Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Толкова съм развълнувана, че ми треперят ръцете и не мога да печатам. Помислих си да звъня на Атти по телефона, от нея да искам твоя номер и да ти кажа да отидеш сутринта и да ми пратиш с наложен платеж една ампула от парфюма. Знам обаче, че като отсечеш Джулия, значи е Джулия и толкоз!! Като с Лартето!! Сега не знам как ще ме изтърпите, обаче докато не дойде тази арабска амброзия, аз ще ви проглуша ушите!!! Ако пък ме чуете за нещо друго да хортувам. Не съм изпадала в такъв амок отдавна!! Не знам с какво да се напръскам за да си спра аритмията. Понеже не можех да говоря и печатам нормално, хер Николофф извърши поръчката. Беше сложил в кошницата цялата серия, и с другата ръка ми разтриваше врата да не колабирам. Не знам как ще дочакам....

ПП Напръсках се с L'Arte di Gucci ...... и се разплаках. Поне аритмията ми понамаля.
Луда женоооооооооооо Hug Hug Joy Joy
Ще си купя билет от някоя нискотарифна авиокомпания и ще ти кацна в двора някой ден! Аз обичам изненадите Sunglasses Само дето съм извън закона от 4 месеца и половина. Като се наканя да си извадя лична карта ще го направя това. Joy Тежко им и горко на парфюмите, до които ще се докопаме тогава...  261uu

# 301
  • Варна
А разкажете по-подробно за въпросната Джулия и за това арабското де, стига сте се скръндзили  Crossing Arms
Като ще пускате мухи, правете го поне качествено  Laughing Hug

# 302
Мимси, какво да разкажа!? Embarassed То ако не познаваш или не помниш Джулия, няма да разбереш защо припадам толкоз по това арабско творение.
Нали знаеш как миришат листата на зелена маточина? А чай от маточина пила ли си? Хем зелено, хем нещо лимоново, хем медено като чай от маточина с мед. Нещо такова е. Една колежка каза днес - много е свеж и нежен аромата, но присъствен; има някакви цветя в него.
Аз цвете като отделен аромат не откривам. За мен най-близкото сравнение е ароматът на стрита между пръстите маточина и дъх на светъл мед.

# 303
Мимс, със арабското се мъчих след като получих онова парфюмо олио преди около година и половина, което приличаше на твоето  Joy; и двете са на една и съща фирма, но това е парфюм с пулвелизатор; строя у дома, аз упорствах, но не и не
не познавам въпросната "Джулия", но този парфюм не успя да ми допадне - за мен е ретро, но не ретро като Ароматикса, Хабанита или Арпеж например; ретро ми е по един мазно-тежко розов /от роза/ начин, но не като Нахема, плюс още нещо - не мога да уловя точно какво; не усещам нито радост, нито сексапил, нито закачка в този парфюм; усещам тъга и презрели мечти
и безобразно траен върху мен, разбира се Simple Smile

пп Бижу, не ми се сърди, аз още лятото ти казах как го усещам  Grinning
бих написала и още, но не искам да ти развалям удоволствието  Wink
нещата, които описваш, не са излезли от бутилката, която ти дадох - 100%  Naughty Mr. Green

# 304
Ангел и Демон на Живанши?
Не поръчвай на сляпо парфюм, вероятността да ти допадне е много малка.  Hug
Съгласна съм, но ако сега не поръчам, ще си остана без парфюм..затова е и този зор.. Crazy 
Както и да е..така, като се замисля, едни от любимите ми са на Диор, затова поръчвам Адикт, пък дано ми хареса.. Embarassed Ангели и Демони много го харесвам, но на мен не ми стои. Hug
Да ама не..и Алюр не е.. Laughing Hug

# 305
  • Варна
Бижу, Бубс, и аз не помня въпросната Джулия.
Ха сега де  Thinking - стрита маточина ми звучи много хубаво, обаче пък на Бубс образните сравнения ме пратиха в другата крайност  Simple Smile

# 306
  • Германия
А разкажете по-подробно за въпросната Джулия и за това арабското де, стига сте се скръндзили  Crossing Arms
Като ще пускате мухи, правете го поне качествено  Laughing Hug

