LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Aни,много хубава дъщеря имаш!Благодарение на нея винаги си поръчвам точните размери дрехи и обувки  Laughing Ако може размери на 38 номер от тези дънки,плийс!Не ми е спешно,утре. Благодаря!

# 91
Момичета, призовавам ви отново да четете повече и да се въздържате от спам и чат.
90% от отговорите на въпросите ви ги има или 3 поста по-нагоре, или в 1-вия пост на темата.
Ще мине модератор и ще ни затрие. Затова, моля, бъдете така любезни, да си направите труда поне да прочетете страница назад, преди да пуснете поредния пост с въпрос, на който е отговорено преди 10 минути.

# 92
Здравейте. Благодарна съм за темата, но въпреки старателното четене не успях да разбера как мога да получа информация от DHL за поръчката си, която е пусната още на 26.10? Ще съм благодарна за всяка насока.

Гледаш дали нямаш нещо отказано, ако всичко е ок звъниш на тел-а на ДХЛ. Ако нямат инфо, отиваш до пощата и питаш за вс случай. Аз получих поръчка от 29.10 по пощата. Дано всичко е наред.

# 93
Някой поръчвал ли е тези маратонки: http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-de-sport.aspx?productid= … =1&pos=tg_n_n ?
Дали си отговарят на номера ? И тези ботуши също: http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324184532&am … =1&pos=16_n_n ? Съжалявам ако сте ги коментирали. Бях дала пауза на Ларедут, но мисля да се завръщам   bouquet

# 94
На всяка страницаа има отзив за тези ботуши.Ще напиша и тук ,че горе са много широки,момичетата ги носят с дънките мушнати вътре

# 95
  • Пловдив
МОМИЧЕТА,НИКОЙ ОТ НАС НЕ Е НА ЩАТ КЪМ ДХЛ.ТЕМЕТА НЕ Е ЗА ДОСТАВКИТЕ НА ТАЗИ ФИРМА.
Вярно е че сега те ни доставят пратките но търсете информация в нета .Има телефони,така че ще получите инфо от първоизточника.

# 96
  • БУРГАС
На всяка страницаа има отзив за тези ботуши.Ще напиша и тук ,че горе са много широки,момичетата ги носят с дънките мушнати вътре

Досега чета и не се включвах, но с такива отговори наистина става и спам.Къде е отговора в по-горното изречение.Аз също се интересувах от тези ботуши и чета за тях , но досега все едно и също без конкретен отговор от чОвек който ги е получил.Какво значи много широки като нямате конкретен размер не се включвайте с отговор. Аз съм сигурна, че който е с по- широк пръсец няма да са му много широки, и както нямат цип може и да са тесни.

# 97
tsveti_77, защо се редактира? И що не им пишеш, да, че са ти пратили доооста по-скъпи кецове и маркови при това....  Laughing

# 98
  • Wolwedans
Oх, взех да се чудя какво ще се облича за Нова Година... Много ми хареса тази рокля:
http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324199464& … =1&pos=62_n_n
Някой може ли да ми помогне с размери и как стои... деколте, линия...

# 99
Мама 123, ще ме извиняваш, но точно в тема 180, би ли ми казала на коя страница са коментирани???  newsm78 Извини ме, ако аз не виждам добре... Naughty
Анита, напълно съм съгласна с теб!
Аз четох в отзивите (колкото можа да ми го преведе чичо Гугъл), някои казват, че са умалени, други - че са си поръчали 1 номер по-големи, но са им големи. И последно не знам дали са умалени или не! Дали ще пропускат в дъждовно време и дали имат вата вътре също ме интересува.

А още повече ме вълнуват маратонките Найк! Моля за ясни отговори - който може да ми даде такива, който не може - да не спами  hahaha Без лоши чувства моля   bouquet

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 22:46 от sh1k3ra

# 100
Момичета,кажете ми и Визата на Райфайзен ли вече не приемат,последно Септември пазарувах и нямаше проблем,но сега се опитвам да пусна поръчка и нестава..  

Ева,благодаря ти  Hug поне да спя спокойно,че не е в моя ''телевизор" грешката  Laughing
renydent   bouquet

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 23:10 от vox

# 101
  • Пловдив
Момичета,кажете ми и Визата на Райфайзен ли вече не приемат,последно Септември пазарувах и нямаше проблем,но сега се опитвам да пусна поръчка и нестава..
Има проблем с РББ.Повечето момичета се оплакват и моите не ги иска.Пробвай с ПИБ или друга банка която тук ще ти кажат

# 102
  • София
Ботушите не струват, изглеждат евтино, а маратонките са супер и си отговарят на номера.
Само дето не са лично мои  отзивите, ама това е смляно и изплюто от страстното четене и следене на темите.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 08:50 от bubanka

# 103
Някой получи ли тази чанта http://www.laredoute.fr/vente-sac-a-main.aspx?productid=32417937 … ross%20sell%20pdp да даде отзиви. Hug

# 104
Зравейте,изчетох всички страници,но искам да попитам не видях конкретно обобщение за марката Еллос дали е уголемена или просто някои неща са по-големи.Интересува ме това яке ако някой го е получил дали си отговаря на номера http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche.aspx?productid=324 … e=1&pos=6_n_n   много благодаря на всички,без вас нямаше да пазаруваме успешно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт