Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 094
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • при морето
Асинка,
досега го плакнах,пари още.Ама пък как миришееее ooooh!
Гледам много бели цветя в пирамидата-туберози,лилии,гардении,пък в базата-толу балсами,сандал,ветивер,мускус...
Много искам да не го мия веднага,ама нещо ми идва в повече. Mr. Green

# 286
Ох и Aleksandra и No Regrets не мога да ги понасям Sick

# 287
  • София
Момичета, не мога да се стърпя!!! От една игра във ФБ спечелих парфюм, имах възможност да избирам между няколко - избрах си Womanity by Thierry Mugler (другите бяха някакви банални от рода на Ловли...). Днес пристигна, цяла 50-ца!!! Подарък към нея калъфче, за съхранение на бутилчето. Между другото не бях пробвала парфюма, вчера се изстрелях до МОЛ-а на Стамболийски, за да видя какво - аджеба, съм си поискала.  Joy Пръснах на един блотер, със смесени чувства бях, но сложих блотерчето в якето. Е...няма такъв термоядрен заряд! Вчера ми умириса дрехите, днес ми умириса дрехите, бях с Елиън, заглуши го!!! В началото е доста нахален, но след известно време придобива чисто нежна нотка, такава гальовна.
Сега като го пръснах на китка и го поднесох на миУото - първо нищо не каза, освен, че флаконът е убийствен! Но след 3 часа, много се впечатли!!! Та...мисля че в крайна сметка ставам невероятен фен на Тиери!!! Heart Eyes

# 288
  • при морето
Klemy,честито,с радост да си го пръскаш! Peace

# 289
  • София
Еее, Клеми, супер и да ти е честит! И аз я гледах тази игра, ама нещо не й се доверих, пък ето, имаме печеливш от нашия отбор Simple Smile Със здраве да си го носиш  Hug

# 290
Клеми, честито и от мен  Hug хубаво си е Уоманито, мъжете го харесват.

# 291
И от мен, и от мен! Hug  bouquet  Браво бе, това вече е награда - 50 мл от най-обсъждания и промотиран в момента парфюм! А не обещание за парфюм и накрая да пратят виалче.
Честито и със здраве, Клеми! Hug

# 292
  • София
 Hug
Благодаря ви, момичета! Аз не смеех да се похваля, преди да го видя  в ръцете си, че то тия игри в и-нет...вече съм си патила веднъж.
Бях чела какви ли не ревюта, че няма характер, че е нищо особено...Не знам, за мен е невероятно присъствен, при положение, че си падам по ядрени бомби, този направо разтърсва. Crazy

# 293
Браво Клеми, честито!  newsm10   bouquet

# 294
  • Германия
От много време колегите не са ме питали с какъв парфюм съм, защото знаят, че всеки ден е различен. Но това, с което бях днес събуди всеобщ интерес, носеше се по коридора и всички патаха какво е. А аз му се радвах с цялото си сърце. Най-сетне намерих парфюм, който копира аромата на любимата ми древна Julia 1:1 Two Hearts Party Толкова го исках, че за 40 мл от него дадох 70 от друг парфюм, а два дни след това получих такъв невероятен подарък - още достойно количество от него от една дама, на която съм ужасно признателна! Бубс, Heart Eyes Hug  bouquet
Флакона е кичозен и малко смешен според моите представи за парфюмна бутилка, но какъв друг да бъде като парфюмът е арабски!? Laughing Затова пък признавам за пореден път арабите като умеещи да творят парфюми. Напръсках се наистина без да прекалявам, парфюмът не ме душеше, не ме беше обвил като скафандър, но го усещах приятно. Оказа се обаче, че той се носи и остава по коридора, в стаята, в съблекалнята... въобще, навсякъде от където бях минала. Когато влизах в друга стая, първо това питаха - "О, с какъв парфюм си днес? Страхотен е!"! Беше много забавно.  Laughing И с полуздравият си нос, защото съм болна от няколко дни, го усещам и до момента. Rolling Eyes Много готино! Party Благодаря ви мили момичета, че толкова много ме зарадвахте с този аромат, който търся от години и до сега не успях да открия дори подобие на него. Hug Hug Hug

Прочетох! Припаднах! Не преброих до десет! Поръчах от Йемен - шоп! Полусвестих се!

