Детски рожден ден във Варна -6

• 98 736
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
В "Панамера" има ли зала за непушачи?

# 361
В "Панамера" има ли зала за непушачи?
не. залата е само една. и ние бяхме скоро там. когато е лошо времето е трудно с по-малки деца, които влизат/излизат постоянно от детския кът. Аз лично се измъчих доста и не ми беше приятно. За хубаво време е перфектно, въпреки, че си е ресторант и цените са си височки.

# 362
very nice, благодаря ти!

# 363
Мами,помагайте имам 2 рожденника през 4 дена,някакво заведение да си хапнам,но и да поиграят децата.Баткото го уредихме ,но мъника ще прави 2г.Четох назад,но не  видях нищо подходящо,освен Бонели,там  бяхме миналата година.Препоръчвам го.
Затворен двор с дет.кът ,чисто и приятно.Мил и любезен персионал.Това са отзивите ми.Разнообразно меню.Ако се сещате за подобно заведение?
Успех с търсенето на хубави емоций! Laughing

# 364
  • ВАРНА
записвам се и аз да ви следя,нашия втори рожден ден беше в Baby rock,страхотно беше  Grinning ето ви и малко снимки http://www.facebook.com/media/set/?set=a.146648122037381.14802.100000765813386

# 365
Някъде четох, че Панамера вече не работи, някой ако знае със сигурност, моля да пише, че мислех там да правим на сина ми РД в края на месеца.

# 366
Някъде четох, че Панамера вече не работи, някой ако знае със сигурност, моля да пише, че мислех там да правим на сина ми РД в края на месеца.

0878 88 88 25-Панамера   Wink

# 367
  • варненка от София

Кога това? Ние последно бяхме там на 6-ти май и си работеше и още как.

# 368
Здравейте и от мен от скоро съм в форума, но пък отдавна ви чета и даже миналата година покрай рожденния денпак влизах да ви попрочета, и да видя кой каде празнува. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Има още време до РД на синъ ми но аз обичам по от рано да се подготя а и впредвид летния сезон сигурно рожденните дни на повечето ще са на открито. Моя юнак ще стане на 2 г. и все още мисля че ни е раничко за голями рд с клоуни и аниматори, а и повечето ни гости са на неговата възраст и малко по малки и искам да е нещо по свободно кадето да си пойграят на въздух. Изчетохтемите но все пак искам да ми кажете и вие къде и било подходящо за малчуганите. Само да кажа миналата година правихме първия РД на заведението над Хоризонд - Мишел _Камелия мисля че се казваше,има коли пързалки и други такива занимахви. Гледам сегаса добавили и нови уреди , но ми се искаше тази година да е на др място. Кажете моля и споделете. Благодаря много

# 369
Ей , честно едвам успях да те изчета  Rolling Eyes
Бутона *Проверка правопис* е много хубава функция на форума !!!

# 370
Здравейте на всички  bouquet
Досега не съм писала в темата,но и нашия рд/на дъщеря ми / наближава и започнах да се замислям за детското парти .Не съм изчела темата,но нямам това време така че се извинявам ако се повтарям с въпросите си,но бих искала да питам някоя от вас знае ли аниматори или дестки клуб или заведение което да направи парти на принцеси,но да има и рокли на принцеси и т.н И другото което искам да питам е кое заведение ще ми препоръчате,досега сме празнували все на открито-детския кът в Младост,Делфинариума,К-С Максим в морската градина и се чудя дали няма да е по-удачно да е на затворено помещение с климатик,предвид жегите по това време на годината newsm78
Приемам всякакви мнения и препоръки,мерси  bouquet

# 371
В детски център "Портокал" в Чайка правят парти "Принцеса" като обличат децата в различни принцески рокли и костюми за момчетата. Панамера си работи, явно грешно съм разбрала нещо.

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 11:08 от slavena

# 372
http://grabo.bg/varna/podarete-na-deteto-si-nezabravim-rojden-de … -otstapka-08sk8wh

Оферта за детски рожден ден в Капела плей на доста изгодна цена.

