Детски рожден ден във Варна -6

• 98 823
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
В Старо село след 10лв. входна такса,
 цените за консумация са много ниски
/ако коментираме просто такси/;
 но щом има детски кът таксата е за него вероятно.

# 196
Ако някой е празнувал Р.Д. моля да сподели.

В Шрек бяхме преди седмица на РД на едно приятелче.
Доста добре се получи.
Има аниматори в детския кът и доста добре ги занимаваха. Има камери които излъчват на монитор точно до масите, т.е. можете да следите децата без да се разкарвате нагоре-надолу.
Децата не могат да излязат от детския кът сами, т.е. трябва аниматор или родител да им отвори.
Ако някое детенце имаше нужда от нещо аниматорите го носеха при нас горе веднага.
Компанията ни беше от около 7-8 деца 3-годишни.
Имаше и друг РД в същото време на по-голямо детенце но нямаше инциденти.
Личеше че персонала си разбира от работата.

и за да не каже някой че правя реклама - не ми хареса че тоалетната е на втория етаж и падаше голямо търчане с хлапетата нагоре-надолу. Имаше маса долу при децата за почерпка, но никой не гледаше кой от къде взема и стана така че децата от другия РД изядоха почерпката на нашата компания, не че е кой знае какво но все пак...

# 197
Има ВЦ и долу при децата  Rolling Eyes
А това с двата РД не мога дори да си го представя като знам мястото  ooooh!

# 198
Ходили се преди години в "Шрек" на РД, долу имаше една малка заличка, явно там са направили детския кът, така ли? Има ли някой снимки да пусне или да ми опишете какво има в детския кът? Дали става за 8 годишни? Или трябва да им викам доълнително аниматор?

# 199
След дьлго чудене и обикаляне се спряхме на Соло за 3-ят рожден ден,резервирахме,а после ще кажа и как е било.Условията ни устроиват,а детето много хареса детският кьт.
Ако някой има впечатления би ли споделил? Simple Smile

# 200
Иве, по-нагоре бях писала че много ми хареса. Децата много се забавляваха а ние забравихме че сме там с деца. Обслужването беше добро, домакините също останаха доволни  Grinning
Весел празник  Hug

# 201
Мимка,аз именно от теб научих за това заведение,видях им сайта,а след това отидохме на място Simple SmileБлагодаря за което:))))
Ако някой друг има впечатления ще се радвам да сподели.

# 202
  • Варна
Бихте ли казали дали детския кът в Соло е подходящ и за 6 годишни хлапета?

# 203
Aз не мога да определя,не сьм наясно с интересите на 6 годишните.Но на сайта им добре се вижда детският кьт,представлява нещо,като лабиринти.с пьрзалки,които падат в едни топки,от долу е батут,има тунели,сьорьжението,като цяло е голямо.Дано ме разбра горе-долу какво представлява:))

# 204
  • Варна
Благодаря!
Ще отида на място да го видя, от снимките мисля, че ще е добре Simple Smile. Дано да не е заето на нашата дата Simple Smile!

# 205
Сьботите и неделите ги резервират доста напред,но през седмицата не толкова.Ние резервирахме работен ден,кьсният следобед.
Хареса ми и това,че,ако е по-голям РД залата е само наша Simple Smile

# 206
Да се запиша и аз, нашият първи рожден ден е далеч, но да събирам инфо Simple Smile

# 207
тази неделя ще празнуваме в шрек 7г на малката .заведението е чисто и достатъчно просторно в детската зала има тоалетна за малките имат си аниматори а по избор на родителите може да се повика и допълнителна програма напр.фокусник или клоун.

# 208
Miglena- какви са цените в Шрек, има ли нямамка задължителна консумация,тортата може ли да си я внесем???

# 209
там работят с торти на дилайт,ако се внесе от друго място се доплаща 20 лв.прави се меню за децата а по колко и какво решава родителя.мамите са на свободна консумация, плаща се на аниматорите за забавлението спрямо бройката деца и часовете престой.ние сме 13 малки+13 големи,ако те интересува ще ти пеша колко ми е излязло всичко

Общи условия

Активация на акаунт