Мимс, Julia Chris Anthony ( най-вероятно така се пишеше) e една антика от началото и средата на 80-те години на миналия век. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Боже, колко съм остаряла. Мине се, не мине, и изскача в парфюмните теми. Много сме тези, които въздишаме по нея, но малко сме живи още. Веднъж я описвах в нашата тема, отдавна. Ще се повторя: зелени ябълки сорт "Granny Smith", окъпани в селски кладенец и овъргаляни в прясно окосени детелини! Така съм архивирала в съзнанието си този аромат и съм посветила повече от 20 години в търсене на нещо подобно. Искряща нежност и чувствена женственост. Сега Кръстницата, разбирай Бижу, твърди, че е открила абсолютното сходство в лицето на арабския елексир. Аз нямам друг избор, освен да вярвам на абсолютното й експертно мнение и поръчах парфюма преди да дочета до края поста й. Извинявам се, че узурпирам темата, но намирането на подобие на Джулия е събитие от световен мащаб за тези, които я помнят, боготворят и издирват. Аз съм вече в треска...

ПП Изпреварила ме е Кръстницата. Права е за зеленото, но не е маточина, а възкисела, сочна зелена ябълка, от която устата ти се наводнява.

# 307
не си спомням кой го помириса още, за да пише - Атти, Денси ...

# 308
  • София
Ако позволите да доналея масло в огъня - в йеменския сайт на Натали се намират Монтали на мноооого добри цени  Mr. Green (за феновете им).

Ооо, Бубе, Атти не я търси преди утре сутринта, сега съм се надрусала яко с Исатис и нищо друго не отцепвам  Joy

# 309
Не аз не искам да разбия пърхащото сърце на Натали. Не знам коя е Джулия и какъв и е случая, но тази арабски парфюм за мен е........много ретро и мазен. Много.....
Натали, пробвала ли си някога от арабските чудеса?

# 310
  • Бургас
последен опит
Айгнер Старлайт http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Starlight-4719.html

а бутилчето поне не помниш ли? цвят, форма?

# 311
  • Германия
Не аз не искам да разбия пърхащото сърце на Натали. Не знам коя е Джулия и какъв и е случая, но тази арабски парфюм за мен е........много ретро и мазен. Много.....
Натали, пробвала ли си някога от арабските чудеса?

АНДЖАК, ако са разрешени източни чуждици!!!! Направо ме доразби, сега ще си измечтая мечтаенето докато пристигне

# 312
Нати, душни една Нахема докато чакаш  Wink
бих се радвала да чуя твоя коментар за нея /не във връзка с арабската принцеса Джулия Simple Smile/

# 313
нещата, които описваш, не са излезли от бутилката, която ти дадох - 100%  Naughty Mr. Green
Joy Joy Хич не ми пука как го усещаш ти, щом аз го усещам така! Hug
Ти си съкровище, ама вероятно си знаеш! Wink
И за да няма недоразумения аз описвам това, а то(доколкото помни старата ми побеляла глава) е същото като това, което ти ми подари. Heart Eyes
Все още е приютено у Атти и тя има разрешението да го пробва, след като Гражданска защита я спаси от днешното и обгазяване с Ysatis Mr. Green
Освен това аз още тогава у вас ти казах, че ми напомня Джулия! Грешка няма Wink Hug

Много сме тези, които въздишаме по нея, но малко сме живи още.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly

# 314
Joy Joy Хич не ми пука как го усещаш ти, щом аз го усещам така! Hug
Ти си съкровище, ама вероятно си знаеш! Wink
И за да няма недоразумения аз описвам това, а то(доколкото помни старата ми побеляла глава) е същото като това, което ти ми подари. Heart Eyes
Все още е приютено у Атти и тя има разрешението да го пробва, след като Hражданска защита я спаси от днешното и обгазяване с Ysatis Mr. Green
Освен това аз още тогава у вас ти казах, че ми напомня Джулия! Грешка няма Wink Hug

Бижу, грешка няма във фактите, само в усещанията на различните носове  Hug

Общи условия

Активация на акаунт