Детски рожден ден във Варна -6

• 98 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте пак, този пък искам да попитам за приятна сладкарничка с детски кът във Възраждане / Владиславово, задължително за непушачи, като изключвам Викиленд. Не точно за рожден ден, а за събиране на майки и деца, но тази тема ми се стори подходяща.

# 181
Здравейте пак, този пък искам да попитам за приятна сладкарничка с детски кът във Възраждане / Владиславово, задължително за непушачи, като изключвам Викиленд. Не точно за рожден ден, а за събиране на майки и деца, но тази тема ми се стори подходяща.

Имаш сериозен проблем. Съжелявам, че го казвам, но е така.

# 182
мръднете към Явор, не е толкова далеч от Владиславово

# 183
anbeta, благодаря за идеята. Не съм се сещала, макар че ми е близо.

mr.smile, дано не си прав.

# 184
yoanna, има една сладкарница за непушачи с "детски кът", мисля че се казва Атлант или нещо такова,не съм сигурна за името.Залепена е за двора на ЦДГ Синчец. Там правят рожденни дни, но по принцип се събират майки с по-малки дечица.Непритенциозно място,но уютно и приятно..и тесничко, но има и масички за навън

# 185

Магазина за детски играчки Рая, малко преди Метро. На последния етаж има много хубав детски кът.

# 186
Споделям впечатления от Детски кът на Двете Кули
Рождения ден мина преди два дни.. детето и аз бяхме много щастливи и се радвам че му доставих това удоволствие.. НО вината за това не е на детския кът..
Лабиринтът е чудесен и децата много се забавляваха вътре.. но в никакъв случай не е по-сложен от Капела плей.. незнам защо е това безумно ограничение  от 5 до 7 г.. първоначално не искаха да пуснат децата вътре въпреки уговорката ни.. после ги пуснаха, но децата влизаха и излизаха свободно, така че родителите много се тревожеха да не хукнат на някъде.. въпреки че един аниматор трябваше дае занимава само с тях, такова нещо нямаше и децата направо се пръснаха...определено не успяваха да ги овладеят... всички бяхме в злата за РД.. кетъринга беше от нас и естествено си беше чудесен... ограничението от 2 часа на нас ни дойде малко.. съжалявам че не удължих времето..
с две думи мястото е чудесно, но аниматорите не стават.. съжалявам защото съм ходила и друг път и останах с впечателние че децата ще бъдат обгрижени по-добре.. менюто което бяхме поръчали беше вкусно и на децата им хареса..
Ако някой има въпроси да пита

# 187
  • Варна
sky, при това ограничение 5-7г, ако има по-малки гости, какво предлагат от детския кът?

# 188
Ние се бяхме уговорили предварително нашите 4г да ги пуснат в големия кът.. обаче ги натириха в кошарката - оградено място с едно мостче, малка пързалка и такива бебешки работи.. насъбрах ги и ги строих пред лабиринта.. след малко шикалкаване ги пуснаха вътре.. 2г гостенчета ги приеха в малката кошарка и на тях определено им беше весело там.. кътчето е симпатичничко, но по мои критерии на родител на 4г дете, е място за деца до 3г..води се от 3 до 5, но са в голяма заблуда, че дори 3г дете е стои там и ще е весело..

# 189
  • Варна
Благодаря sky   bouquet. Странно е тов ограничение 5-7 години. Водя дъщеря ми на Капела от както са отворили преди 3 години и сме нямали никакви проблеми с лабиринти и прочие. Сега обаче се е запънала за РД на Кулите и питам за брат ѝ дали ще може да се весели и той да се весели там.

# 190
sky*, сподели моля те какви са цените. Може и на лични, ако не искаш тук да казваш.
Ще празнувам, ЖЗ на голямата дъщеря там.

# 191
15 лв на дете, при минимум от 10 деца.. при по малко се доплаща 30лв за зала, но пък ако са по малко може да не ползвате зала, а само да резервирате маси в заведението до къта и децата да са при вас.. те практически не стоят в залата особено.. другия вариант е всички да сте в залата.. кетъринг предлагат един техен, незнам цените, но ние бяхме с наш кетъринг и добре ни се получи.. тортата също беше от нас.. но и в заведението предлагат техни.. 15лв включват 2 часа игра и картофи, сок, салатка рязани домати и краставица и другото е избор измежду сандвич, пица, дюнер, кебапчета и още нещо..

# 192
sky*, благодаря ти. Вече взех да се чудя между 2-те кули, гранд мол и пфое мол, като в последните 2 не сме ходили в новите детски кътове. Става въпрос за 8-ми РД, но ще има 3 бр. 2 годишни хлапета. Може ли някой, който е ходил и в трите да ме ориентира Praynig

И да допълня: в 2-те кули и Гранд мол може ли да се вкара торта от другаде или трябва тяхна? За Пфое мол разбрах, че може.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 12:43 от very nice

# 193
Да се настаня и аз при вас  Wink
Предстои ни Рожден Ден в края на март.
И аз проверих в "Двете кули", но нещо не ми допадна самото заведение до детския кът. Освен това цените, наистина, са доста надути. Иначе за самия детски кът нямам какво да кажя  Peace Страхотен е!!!
В "Капелата" вече ми е толкова изтъркано, че изобщо не го броя като вариант.
В "Стелито" празнуваме 3 години подред и се  налага да сменим заведението.
Спрях с на една пицария "Шрек"- до сладкарница "Синчец", след цветното пазарче на Чаталджа.
Обстановката е приятна, не се пуши на първия етаж, а на втория е за пушачи. Самият детски кът е малък, но чист и мисля, че ще е забавно.
Хубавато е, че няма външни посетители в него по време на рождения ден. Не те задължават с определено меню, можеш да си внесеш тортата от вън, но плащаш 10лв такса, която ако някой-може да ми обясни за какво е.....
Та там ще сме най вероятно.
Ако някой е празнувал Р.Д. моля да сподели.

# 194
Торта може да внесеш във всеки мол, в капела плащаш едни 15 лв сервиз за което.. предполагам и тези 10 лв в шрек са за това..

Общи условия

Активация на акаунт