Детски рожден ден във Варна -6

• 98 880
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Запис и от мен. Съвсем скоро ни предстои 3-ти рожден ден и съм в голяма чуденка къде да бъде. Търся заведение подходящо едновременно за деца и възрастни, за да не правя отделни рождени дни. В Соло имат ли вече и храна в менюто, казаха ми че в началото нямали разрешително, но вече имали. Има ли възможност възрастните да не са отделно от децата, в смисъл да ги наблюдаваме, защото все не са толкова големи и едва ли някоя майка ще иска да остави детето си самичко. За клоун също още се чудя, колко е тарифата на Живко?
Ако някой се сеща за подобно заведение, подходящо и за деца и за възрастни /без да се занимавам с кетъринг/ нека сподели  Praynig Praynig Praynig

# 241
  • Варна
В "Соло" може да сте в зала, която е за непушачи. Там е и детския кът, можете спокойно да си наблюдавате децата. Предлагат хапки, пица, соленки и сладки.
Дала съм линк към сайта на Живко Драгостинов, там има и телефони, ще ви каже каква е цената в зависимост от това за колко време ще забавлява децата. На самия сайт е обяснено и какви партита прави.
Може и в "Шрек" да проверите, за там имаше добри отзиви като че ли. Аз харесах и детския кът на "Рая", но беше заето и не можахме да го ангажираме за РД на сина ми.

# 242
  • Варна
В "Соло" може да сте в зала, която е за непушачи. Там е и детския кът, можете спокойно да си наблюдавате децата. Предлагат хапки, пица, соленки и сладки.
Дала съм линк към сайта на Живко Драгостинов, там има и телефони, ще ви каже каква е цената в зависимост от това за колко време ще забавлява децата. На самия сайт е обяснено и какви партита прави.
Може и в "Шрек" да проверите, за там имаше добри отзиви като че ли. Аз харесах и детския кът на "Рая", но беше заето и не можахме да го ангажираме за РД на сина ми.

Само това ли предлагат в Соло като храна, салатки, ракийка, това-онова няма ли  Confused Шрек-а е на два етажа и няма пряка видимост, затова не ме устройва, Рая не ми е вариант засега точно заради това че липсват хапка и пийка като за възрастни  newsm78

# 243
  • Варна
В парти-център "Вега"  си плащаш за зала, аниматор и хостеса. Внасяш си всичко, което пожелаеш, мисля че работиха и с Хепи, ако решиш може и от тях да си поръчаш.

# 244
  • Варна
В парти-център "Вега"  си плащаш за зала, аниматор и хостеса. Внасяш си всичко, което пожелаеш, мисля че работиха и с Хепи, ако решиш може и от тях да си поръчаш.

Както писах в по-горния си пост не искам въобще да се занимавам с кетъринг или да търча да купувам и да внасям, то да е само за деца да, ама.... така не се наемам, а и нямам нужното време. Досега две години подред празнувахме в пицария Маестро в парка в Младост, беше идеален вариант, защото децата бяха по-малки и успяваха да се забавляват без да има големи атракции, лабиринти и тем подобни, но... сега определено ще им е скучно?

# 245
  • Варна
За Панамера мисли ли?
Не знам как е сега като е студенко, нали са две отделни помещения...но то пък и времето се пооправя вече,спокойно ще могат да прихождат дребните от едната зала в другата...

# 246
Тази година темата не ми помогна, но ще споделя опит от последния 7-ми РД на дъщеря ми, може пък да е от полза за други.

Празнувахме в Бабината къща. Ей, искам такава баба да си имам Simple Smile Рожденичката сама пожела там след като бяхме поканени на друг РД и двете бяхме доволни. Още следващите 2-3 дни решението беше взето. По-нагоре някой пишеше, че РД преминавал много дирижирано от страна на бабата. Да, РД преминава по определен сценарий, който е общ, бабата е водещ-главнокомандващ екшъна, но анимацията е изключително разнообразна и атрактивна.
Заведението е малко, определено е подходящо за по-големи деца от 2-3 годишни, т.е. такива, които могат вече да играят колективно (това според мен). Комфортно се получава при бройка от 10 деца +- 1, за повече е тясно. В началото децата имат 30 минутки да хапнат и пийнат и после който пил и ял - започва купона. Родителите са наблюдатели от ъглово диванче, но в определени моменти се включват в сценария. Мисля, че поканените бяха доволни, поне така казаха. Децата се нащуряха.
Цената е атрактивна и добра. Бабата работи с няколко сладкарски цеха, вкл. Галя. А Галя май е вдигнала цената от 2,50 лв на парче...
Храната е непретенциозна, малки разнообразни и вкусни сандвичи и дреболии за гризкане. Има кафе на пясък - атрактивно е! Според мен храната не е най-важното на един детски рожден ден. Имам впечатления, че повечето храна не се изяжда.
Разбира се, услугата на бабата не може да се сравнява с мол-ската - според мен за големи дечица е много по-интересно, лично аз за 7-8 годишни бих предпочела бабата. В мол винаги може да се беснее.
Сайтът на бабата е zabavapribaba.point.bg
Нямам качени снимки да покажа, но бабата имала и стена във фейсбук, там имало снимки.
И така на фона на многото детски кътове, центрове, лабиринти и подобни, за РД залагам на баба Simple Smile
За сравнение: нашите РД са били 1-3 г. у дома; 4-5 г. в Портокал - аз съм с положителни отзиви за него; 6-ти РД не правих, заведохме рожденичката на специално преживяване за нея - езда!

