Детски рожден ден във Варна -6

• 98 800
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Еее, супер. Party
Ние празнувахме първия рожден ден на дребен в лятното им заведение и с радост бих посетила и новото. Grinning

# 331
Иве, по-нагоре бях писала че много ми хареса. Децата много се забавляваха а ние забравихме

И на мен това най-много ми харесва в Шрек  Laughing На 2 рождени дни ходихме наскоро там - много е приятно, пиците са страхотни, момичето в детския кът е страшно мила и последния път разбрах, че е придружила дъщеря ми до тоалетната, което абсолютно не й влиза в задълженията  Peace
Много е приятно, чисто и идеята да наблюдаваш децата на екраните също много ми допада.
Здравейте.Ще ми дадете ли малко повече инфо за "Шрек"(адрес,оферти ,абе с една дума нищо не знам за там и най -вече подходящо ли е за де ца на възраст 6-7 год.)Благодаря предварително.

# 332
  • Варна
А в Капела плей ориентировъчно колко излиза един РД, да речем за около 10-12 деца?

Съвсем скоро празнувахме там. Кувертът на дете е 14лв за два часа, 19лв за три. Тортата беше около 40лв, отделно почерпка за родителите. Средно около 300лв.

# 333
  • Варна
Здравейте момичета! Имам Въпрос относно Парти плей център на Отец Паисий.
 - Тортата може ли да се внесе отвън? 
 -  Долу горе колко Ви излезе РД като крайна цена - ориентировъчно?
 Благодаря предварително!

# 334
Момичета, в Аспарухово скоро ще се открива новата на сграда, Сити център и се надявам да има място за игра за децата ни там! Hug

# 335
Здравейте момичета! Имам Въпрос относно Парти плей център на Отец Паисий.
 - Тортата може ли да се внесе отвън? 
 -  Долу горе колко Ви излезе РД като крайна цена - ориентировъчно?
 Благодаря предварително!
Тортата може отвън, няма допълнително оскъпяване.
А за цената, много зависи колко деца и възрастни ще бъдете. На дете кувертът е 10лв, а възрастните на свободна.

# 336
  • Варна
Туфи, няма защо да ми се извиняваш! Heart Eyes Благодаря за хубавите пожелания, да ви се връщат двойно!!!

А в Капела плей ориентировъчно колко излиза един РД, да речем за около 10-12 деца?

В събота празнувахме РД на Филип там. За 10 деца и 15 възрастни ни излезе към 220 лв., но имахме 15 % отстъпка върху детските менюта, защото това е втори РД, който правим там (миналата година празнувахме този на Симона). Аз съм много доволна - отлично е и за дребосъци, и за по-големи - нашата компания беше смесена - 5 по-големи деца и 5 2-годишни. За по-големите имаше игри с аниматор, всички желаещи бяха нарисувани - момичето се справи повече от прекрасно, смело мога да заявя, че това са най-хубавите рисунки на лице (и ръце Simple Smile), които съм виждала наживо.

Да дам отчет и за РД на Симона в сладкарница "Наслада" - доволна съм, имаше предостатъчно място, наистина нямаше други хора, освен нас, бяхме викнали "Радост и Усмивка" за анимацията - беше забавно за децата. Имам две забележки - не бяха оформили отделни маси за децата и за родителите, та в един момент се получи така, че майките се разположиха, а за децата нямаше място Crazy, второ, накрая раздадоха на всяко дете (а те бяха доста - над 20) по една свирка с думите "Безплатно е", чак после видях, че са ни ги включили в сметката, без да съм ги поръчвала. Confused

# 337
Ако не се лъжа тази сладкарница "Наслада" вече е затворена!Преди семица минах от там!

# 338
  • Варна
Ако не се лъжа тази сладкарница "Наслада" вече е затворена!Преди семица минах от там!

Жалко, ако наистина е така, много приятно местенце беше. Confused

# 339
  • Варна
Благодаря ти за отговора very nice!

# 340
  • Варна
Мерси, Чоколина! Аз се колебая между Портокал и Капела плей, заради внасянето на тортата, тематично парти, такива неща.

# 341
  • Варна
Понеже сме празнували и на двете места (и от двете съм доволна), моето мнение е, че в "Капела плей" за децата е много забавно, защото щуреят до насита, но определено е доста трудно да се съберат на едно място и да се организира нещо като парти. В "Портокал" празнувахме 4-ия РД на Симона, някакво принцеско парти беше, отделно сме били на пиратско и на арабско (не съм сигурна точно какво беше) - много добра организация, рожденичката се чувстваше наистина "в центъра на събитията", за родителите е малко неудобно - в страничната заличка и на тия дребните седалки.
В "Капела плей" тортата ни беше (и миналата година, и сега) от "Краев експрес" - много вкусна.

# 342
Здравейте, нали обещах да споделя за нашия рожден ден в Невеляшка. Много хубаво беше, децата се забавляваха много. Понеже повечето гости бяха на 4-5 год, не усетиха липсата на аниматор, а само търчаха, катериха се, търкаляха се и т.н. Бях поръчала запечени сандвичи, но не им обърнаха много внимание. Само сока/даже 2-3/ беше на почит. Тортата, както вече писах си я внесох от ДЪГА. Беше страхотна. Много вкусна, със къщичка , езерце и цялата компания на Мечо Пух. Имаше за всяко дете по захарна фигурка. Вътре тортата беше с 2 различни блата и 2 различни крема, лека и приятна и сочна. Когато отидох да я поръчвам, новата управителка ми отдели доста време и съм благодарна на съветите и. В детската градина също занесох торта от ДЪГА,. но фото-орта. Уж беше за 20 пърчета, пък госпожите изкарали към 30 и черпили из градината. Цените на тортите бяха също много добри - 33 лв за фототортата, и 42 за другата със захарните фигурки. Ако ми каже някой как да сложа снимки, веднага с удоволствие Simple Smile

# 343
Ние оставаме последно за Викиленд. Не съм очаквала, че точно там ще празнувам рожден ден на дъщеря ми (4г), но нямам време вече да търся на друго място, остават три дена.Поредната странност - ако рождения ден е предварително резервиран, с готово меню за децата, с избрана торта, с меню за възрастните, купона е два часа безплатен, от там нататък е 20 лв на час и всичко се плаща и маркира предварително.Ако решиш просто да си резервираш маса и на момента да си поръчваш (от къде да знам и без това ядат ли всички пица, моята едната е на 2г и абсурд да изяде цяла пица), то престоя е неограничен, има дори избор на торти, които са на по-добри цени, от тези в каталога им.На втория етаж не се бях качвала, хареса ми, мисля там да е, малко непочистено ми се видя, дано е временно.
Мислех в Рая да е, и без това като по чудо беше остана само свободен часа, който мен ме устройва, но не обичам да ми се дава зор, че точно 2ч и половина трябва да стоя.Аз сама си правя тортите, и не ми се дават толкова пари за изкуствени вкусове, можело да си донеса моя, само ако има сертификат, но откъде мога да го имам, като си я правя сама, в същото време не мога да си донеса картонена торта, каквато и без това правя за градината. Това в  Раята. Въобще всеки си ги наглася както си иска.

# 344
Сладкарница '' НАСЛАДА '' вече не е на Брегалница , но незнам къде са се приместили...

Общи условия

Активация на акаунт