Детски рожден ден във Варна -6

• 98 755
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  Tакаа, след много мислене и обикаляне и аз гордо да се отчета, че РД на нашия 4 годишен мъж мина супер! Благодарение на страхотния детски кът във Фое Мол. Родителите бяхме в залата, тортата беше от Галя, кетъринга от тях. За 14 възрастни и 8 деца РД ми излезе 230 лева. Децата играха на воля 3 часа, момичетата се държаха прекрасно, останах очарована от храна, обслужване ...и догодина, ако го има пак сме там, защото на децата 3 часа им бяха прекалено малко за толкова много забавления:).

# 346
Странно. Аз ходих там да питам преди около седмица за нашия РД. Отговорите им бяха съвсем различни. Родителите са в заведението, което си е отдалечено от къта и нямало как да бъдат вътре, защото децата са твърде големи (на 4 и 5 г  newsm78). Тортите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от Амбелино, а мен няма кой да ме накара да поръчам на детето си торта от там. За изпълненото с досада и отегчение момиче, което ме информира, изобщо не ми се говори. Жалко, защото кътът наистина е много хубав. Но някои деца са по-спокойни ако виждат майките си наблизо, както и майките-като имат контакт с децата, независимо от плазмите. Ако са променили изискването за тортите мога и да се замисля, имаме още малко време.

# 347
  • Варна
Странно. Аз ходих там да питам преди около седмица за нашия РД. Отговорите им бяха съвсем различни. Родителите са в заведението, което си е отдалечено от къта и нямало как да бъдат вътре, защото децата са твърде големи (на 4 и 5 г  newsm78). Тортите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от Амбелино, а мен няма кой да ме накара да поръчам на детето си торта от там. За изпълненото с досада и отегчение момиче, което ме информира, изобщо не ми се говори. Жалко, защото кътът наистина е много хубав. Но някои деца са по-спокойни ако виждат майките си наблизо, както и майките-като имат контакт с децата, независимо от плазмите. Ако са променили изискването за тортите мога и да се замисля, имаме още малко време.

НИкога не е имало проблем за внасяне на торта отвън, но плащаш 7 лева такса за торта до 16 п, и 10 за по-голяма торта. Маси нареждат вътре в къта ако децата са малки, или сред гостите има по-малки деца от 3 г. например, иначе за по-големи препоръчват навън, за да има вътре достатъчно пространство за децата.  Peace

# 348
 Родителите ( майки и бащи) бяхме в къта, той е толкова голям, че има място и за още една банда родители. С нашия РД имаше и друг, на който родителите бяха в заведението, но постоянно влизаха, излизаха, обуваха и махаха торбите за крака....Беше доста странно. Поканил си хора, а те да ходят напред назад през цялото време, защото къта все пак не е залепен за заведението. Затова тази идея с родители отвън не ми допадна и момичетата веднага се съгласиха на моя вариант, дори си вкарах някои неща:) За тортата доплатих 7 лева, но от 16 пар4ета на Галя излязоха 22:)

# 349
  • Варна
Дайте идея за заведение с двор или открито, с навес, т.е. децата да не са затворени някъде, в кът без прозорци и дневна светлина.
Не че не харесвам гореизброените места за празнуване, напротив, но ми се ще пролетта да сме по-близо до природата.  Wink

Благодаря предварително!

# 350
  • Варна
Дайте идея за заведение с двор или открито, с навес, т.е. децата да не са затворени някъде, в кът без прозорци и дневна светлина.
Не че не харесвам гореизброените места за празнуване, напротив, но ми се ще пролетта да сме по-близо

"Панамера" Peace

# 351
  • Варна
Не че не харесвам гореизброените места за празнуване, напротив, но ми се ще пролетта да сме по-близо до природата.  Wink

Благодаря предварително!

"Максим" в морската градина.  Peace

# 352

Много се изкушавам ето,  от това предложение
http://www.rumini-dvori.com/bezbroi-slanca/-рожден ден във вила "Румини двори"

Но за нас няма да е много удачно/ рожден ден през есента/, а освен това ми се струва  трудно за организиране.Но ми се е искало да осъществя подобна идея, дори съм говорила с клуба, но се отказах поради опасения от влошаване на времето.