# 247
  • Варна
За Панамера мисли ли?
Не знам как е сега като е студенко, нали са две отделни помещения...но то пък и времето се пооправя вече,спокойно ще могат да прихождат дребните от едната зала в другата...

Какво и къде е това?  Confused Не съм го чувала.

# 248
  • Варна
В старата тема се обсъжда. Не е лошо, ние правихме там 3-ти РД. Много е добре за лятото, но не съм сигурна за този сезон как е. Има 2 сгради - едната е самото заведение (тип ресторант), а другата е детския кът. Има голям телевизор, на който от камера, се гледа залата с децата. Има аниматорки, различни играчки. Най-голямото предимство е големия двор, в който децата могат да играят.В детската зала има детска тоалетна.
Ние прекарахме добре, въпреки че имам доста забележки. Но не е и съвсем зле.
Намира се срещу техникума по химия. Има табели по пътя - сини и доста големи. Указателната табела показва посоката за РТВЦ Варна и под него пише Panamera.
Ако искаш прочети предната тема, имаше и други отзиви.
Няма лабиринти, замък (макар, че има достатъчно място да сложат един замък), изобщо нищо кой знае какво интригуващо. Но зависи какво търсиш. На мен ми хареса хубавото място най-вече. Децата изкараха добре, не искаха да си тръгват Simple Smile
Ако трябва да съм честна - не съм сигурна, че ще повторя, но пък не е и много зле. С една дума - приемлив вариант за хубаво време.

# 249
Да си споделя преживяванията от клуб Аромат (под Кукления театър). Залата за рожденни дни е отделна, за непушачи, като цяло ми хареса. Спречках се в началото със сервитьорките къде да се настанят родителите. Мислех, че си е наш избор, след като сме си платили за залата, но се оказа, че си правят стратегически планове за следващия рожден ден, чиято маса трябвало да се приготви преди ние да сме напуснали. Както и да е - не ми се занимаваше с разправии точно на този ден. Децата се наиграха чудесно, имахме си наша аниматорка - Нели Радева, бивша актриса от Кукления театър. Иначе там предлагат диджей, който да пуска музика. По едно време и той се включи с някакви песнички за танцуване, но беше към края и героите бяха уморени.
Какво неми хареса - храната. За куверт от 10лв един сандвич, сокче и 2 чашки със солети+ 2 купички пуканки - ми се сториха съвсем оскъдни... Вярно, че не храната е най-важната, но се наложи да поръчвам допълнително сандвичи, защото имаше ненахранени дечица.
За родителите - казаха ми, че по 200г сладки и соленки били "напълно достатъчни". При което при вида на 3 чинийки с по 5 сладки бях съвсем леко разтревожена и отново поръчвах допълнително сандвичи.
Хубаво си прекараха децата, но на мен финансово ми излезе през носа, спрямо предварителните разчети...Пък и никак не харесвам да спасявам положението в последните секунди...

# 250
Гледам, че правят ново заведение с детски кът, но му забравих името - на Червения, точно до Бирария "Викинг" Simple Smile

# 251
А , те го правят от 3м  Whistling Та мисълта ми е , че скоро може и да не стане  Wink

# 252
И аз се записвам да следя темата с интерес - другият месец ставаме на 3 г.
Да споделя и аз малко опит,ако нямате нищо против - първият РД беше в билярд клуба на Хоризонт - добре мина, но тогава /2009/ нямаха много атракции за децата - само една пластмасова къща и няколко по-големи играчки. Вторият РД празнувахме в Мечтателница - много съм доволна , определено не е икономичен вариант, но и аз малко се бях поуляла с кетъринга.
Вчера бяхме на детски РД в Шрек - или детският кът е много малък или децата бяха много. Друг минус - нашият РД не беше приключил, когато дойдоха гостите на следващия рожденник - и настана много неловка ситуация - набързо тортата, децата се смесиха...
Мисля си тази година пак да сме в Мечтателница - там май е единственото място където не допускат външни лица на партито... Ако има и друго такова място - моля, споделете...

# 253
мечтателница не я ли затвориха?

# 254
мечтателница не я ли затвориха?

Аз чух, че кафето е затворено, което сигурно означава, че и Мечтателница не работи  Thinking
Интересно ми е да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт