Детски рожден ден във Варна -6

• 98 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Относно тъмните помещения на дискотеките ако децата са по-големички се кефят на ефектите и се чувстват като  възрастни Laughing

# 226
Относно тъмните помещения на дискотеките ако децата са по-големички се кефят на ефектите и се чувстват като  възрастни Laughing

Това добре, стига да не е тъмното помещение на Радост и Усмивки на Цимерман, което освен тъмно, беше и супер студено! Ужасно място.. 

# 227
Вчера празнувахме РД в Соло...и да споделя.Не сьм много претинциозна,това е пьрвият пьт който не сьм доволна.
Така,на дете се плаща по 7лв. в който има включени сандвичи,соленки,сладки и 2 СОКА,или поне така е в рекламните им флаяри,така ми обясниха и,като резервирах.Бях обявила 10 деца,като отидохме масата беше наредене(не както се бяхме разбрали,но),за 10-те деца(платих 70лв. за това,без детският кьт разбирасе) имаше 17 сандвича(не знам как са смятани).Сандвича представлява филийчица от франзела,една хапка.Както и да е може би по два на дете,а три от децата на диета с по един Whistling сладките бяха от тези насипните-13 бройки(пак незнам как смятани),соленките от най-дребните(две чинийки,доста,като бройка) и най-яката част СОКА-една кутия 2л.Е как идват по два сока,т.е 20 такива,по 100гр. ли броят сока?
За детето не ми се свиди,но 7лв. за това меню,хайде де...
Когато резервирахме синьт ми пойгра в детският кьт,аниматорката беше страхотна,обьрна му внимание,детето определено я хареса.Беше ми обяснено,че на РД ще има двама аниматори.Е да,но не.Беше една(не сьщата от резервацията) под всякаква критика.През цялото време седеше и цькаше на телефона си,не обрьщаше никакво внимание на децата,дори и при едно спречкване м-у тях.

Пьрвите две години празнувахме в Анджелика и Невеляшка,останах доволна.Както казах нямам много изисквания,но пьк чак такива неща...

# 228
  • Варна
Съжалявам, че така се е получило при вас!
Ти не изкоментира ли с тях странната бройка сандвичи и соковете? На мен също ми казаха, че са по 2 сока на дете. Поведението на аниматорката е много притеснително също. Аз като ходих да резервирам бяха 2 аниматорки и се грижеха за децата. Дано попаднем на свястна, макар че децата са големи вече!

Ние сме там в неделя, да видим как ще е. На мен ми казаха, че сандвичите на дете били 3-4бр., странна работа.

# 229
Е,ако можеш да приемеш сок 100гр. са два да,но за мен не е нормално.
И ние,когато резервирахме беше свясна аниматорката,след това дойде и втора,но сега беше само една и то различна.
Просто се спрях на това заведение след един положителен коментар само,едно майче тук разказа,но не те са правили РД,а са били на такьв.След това вече чух само негативи за там,но кьсно..и то доста.Какво да се прави-кьсмет,детето поне се наигра,радва се на подарьци,мальк е и не разбра за лошата страна от цялата работа.
А и не мога да не похваля прословутата Галя от Ламор,тук бях чела положителни коментари,бях виждала страхотни снимки на торти,сега вече да кажа и аз-страхотна е.Тортата ни беше от там-невероятно красива,божеествено вкусна.

# 230
  • Варна
Ако сервират такива количества на РД на сина ми ще говоря с управителката със сигурност. Смятам и сока и сандвичите са крайно недостатъчни, в количествата които са сервирали за вашия РД. 

Ако можех да отменя резервацията ни за там бих го направила, но вече е много късно. Добре поне, че поканих клоун, който вярвам ще достави радост на децата.

# 231
Записвам се да следя темата,че и на нас ни предстои рожден ден.

# 232
и клоун и детски кът не идва ли малко скъпичко?

# 233
Аз съм много доволна от новия Парти плей комплекс на Отец Паисий. От нашият РД а и от на две приятелки. Дават и подарък изненада на рожденика, но там е за деца до 6г. освен ако не си изберете някое тематично парти за по-големи. http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81-Party-Play-Center

# 234
По скоро даже до 4г.
Разгледах им снимките . Съоръженията им са бебешки  няма да станат за нас  Rolling Eyes
Има още време до нашия и за сега съм се спряла на Шрек , но ме притеснява това че може да са 2 РД едновременно  ooooh!и 10лв вход на тортата  Wink
Там определено добре се забавляваха и племенницата ми на почти 2г , моя на 4,5г и племенника с приятелчетата на 7г  Peace

# 235
Записвам се и аз, в голяма чуденка съм за 5-годишен рожденик.
Ще отскоча да видя Шрек май като за начало. След като имат 10 лв 'вход' за торта, там предлагат ли такава? Или може и собствена да си внесем?

# 236
  • Варна
Здравейте малко ви поизтървах последните месец-два и се чудех какви са новите модни тенденции при 10-11 годишните?Нещо ново и интересно да се е появило освен боулиг и кареоке?
Ще съм мн.благодарна,ако помогнете малко.  bouquet

# 237
В Шрек работят с торти на Дилайт. Ако не искаш от тях си внасяш каквато искаш, но плащаш 10лв  Peace

# 238
  • Варна
Здравейте!

Да споделя за нашия РД в "Соло". Имаше 2 момичета, които трябваше да следят децата, но в действителност само 1 момиче беше в детския кът и ги наблюдаваше.
Хапките(мини сандвичи) за децата си бяха толкова колкото и уточнихме с управителката - по 3 хапки за дете. Сока беше 2чаши по 150мл. за дете и даже остана - децата не се спряха на масата изобщо. Имаше и сладки и соленки, които са включени в детското меню.
Торта си внесох от "Крамер" и съм много доволна от нея, вкусна и с картинка която никъде другаде не предложиха - колата на Спийд Рейсър Simple Smile.  Няма допълнително заплащане за  внасяне на торта.
Като цяло не бяха много организирани в заведението, но може и да е заради това, че възрастните бяхме в залата за непушачи - всичките ни гости не пушат.

Най-доброто за края Simple Smile : сина ми с нетърпение очакваше клоуна (поканихме Живко Драгостинов) и МНОГО се забавлява. Радвам се, че го поканихме. Имаше деца, които се притесняваха от пукането на балони, но те пък свободно си влязоха в детския кът, което не попречи играта с клоуна да е много забавна. Родителите се забавлявахме заедно с децата  Mr. Green.

Сина ми се забавлява, гостите също - доволна съм от празненството  Peace.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 09:27 от Solar Wind

# 239
На вас  много сок са ви отпуснали 150гр.,нашия явно по 100гр. е смятан,кьдедо както мине Wink
Аз от миналата година все се замислям за клоун,но нещо малкият е много страхлив напоследьк,на Коледа дори от Белобрадия дядо се стресна и не посмях,но иньче много ми харесва,като идея.

Общи условия

Активация на акаунт