Бижу, ще те призная за самия Господ, ако това е 1:1 Джулия. Дори при 1:3 съвпадение за моя нос те обявявам поне за Свети Петър. Аз не намерих 40 мл. и поръчах 30 мл. за 51 ЩД с доставка. Има и цялата серия - душ гел и пудра и т.н. за 70 долара плюс 35 долара доставка. това ще ми е коледния подарък, ако наистина ми влезе като Джулия в носа. Бижу, пак няма да мога да спя една седмица или колкото трае тази доставка. Къде за Бога е Йемен??+! Дори нямам карта.... Shocked Shocked Shocked

www.yemen-shop.com      от този сайт поръчах

Боже, цялата треперя! Това е болест! За 10 минути ми мина живота на лента пред очите....

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 22:09 от Natalie Nikol

# 295
big pufana благодаря за линка, благодаря ви и за мненията.., но никъде не го срещнах, явно бъркам бyквата, защото парфюмът е известен, но yви..зациклих и това е..  Tired
Ще поръчам някой на сляпо, пък дано ми пасне.
Сега ще прегледам темата, дано сте обсъдили някой като за моя вкyс.. Crazy Hug

# 296
  • Бургас
big pufana благодаря за линка, благодаря ви и за мненията.., но никъде не го срещнах, явно бъркам бyквата, защото парфюмът е известен, но yви..зациклих и това е..  Tired
Алюр  Thinking   http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-eau-de-parfum-176.html

# 297
Прочетох! Припаднах! Не преброих до десет! Поръчах от Йемен - шоп! Полусвестих се!

Бижу, ще те призная за самия Господ, ако това е 1:1 Джулия. Дори при 1:3 съвпадение за моя нос те обявявам поне за Свети Петър.

Боже, цялата треперя! Това е болест! За 10 минути ми мина живота на лента пред очите....
Леле, ще те убия! Нямаше ли да доживееш да изчакаш да ти пратя отливка!? Joy
Ако съм познала и съвпадението на ароматите и за теб е такова като за мен - какво!? Flutter
А ако не - какво!? newsm43
 Joy Joy Joy
Йемен е далече... Rolling Eyes
Джулия е, ма*ка му! Заклевам се! omm Аз пък ще умра от любопитство как ти ще го усетиш! Докато пристигне, ще ми побелее косата! ooooh!

ПП. Първия флакон е 50 мл и са останали 40, а не че разфасовката е от 40 мл.

# 298
Ангел и Демон на Живанши?
Не поръчвай на сляпо парфюм, вероятността да ти допадне е много малка.  Hug

# 299
  • Германия

Бижу, ще те призная за самия Господ, ако това е 1:1 Джулия. Дори при 1:3 съвпадение за моя нос те обявявам поне за Свети Петър.

Леле, ще те убия! Нямаше ли да доживееш да изчакаш да ти пратя отливка!? Joy
Ако съм познала и съвпадението на ароматите и за теб е такова като за мен - какво!? Flutter
А ако не - какво!? newsm43
 Joy Joy Joy
Йемен е далече... Rolling Eyes
Джулия е, ма*ка му! Заклевам се! omm Аз пък ще умра от любопитство как ти ще го усетиш! Докато пристигне, ще ми побелее косата! ooooh!

ПП. Първия флакон е 50 мл и са останали 40, а не че разфасовката е от 40 мл.

Толкова съм развълнувана, че ми треперят ръцете и не мога да печатам. Помислих си да звъня на Атти по телефона, от нея да искам твоя номер и да ти кажа да отидеш сутринта и да ми пратиш с наложен платеж една ампула от парфюма. Знам обаче, че като отсечеш Джулия, значи е Джулия и толкоз!! Като с Лартето!! Сега не знам как ще ме изтърпите, обаче докато не дойде тази арабска амброзия, аз ще ви проглуша ушите!!! Ако пък ме чуете за нещо друго да хортувам. Не съм изпадала в такъв амок отдавна!! Не знам с какво да се напръскам за да си спра аритмията. Понеже не можех да говоря и печатам нормално, хер Николофф извърши поръчката. Беше сложил в кошницата цялата серия, и с другата ръка ми разтриваше врата да не колабирам. Не знам как ще дочакам....

ПП Напръсках се с L'Arte di Gucci ...... и се разплаках. Поне аритмията ми понамаля.

ПП № 2 Пропуснах да кажа, че с L'Arte di Gucci почти не се пръскам от скръндзотия. Embarassed Embarassed Душа само капачката като ароматни соли за успокояване на припаднали придворни примадони. Явно случаят е специален.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 22:40 от Natalie Nikol

Общи условия

Активация на акаунт