# 353
  • Варна
Ние преди няколко дни празнувахме в Парти плей център на Отец Паисий. Оценката ми е е добра, но с две забележки:
1. Имат стръмни необезопасени за по малки деца стълби още в началото на входа! Ако детето не иска да стой в детския кът някоя мама все трябваше да дежури там!
2. Аниматорите в детския кът не си вършат  много добре работата. Малко на конушмак го бяха ударили по едно време! Едно от децата падна от едната масичка, въпреки че имаше аниматор до него - да на меко падна детето, но колко рев изрева..... И едната там е доста гръмогласна - като викне срещу децата всички започваха да плачат! Еми извинявайте ама от 4 деца на 2 години само едно не плака и остана в детския кът! Рожденичката  изкара половината парти на дивана до мен.

Иначе персонала е добре, мястото е приятно, може да се внася торта без оскъпяване, цените са приемливи!

# 354
  • Варна
Благодаря за предложенията, утре ще ги проверим.  Peace
А някой да има актуално инфо за Елитис след ремонта, както и Галеро /бившо Маестро, и на него щяха да му правят ремонт/?
С това шантаво време май няма да стане да сме на полузакрито..........  Confused

illi-ana, според теб в Парти плей център подходящо ли е за 6-годишни, и колко е куверта на дете?

bouquet

# 355
Препоръчайте заведения за Рожден ден на 10годишно. Wink

Внимание,груб собственик в ПАЛАХ ЦЕНТЪР!!![/color]
Само да предупредя,че в ПАЛАХ ЦЕНТЪР вчера собственика ни изгони,буквално след като седнахме и си поръчахме ,не било място за малки деца,бяхме вътре.Много се възмути ,че малката леко ревна.Нямаше нито един клиент!!!
А,собственика гледаше мач и явно му пречеше!

# 356
  • Варна

illi-ana, според теб в Парти плей център подходящо ли е за 6-годишни, и колко е куверта на дете?

bouquet
Ами Според Мамите писали в темата на 6 - годишните може би ще им е скучно! Атракциите са за по - малки. Пак ти ще си прецениш! Иди и пий едно кафе ако имаш време ! Така ще си създадеш реална представа и според твоите изисквания. Иначе куверта за деца е по твой избор:  5 лв на дете за 2 часа с включен сок; 7лв на дете за 3 часа с включен сок; 10 лв. на дете за 2 часа с включени сок, пица,  солети и  соленки

# 357
Само да предупредя,че в ПАЛАХ ЦЕНТЪР вчера собственика ни изгони,буквално след като седнахме и си поръчахме ,не било място за малки деца,бяхме вътре.

Вътре какво означава? На 2 ет. в остъкленото помещение ли? То е за пушачи и ако е така - с право ви е изгонил.

# 358
Не че не харесвам гореизброените места за празнуване, напротив, но ми се ще пролетта да сме по-близо

"Панамера" Peace

Подкрепям. Бяхме предната седмица на рожден ден там и въпреки,че беше валяло - децата стояха до 20.30 ч навън - т.е играха и дивяха де Simple Smile Хубаво местенце е!

# 359
  • варненка от София

"Панамера" Peace

Подкрепям. Бяхме предната седмица на рожден ден там и въпреки,че беше валяло - децата стояха до 20.30 ч навън - т.е играха и дивяха де Simple Smile Хубаво местенце е!

Този петък бяхме там, не на рожден ден, а на свободно. Е няма такъв кеф! Хубава кухня, бързо обслужване и за 4 часа забравихме, че имаме деца - каката си ги гледа и всичко това за 1 лев на дете, без ограничение за времето. Има пясъчник, има полянка, има зала за игра и каката е много отзивчива. Очарована останах и там бихме ходили семейно на обяд отново.

Иначе за протокола, тази година отново решехме да прави рождените дни на момичетата заедно и отново в Еко парка. Миналата седмица си запазихме барбекю за края на юли месец.

Общи условия

Активация на акаунт