Детски рожден ден във Варна -6

• 98 811
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
miglena- да интересува ме,може да ми пишеш и на лични ако искаш.
Благодаря ти!

# 211
Бихте ли казали дали детския кът в Соло е подходящ и за 6 годишни хлапета?
На голямата ми дъщеря й харесва, но да ходим да пием кафе там, а не да си празнува РД. Каза, че било малко  бебешко и почти нямало с какво да си играе, но тя е на почти 8.

Ние запазихме за Кулите. Ще видим как ще е. Малк оме дразнят аниматорките там, но пък лабиринта е много хубав.

miglena doin, и аз се интересувам от цените в Шрек, а сщо и какво има в детския кът, че и на малката РД е скоро ooooh!

# 212
Иве, по-нагоре бях писала че много ми хареса. Децата много се забавляваха а ние забравихме

И на мен това най-много ми харесва в Шрек  Laughing На 2 рождени дни ходихме наскоро там - много е приятно, пиците са страхотни, момичето в детския кът е страшно мила и последния път разбрах, че е придружила дъщеря ми до тоалетната, което абсолютно не й влиза в задълженията  Peace
Много е приятно, чисто и идеята да наблюдаваш децата на екраните също много ми допада.

# 213
  • Варна
Да, в Хлапета бяхме и на децата им хареса, но тази година са повече и клубчето няма да ги събере. Освен това отнесох доста недоволства от родителите, че съм ги замъкнала едва ли не на Луната...но това е друга тема.

Туфи, дай малко повече инфо, че нямам спомен какво си писала за РД там миналата година. Напарво съм в чуденка къде да празнуваме тази година, а този уикенд трябва да направя резервация. А пък за малкия, не ми се мисли, точно по време на Великденските празници се пада... Tired

# 214
Днес направих рзервация за 27 март-неделя в "Шрек". В събота имаше вече запазени 2 рожденни дни, но аз така или иначе на самия ден ще посрещам гости вкъщи, та 27-ми ми е идеално.
Капарато е 50лв.
За детското меню можеш да избираш пица или сандвичи. Не помня цените на пиците, но сандвичите-4 триъгълничета са 3,30лв. Капито беше май 2,20 или 2,40-бутилчицата, а литър сок в кутия-7лв, което малко ме стресна, ноооо това да е кусура. Ще доуточняваме после менюто.
Управителката е много мила и обяснява подробно. Хубавато е, че има аниматор, който е при децата, не са клоуни, но все пак се занимават с децата и ги наглеждат.
Ние ще си внасяме торта-10лв, за което  Wink
Детският кът на час е 1,50 за дете.
Единственото, което не ми хареса е, че можело да се застъпят 2 рождени дни, което според мен е лудост. Според персонала, в детският кът се събирали до 30-35 деца, което е  още по голяма лудост Shocked.
Имах условие - почерката на децата да е при нас, в залата за непушачи, а не долу, ако се засекат двата рождени дни, тъй като нашите деца са доста буйни и си представям какво ще се случи с храната-замерване със сандвичи и пуканки  Joy.
След 27-ми живот и здраве ще дам по-подробно инфо

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 16:38 от tsve_te

# 215
Честит празник на всички мами!

# 216
Единственото, което не ми хареса е, че можело да се застъпят 2 рождени дни, което според ен е лудост. Според персонала в детският кът се сабирали до 30-35 деца, което е  още по голяма лудост.
Пълен абсурд- За 10 деца е идеално. За 15 ще е поносимо.
Ама да ми обяснят на няма и 20кв как ще се поберат 35 деца  Rolling Eyes

# 217
Честит Празник на всички мами от единственият мъж във форума Simple Smile

Не съм ви броил, но се надявам букетите да стигнат за всички:   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ако някой е останал без букет, да се обади Simple Smile

# 218
 Grinning Благодаря

# 219
Е, не си единственият мъж във форума, но в темата - да. Благодарим за  букетите!

# 220
Преди седмица бяхме на момчешки РД в Портокал - страхотно парти се получи, децата не искаха да си тръгват.
Аз запазих там за дъщеря ми, въпреки, че преди 2 г. празнувахме и имах забележки, но останах с много добри впечатления от последното ми ходене, а и Елица беше категорична, че не иска на друго място.

# 221
Преди седмица бяхме на момчешки РД в Портокал - страхотно парти се получи, децата не искаха да си тръгват.
Аз запазих там за дъщеря ми, въпреки, че преди 2 г. празнувахме и имах забележки, но останах с много добри впечатления от последното ми ходене, а и Елица беше категорична, че не иска на друго място.

Разкажи малко повече, моля!Аз съм била там на детски рожден ден преди много време,много ми хареса, а след това четох отрицателни отзиви и не един, а в един момент /миналата година/като направих запитване по мейл дори не ми отговориха.

Каква е организацията, тематични ли са партитата, има ли ограничение за часове и какво?

П.С. И аз благодаря за букета на нашия галантен mr.smile

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 16:06 от Светкавица

# 222
  • Варна
Миналата година ходихме на РД в "Портокал". Децата се забавляваха много. Партито беше принцеско, но моя син се забавлява в ролята на Зоро Simple Smile.

Аз резервирах в "Соло" за РД на сина ми - в неделя ще е. Хубавото там е че разрешиха да си внесем торта, няма да се засичат 2 рожденни дни и си поканихме клоун. Дано се забавляват младежите! Детския кът не е така голям като в моловете, но поне няма да са пръснати децата.

mr.smile, благодаря за букета!

# 223
Партито беше индианци-каубои, иначе има избор за момичета и момчета (пиратско, ориенталско, магическо с илюзионист, Н2О, детска дискотека и други, които не запомних...), организират ги в различни игри, има и много танци, абе забавно е много за децата. Миналата година празнувахме в Капела, пак бяха всички доволни, но пък всеки си щурееше поединично, а тук има стройна организация  Grinning.

# 224
  • Варна
И аз съм много доволна от празнуването ни в "Портокал" (преди 3 години), също и от "Капела Плей" (миналата година), но не ми се иска да повтаряме, та съм в голяма чуденка. И в "Елитис" сме празнували. То остана ли друго място, което да не е съвсем бебешко, но пък и да не е дискотека, че бяхме на такъв РД миналата седмица и не ми хареса тъмното помещение ("Алиби")?! Не искам да има и друг рожден ден, въпреки, че миналата година, в "Капела" имаше още два, но не се усети изобщо... там все пак е доста голямо помещението...

mr.smile, благодаря за букета и аз!

Общи условия

Активация на акаунт