Детски рожден ден във Варна -6

• 98 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Аз се спрях на Крамер за РД.. тъй като не държим особено на украсата заложихме на добрия вкус.. досега сме купували от Амбелино и Крамер.. но амбелино определено не са ми фаворити.. не че са лоши но не ме грабват с нищо..

# 166
В Соло изглежда добре, но за деца след 3г. Мъниците на годинка не могат да се оставят просто да пълзят навсякъде, опасно е.

Ние сме фенове на Крамър/на стандартните им торти/, но детската ни торта беше с леко изгорял блат, дано при вас не е така.

# 167
Снощи посетихме новия детски клуб на Отец Паисий. Много добре е направено. Е, за деца до 5 годинки според мен. Наистина за най-малките има отделено място с меки стени, голяма надуваема кола пълна с топки. За по-големите и пространството е по-голямо. Има детска кухна, работилница, масичка за гримиране, хубав баскетболен кош и още доста неща. Има и телевизор, но момичетата ми казаха, че го пускат рядко, защото не е това идеята на клуба, което ме зарадва. 1 час е 3 лв., като в тези пари има и сокче за детето, което нашият калпак изпи с голям кеф Simple Smile Каките са доста учтиви и любезни.
 Говорих и с управителя. Усмихнат човек с настроение и желание(което според е доста важно!). На долният етаж вече има зала за бойни изкуства. До нея ще има и зала за по-големите деца, където ще може да се кани DJ  и да се прави нещо като дискотека. На основния етаж, до детския клуб има още едно помещение, което той ми каза, че щяло да бъде детски магазин - дрехи, играчки, храни и др. Пушенето абсолютно забранено!!! Hug
Сайтът им още е в процес на работа, но имат facebook: http://www.facebook.com/pages/Detski-kompleks-Party-Play-Center/ … 1100107?v=photos#!/pages/Detski-kompleks-Party-Play-Center/189177631100107?v=info

това е от мен. на мен лично много ми хареса. На приятелката ми също. А най-вече на малък Сашко Simple Smile

# 168
# 169
  • Варна
Днес и ние посетихме Парти Плей Център на Отец Паисий ,но наистина е за по малки деца най-много до 4-5 г.Иначе е много хубаво направено ,обезопасено и обстановката е приятна .Управителя е много приятен млад човек,дава добри идеи за празненства.Ходихме и до Стелито ,но ми се видя по захлупено ,беше ангажирано в момента и гледахме залата на монитора  -не ме грабна веднага .А Мечтателницата е затворена ,изобщо цялата сграда не работи ,пълна пустош.

# 170
Почват и моите чуденки...Всяка година чуденка:)И пак ще се повторя, но няма ли някъде една голяма зала(подобна Мечтателница), с батути и лабиринт и всякакви др джиждавки подходящи за деца 2-4, че нашите са такива и да се плаща един наем и да си правим каквото си желаем вътре... Mr. GreenЕх.....

# 171
Ох, имам проблем, помагайте: миналата година празнувахме в сладкарница Гес и бях много доволна, мислех да повторим, но са с нов собственик, нов интериор и не правят РД, освен по изключение Sad. Та сега търся идеи за РД на Нели (3 г), като ми се иска да е малко място, което да запазим само за нас, може даже и без детски кът, стига да е приятно. На нашия РД ще има доста повече възрастни отколкото деца и искам да им е удобно... Идеи?

# 172
  • Варна
Делфинариум?

# 173
Ох, имам проблем, помагайте: миналата година празнувахме в сладкарница Гес и бях много доволна, мислех да повторим, но са с нов собственик, нов интериор и не правят РД, освен по изключение Sad. Та сега търся идеи за РД на Нели (3 г), като ми се иска да е малко място, което да запазим само за нас, може даже и без детски кът, стига да е приятно. На нашия РД ще има доста повече възрастни отколкото деца и искам да им е удобно... Идеи?
Малко по-надолу от Гес има нова сладкарница "Наслада", която и изглежда по-добре, също не е голяма, асортиментът изглежда приличен, така че - пробвайте!Ние в събота сме в клуб Аромат, под Кукления театър - ще докладвам после. Хареса ми, че залата си е съвсем отделна, и само за нас. Но при нас дечурлигата са от друга възраства група - 7-8г Та и затова ни трябва повечко пространство Simple Smile

# 174
Maiadate и Поспаланка, Благодаря за идеите   bouquet
В крайна сметка избрахме Викиленд, запазихме за нас залата за непушачи, струва ми се подходяща, а и ни е по-близо. Дано се получи добре.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 13:53 от yoanna

# 175
Maiadate, Благодаря за идеята bouquet
В крайна сметка избрахме Викиленд, запазихме за нас залата за непушачи, струва ми се подходяща, а и ни е по-близо. Дано се получи добре.

В другите зали още ли се пуши?

# 176
В тази, която работеше в момента: долу в ляво, се пушеше.

# 177
В тази, която работеше в момента: долу в ляво, се пушеше.

Е, жалко.Много харесвам Викиленд, само там сме празнували рождените дни на детето, била съм изключително доволна, но това с пушенето- не мога да възприема все още.Надявах се, че като е детско заведение ще се преустанови пушенето.

# 178
Moмичета, някой има ли отзиви за детски рожден ден празнуван в детския кът на детски център Рая (по пътя за Техномаркет). Онзи ден гледах едни мн интересни снимки от залата, но незнам как стои въпроса с наем, обслужване...

# 179
На Рая най големия минус е че работят до 19ч.. незнам как я мислят с това работно време..

Общи условия

Активация на акаунт