Детски рожден ден във Варна -6

• 98 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
маиадате - приемат аниматори без проблем.. супер сте го измислили.. магическо шоу!

# 151
  • Варна
Да споделя мнение за рожден ден на 9 год. дете. След ужасния рожден ден , на който бяхме в Аромат(Кукления театър), на който дисководещия се появяваше мимолетно, решихме да отидем в Алиби. Изискването ми беше децата да имат аниматор, който наистина да ги забавлява, не да отбива номер. И сме доволни. Дисководещия Пламен забавлява децата 2 часа и всияки бяха доволни. Има какво да се желае за менюто, но по-важно беше забавлението. Поръчахме и страхотна 2 етажна торта от цеха до Гранд мола.

# 152
искам да споделя впечатление за детския кът в новия търговски център Фулмакс (до полиграфията преди бензиностанцията на лукойл), заведението се казва Solo.
Вчера бяхме на детски рожден ден там, детският кът е тип лабиринт (пързалки, басейн с топки,батут), отстрани имаше 2 дълги маси (едната със столчета, другата като сепаре с канапета). Детският кът е отделен от заведението с малък коридор, т.е. ако искате да гледате децата трябва да седнете на масичките при тях. За рожденния ден цената беше 3лв/час на дете, предполагам че и през другото време е толкова. Предлагат кетъринг и торти на няколко фирми, но тортата със сигурност може да се внесе отвън, за кетъринга незнам.
Нашата рожденничка и повечето от компанията бяха на 3г., и много се забавляваха, забравихме че имаме деца.
Имаше още един РД на момиченце на 8г. там също падна голям купон, за другия РД бяха наели (незнам дали от заведението или отвън) 2 аниматорки, които ги забавляваха с игри, рисуваха лицата и тн.
общо взето доста ми хареса. барът също е много приятен с хубава музика.

# 153
Здравейте,момичета!
За трети пьт по това време на годината се заврьщам в тази прекрасна тема:)и отново с чуденката кьде да направим този РД.
Мимка,можеш ли да покажеш снимки как изглежда заведението и детският кьт.Хареса ми по това,което описваш,то е ново нали..за прьв пьт го чувам.
Някой друг има ли впечатление от вьпросното място,ще сьм благодарна да сподели.
Ще изчета цялата темичка и ще се включа с още вьпроси:)))

# 154
иве7, за съжаление аз не правих снимки, ако ми ги изпратят скоро ще покажа. 

# 155
  • ВАРНА
мами помогнете,скоро ще стваме на 1год,и се чудя къде във Варна да празнуваме,няма да има много деца но и без детски кът не става,споделете за някоя приятно местенце за "стари и малади"хихиии

# 156
yanislava ivanova, "Парти Плей Център" на ул. 'Отец Паисий" до Лятно тракия е перфектно за мъници! Отиди ако имаш възможност да го видиш и ще си прецениш, но малките са отделени и обезопасени, а родителите са на 1 ръка разстояние!

# 157
  • ВАРНА
мерси,ще отида да видя.очаквам и други предложения

# 158
  • Варна
Не съм ходила ,но и мен ме заинтригува и се поразтърсих в Гугъл, излезе това за бар Соло www.barsolo.bg/bg/pages/detski-rojden-den-varna

# 159
  • ВАРНА
много шикозно,и него ще го проверя,мерсии

# 160
Сребърна паричка, yanislava, точно за този детски кът писах по нагоре Peace

# 161
  • Варна
Сребърна паричка, yanislava, точно за този детски кът писах по нагоре Peace

Точно заради твоето описание на РД тръгнах да  търся в Гугъл къде точно се намира  това заведение  Peace

# 162
  • На брега
Здравейте! Записвам се да ви следя.
И ние, няколко мами  мислим да се съберем в началото на април и да отбележим първият рожден ден на дребосъците.
За сега проучваме моловете и детските центрове. Не знам за толкова малки деца какво място е подходящо?
Някой празнувал ли е във вилата на "Почивка"? Преди беше "Детско сърце", сега е "Замъкът" ( http://www.zamakat.eu/ ). Имаха двор, нали?

# 163
Не точно за детски рожден ден, но мисля тук е мястото да споделя.
Години наред си поръчвахме торти от "Краев", за всички семейни празници.Не че са чудо и приказ тортите им, но ми е най-близко-сладкарницата на ул."Бенковски", на сп. на №14.Винаги са ми харесвали на вкус.

Сега, за рождения ден на мъжа ми той поръчал торта по негов избор .Отидох да я взема аз-нещо кривичка ми изглеждаше, но реших, че като съм я носила съм я накривила, защото е прясна.
Като я разрязохме-рязане е много неудачна дума-защото тортата беше една невъобразима каша от кремове и един изкривен блат.Супа ли е, каша ли е, но не и торта.Детето, което очакваше атракция въобще не пожела да я погледне.Изкушавах се да я снимам и покажа тук разрязана, но още повече ще се ядосам.

Дори и да са ви харесали тези торти, никога не си поръчвайте от тях, очевидно не държат вече на качеството си.А ако беше за детски рожден ден?Представяте ли си оклюмалите погледи на децата.Тортата може да се гребе с лъжица и е ужасна.Тя е от вида с уж диагонални блатове, да бях аз я направила, дето съм с две леви ръце повече щеше да излезе нещо.

От лакомия да отварят повече цехчета тук и там и да приемат поръчки и да обслужват детски кътове, явно съвсем са захвъллили качеството, не рискувайте с тези торти!!!Така не съм се ядосвала не зная от кога.Щях да ходая да им я показвам, но реших, че не си струва да си развалям празника.

# 164
Светкавица ,аз на твое място бих им я занесла и бих си искала парите !Крайно време е да си отстояваме правата !А ако държат на качеството ,можеше да си вземат поука от твоя случай ,да се стараят повече .Щом сте им редовни клиенти ,значи не е практика така да се излагат  Rolling Eyes .Ние сме доволни от тези торти ,за РД на сина ми бяха се постарали с една малко по-сложна торта ,даже бях приятно изненадана от резултата .Някой се е издънил при вас ,може да са наели нов човек  Crazy .
Аз пък бях така побесняла ,когато на първия РД на сина ми от сл.НЕДЕЛЯ бяха дали нашата торта на др. дете(пак Давид се казва)  #Cussing out.Отишъл таткото и му дали торта ,без да му искат бележката .Нашият татко отива и-няма я тортата .Бяхме я поръчали с форма на единица(като за 1.РД) , а другото дете беше над 10 годишно(щото неговата торта хартиснала ,та мъжът ми видял надписа) .Добре че синът ми беше толкова мъничък ,че да не се впечатли ,но ако беше тази година ,щеше да има драма !

Общи условия

Активация на акаунт