Гардероб с тапети ?????????????????

• 9 386
  • 12
  •   1
Отговори
Искам да направя малко промяна на спалнята си ( цветове ,декорация, аксесоари..) Като за начало искам да променя цвета на гардероба и секцията ми .Първоначално ми казаха ,че мога със спрей. Имало различни цветове и с пръскане мебелите ставали като нови - проверих-продават само на едно място ,почти никакъв избор и не останах доволна от цветовете, които предлагат. Помислих за варианта с фолиото, но и там нищо не харесах. Влюбих се в тапетите ,които предлагат Домко .Не мога да спра да мисля за тях ...и цветове и шарки ,всичко е уникално !!! Питам се дали става върху гардероба и секцията да залепя тапети - дали ще се получи ,някой от вас пробвал ли е ,бихте ли ме посъветвали ? Попитах и продавачката - тя каза ,че би трябвало да стане, дори показа в каталога табуретка ,върху която е залепен тапет Моля пишете ми Simple Smile

# 1
  • Пловдив
Не казваш какъв е гардероба ти - масив или плоскости. Ако е плоскости няма да имаш проблем. Ползвай водоразтворимо лепило, за да може като ти омръзнат да ги махнеш и почистиш по-лесно  Peace

# 2
  • София
Малко по-назад има една голяма тема за старите мебели. Мамите там са истински майсторки - снимай, каквото искаш да преправяш и ги питай. Разбират и от бои, и от преправяне.
Аз лично бих пребоядисала.

# 3
От плоскости е

# 4
Ако можете или знаете друг начин за боядисване ми кажете Ще стане ли с акрилатна боя
или пък четох, че има някакви емайл лакове ??

# 5
Хадлей-ние си изпръсках ме цялата спалня(легло,гардероб,шкафчета) с обикновенна боя!В магазина ти я тонират,какъвто цвят искаш!Стана перфектно.Вече 3 години не са мръднали.Изпръскахме ги с компресор,става много добре.На ръка ще е трудно.С акрилни бои ще ти излезе соленко.С тапети също ще стане,но трябва много да ги пазиж.Мисля си че ще се нараняват при пипане!

# 6
Моят гардероб в момента, ниша затворена с врати от ПДЧ (бяха с различен цвят тъй като са произведение на баща ми от преди 15-тина години) го реших така:

Боядисах с бял автоемайл лак (с мече, защото нямах пистолет), а цветята са фолио.

# 7
Благодаря и на двете ви ,давате ми още идеи Здравкова ,можеш ли да направиш снимка и да ми покажеш? Миоки, гардеробчето ти е станало перфектно Simple Smile

# 8
http://haddley.snimka.bg/other/mebeli.546968.21323951
всъщност ето снимки, може да давате всякакви предложения как да ги преправя Simple Smile

# 9
  • София
Със самозалепващо фолио. Продават и в Бриколаж, и в Практикер и има богат избот от десени.

# 10
Със самозалепващо фолио. Продават и в Бриколаж, и в Практикер и има богат избот от десени.

Peace Peace Peace

# 11
Хадлей,извинявай че чак сега се включвам.....
със самозалепващо се фолио ще е скъпичко(0,45см-ширина е 5лв,и ще ти трябва доста метраж) и доста друдоемкол.Изпръскай с боя(една кутия готов цвят,ако цвета ти хареса е 4лв-на нас ни отидоха 2,5 кутии!Ако искаш да ти се тонира по избор-1 кутия е от 6-10лв) и след това ,ако искаш може отгоре да си сложиш стикери
ето спалнята
http://media.snimka.bg/1738/009730798.jpg цвета не си личи много,по-тъмен е в действителност
ето това е коридора,вратата на гардероба(алуминиевата част и радиатора) са правени по същия начин
http://media.snimka.bg/1566/009387872.jpg истинския цвят и на гардероба и на спалнята е ,като този в нишата където свети

# 12
Zdravkova, много хубаво ти се е получило, доста евтини бои си намерила. Аз купих акрилатна на водна основа ,защото от магазина  ми казаха ,че с др. бои ще си съсипя мебелите ,дадох около 16 лв за 1 литър. Боядисах си ги и останах доволна .Тези дни ще ти покажа как се получи ,понеже в момента не разполагам с апарат. Друг е въпроса сега, че ми се иска да покрия отгоре с някакъв гланц или лак (не знам точно какво ) ,за да има лъскаво покритие .Знаеш ли нещо ,към което да ме насочиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт