БЕБЕМАНИЯ 2010

• 6 271
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз се записвам да следя, да не взема да забравя  ooooh!
Нищо не пише за такса вход, значи няма  Simple Smile

# 16
Нищо не пише за такса вход, значи няма  Simple Smile
Няма такса. Влизах свободно, разглеждаш, пипаш, хората раздават каталози, дребни подаръчета...

# 17
Здравейте момичета,
аз нова в тази част на форума и много бих се радвала да разбера от посещавалите вече Бебемания дали може да се пазарува от там. Благодаря Ви придварително за отговорите.   bouquet

# 18
Здравейте момичета,
аз нова в тази част на форума и много бих се радвала да разбера от посещавалите вече Бебемания дали може да се пазарува от там. Благодаря Ви придварително за отговорите.   bouquet
И мен ме вълнува същото

# 19
много бих се радвала да разбера от посещавалите вече Бебемания дали може да се пазарува от там
И мен ме вълнува същото

Традиционно БЕБЕМАНИЯ е изложение, не базар, т.е. не се извършват директни продажби.

# 20
много бих се радвала да разбера от посещавалите вече Бебемания дали може да се пазарува от там
И мен ме вълнува същото

Традиционно БЕБЕМАНИЯ е изложение, не базар, т.е. не се извършват директни продажби.
Много благодаря за информацията, дори и да няма директни продажби с голямо удоволствие бих го посетила.

# 21
  • София
Уважаеми бъдещи и настоящи родители,
във връзка с изложение Бебемания 2010  ще бъдат обявени номинации в различни категории за продукти, свързани с  отглеждането на деца. Победителите ще се определят от гласувалите в анкетата, която може да намерите във всички търговски обекти, както и онлайн. За гласувалите ще има страхотни награди! Повече информация за това, как може да участвате за наградите ще намерите на www.fairbebemania.com

Да бяхте написали, че гласуването е до 15-ти октомври. А не да се регистрираме, да даваме имейли и пароли, и накрая нищо. Хубава работа, ама недоизпипана...

# 22
  • София
До колко чеса днес ,ще работи изложението?

# 23
До 19 ч.

http://www.fairbebemania.com/bebemania/index.php?option=com_cont … id=1&Itemid=9

29.10.2010– Отворено изложение за посетители - вход свободен.
10:00-19:00 – Изложение

11:30-16:00 - Съпътстваща програма от атрактивни лекции, по теми за родителите, интересуващи се от развитието на своето дете.

13:00-13:30 – Официално откриване на изложението.
13:00-13:15 - Откриване на Форум „Отговорни към децата" под патронажа на г-жа Надя Шабани, директор на ДАЗД.

13:15-13:30 - Фондация „Искам Бебе” - Демографските предизвикателства и ролята на неправителствения сектор за справяне с проблема.

30.10.2010– Отворено изложение за посетители. Вход свободен.
10:00-19:00 – Изложение
11:00-16:00 - Съпътстваща програма от атрактивни лекции, по теми за родителите, интересуващи се от развитието на своето дете.

31.11.2010 – Отворено изложение за посетители. Вход свободен.
10:00-17:00 – Изложение
17:00-19:00 – Закриване на изложението – зала 4 (само за изложители)

# 24
  • София
Мерси за информацията Simple Smile

# 25
днес ходих, много интересно. Освен всичко ми напълниха количката с подаръци Wink Wink Wink и, не, няма продажби на самото изложение

Общи условия

Активация на акаунт