# 373
Здравейте!И аз не съм писала в тази тема,но искам да споделя как мина нашият рожден ден в сладкарница Анжелика.Детенцето ми навърши 2 годинки и го отпразнувахме в тази сладкарница,защото много ми хареса детският кът,а и има жена,която гледа децата и затова още щом отидох там за 1 път и бях очарована и веднага резервирах без дори да обиколя на други места или да се поровя из нета за мнения,за което много съжалявам.За да отпразнуваш там рд обаче задължително е тортата да я поръчаш от тях,ок веднага го сторих.Тортите им са доста скъпи или поне на мен така ми се стори-нашата излезе 75 лв/ 25 парчета /, като не е бутикова ,като 25 лв платих за украса на тортата.Беше голямо вълнение и настъпи денят Simple SmileКогато отидох какво да ви кажа призля  ми.Бяха съединили няколко маси и това е.Нямаше никаква украса в заведението,а имаше и друг рожден ден също и ако не им се занимава за 1 рд все пак бяхме 2,но...поне да бяха ми казали да си нося украса аз,но очаквах че би трябвало да има нещо  след като там се празнуват рождени дни или поне да бяха надули 5 балона,ако знаех щях да си ги нося аз.Реших,че за родителите е по-добре да бъдем на свободна консумация,за да не ограничавам избора на гостите и съответно като видях празните маси ми призля-поне да бяха сложили по едно цвете на масата или 1 балон все пак да личи ,че има рд.Както и да е..погледнах тортата,която за цената и очаквах нещо супер,бях разочарована,защото въпросната украса за торта,за която платих 25 лева се състоеше от 1 фигурка мики маус,1 мини маус и 1 балон-това беше ,които явно са натежали и паднали и беше нарушена цялостта на тортата-беше леко откъртена отгоре,където са забили фигурките и имаше дупка около тях.Да не говорим,че не бяха  написали името годинките и чрд на детето и след като ги попитах защо няма надпис казаха,че сега ще го направят и какво мислите ми донесоха -едно захарно сърце на тортата отгоре,на което с черен маркер или химикал беше написан надписът.Преживях го някакси, но бях много разочарована и от жената в детския кът също-добре се грижеше за децата,но  тъй като за там се плаща почасово и надписа някои от децата,а  когато ми казваше кое кога е дошло беше толкова нервна и гледаше как ще реагирам и дали ще мине номерът и.Както и да  е.....не ми се правеха скандали за 5-10 лв,прежалила съм ги, но ме хвана яд,защото е принципно.Вместо да направят някаква отстъпка от рода на плащаш някаква цена и нека да играят за целия рд или каквото и да  е друго,за да отидеш отново там...да ама не-точно обратното.Да не говорим,че за 7 детски менюта,в които влизат сокче,2 сандвича,пуканки и солети,солетите,които донесоха бяха в 1 чашка за 7 менюта.Ще ме извиняват,но 1 пакетче струва 20 стотинки.Менюто им беше много бедно като цяло и нямахме избор кой знае какъв,но сама съм си виновна,че не го погледнах преди да запазим заведението.Като цяло останах много разочарована от нашия рожден ден  там и повече със сигурност няма да повторя ,добре ,че детето ми е малко и още не разбира,за разлика от гостите.Персоналът със нищо не се постараха да почувстваме,че има празник,а гледаха единствено да ти вземат парите без да дадат нищо насреща Tired
Пиша това  не за да оплюя заведението,а просто споделям своето мнение и преживявания и като  съвет бих дала на тези,които са решили да празнуват там-не бързайте като мен,а уговорете всичко до най-малкият детайл,за да не бъдете разочаровани като нас.
Весели и незабравими  рождени дни на всички малчугани желая!!!

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 17:23 от moniatanasova

# 374
Ако Анжелика е било онази дупка в бл.68 в Чайка - вчера минах оттам - боядисваха и ремонтираха нещо си......заведението беше празно, само по витрини  Wink

Общи условия

Активация на акаунт