оправим  Peace

Е, silvi@, при теб ситуацията значи е различна. Щом той така е преценил, действай според указанията  Simple Smile
Аз разказах за общия случай  Peace

# 268
  • Дъблин
там има портиер и рецепция - казваш за какво отиваш; обясняват ти, че ако не си следена в болницата - не можеш да родиш там по спешност;
a.l.e.n.a, какво точно имаш предвид за следенето? Ако не си ходила на ЖК там ли или ако нямаш уговорка с някой лекар, при когото си отишла няколко пъти преди раждането?  newsm78

# 269
  • в 1001-та нощ
точно това имам предвид - не може "просто да ти скимне" да родиш там (не го казвам с кофти нотка) - не е общинска болница, обслужваща населението; частна болница си е, планират си капацитета и възможнотите

и това не е само, за да си платиш няколко прегледа...имат си политика, лекарят, при който ще раждаш- да си има идея за теб; дори да е препятстван в момента на раждане, този, който ще го замести - ще бъде в контакт с него и ще получи информация;

аз също мисля, че така е по-професионално

също - отделенията и лекарите имат капацитет - легла/ часове....нормално е да има и условно планиране  Peace

и без това поемат повече хора от капацитета си и връщат пациенти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт