Детски рожден ден във Варна -6

• 98 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Това на Отец Паисий е точно до Стемо. От другата страна има някакво козметично студио, не му помня името.
Виждам през автобуса всяка вечер, че правят нещо, но не знам дали работи вече.

Другото не го зная.

# 136
Нови 2 места забелязах, трябва да се проучат  Whistling
-На Отец Паисий, малко след пресечката с Братя Миладинови - беше някакъв магазин за мебели до скоро
- На ъгъла на Кракра и Христо Ботев, точно преди Лукоийл - пред блока са направили Макао и видях, че има и детски кът
 Hug

Дай малко повече информация  за местоположение, какво др. има наблизо,че не се оправям с карти, а и двете места са ми сравнително близо.

Oт Лятно кино Тракия продължаваш по Отец Паисий, посока стадион Спартак, след пресечката на Братя Миладинови отдясно има 2-3 магазина като отделни постройки, в единия от тях, мисля, че се пада предпоследния преди спирката на десятката Simple Smile
Другото е на кръстовището на Кракра и Христо Ботев, точно по диагонал на Полиграфията, има един висок и дълъг блог, пред него има нов търговски център или нещо такова, нисък, и се вижда от булеварда детския кът, има табела на Макао и реклама на къта.
Ако имаш нужда от още ориентири - свиркай Simple Smile

# 137
Виждам, че отново обсъждате рождените дни за големи 9-10 годишни. В миналата тема или началото на тази писах нашироко за рождения ден в боулинга на Явор. А рожден ден около басейн е и нашата мечта, само дето имам две зимни рожденички. Ако някой намери хотел със закрит басейн, където може да се празнува рожден ден, ще съм много благодарна. Моето търсене приключи бързо, защото голямата тази година изведнъж се пренасочи към боулинга, но съм сигурна, че за догодина пак ще търсим Simple Smile
Имам молба (май не за първи път) - когато споделяте колко много е харесало някъде на децата ви, пояснявайте на каква възраст са!

# 138
идеята не е моя..някой я беше споделял.. аз само систематизирах запомненото.. по
п.с. още помня как миналата година търсеше конферентна зала.. в крайна сметка бяхте в Хлапета.ком нали?!
Според мен Пфое Мол никак не е подходящ за тази възраст.. дори за 4г Ники ми изглежд,а като за по малки деца.. има място много, но съоръженията не са сякаш за тази възрастова група.. Двете Кули е идеално за нас(ние на него се спряхме), но за 8г - незнам.. а маймунарника в двете кули провери ли.. някой спомена че и там правят РД.. На басейн ходим в х-л Романс.. топла е водата - никое от децата на 4,5 и 6г не се разболява после но е в спа център.. незнам трябва да се пита.. 

Да, в Хлапета бяхме и на децата им хареса, но тази година са повече и клубчето няма да ги събере. Освен това отнесох доста недоволства от родителите, че съм ги замъкнала едва ли не на Луната...но това е друга тема.
Сега май ще ги замъкна в още по-другия край на града-в Аспарухово, защото екстремните занимания на Влъхвите ще допаднат особено много на нашата щурачка. А за Пфое мол не съм много съгласна с теб-на моите деца им харесва изключително много. Особено голямата топка, в която не ги пускат, защото била за деца над 10 г. и която ги върти като космонавтски тренажор Grinning
Хотел Романс...къде е точно? В момента не мога да се ориентирам. Парти с басейн също е идеалния вариант за дъщеря ми.

За дете на 8г. мисля, че е много подходящо място боулингът в "Явор".
Светкавица, точно тук бях чела не особено ласкави отзиви за там и за обслужването. Може и да не е било точно за боулинга, но със сигурност беше за "Явор". Пък и сред димилката на боулинга и билярда...нещо не ми пасва много. Ако не беше тя, щеше наистина да е също добра опция.

Благодаря ви много!   bouquet

# 139
  • Варна
Доня Туфиня , хотел Романс е на Дружба до "св. Елена". Парти на закрит басейн трудно ще се получи, защото е мноого влажно и тясно. Няма какво да се прави извън басейна, а и времето за празнуване силно се съкращава.

# 140
Да ви разкажа нещо повече за новото заведение на "Отец Паисий". Казва се "Парти Плей Център" и освен просторно заведение с детски кът, има и зала за тренировки (примерно айкидо за деца има), има и отделно зала за рождени дни. Ние празнувахме рож. ден на 2 год. ни син там и си изкарахме страхотно!Детският кът е голям и децата се налудуваха на воля. Има отделен кът за малки деца, обезопасен с кожа Peace и 2 аниматорки.  Peace

# 141

Ако имаш нужда от още ориентири - свиркай Simple Smile

Мерси много, вече го разбрах!  bouquet

Едното ми е съвсем близо, как не съм го видяла.Като пробвам, ще пиша тук.

# 142
  • Варна
Да ви разкажа нещо повече за новото заведение на "Отец Паисий". Казва се "Парти Плей Център" и освен просторно заведение с детски кът, има и зала за тренировки (примерно айкидо за деца има), има и отделно зала за рождени дни. Ние празнувахме рож. ден на 2 год. ни син там и си изкарахме страхотно!Детският кът е голям и децата се налудуваха на воля. Има отделен кът за малки деца, обезопасен с кожа Peace и 2 аниматорки.  Peace
А някакви подробности за условията за рождения ден можеш ли да напишеш . Каква е цената на менюто, какво включва то, къде са родителите ? Ей такива неща  Simple Smile

# 143
Има 3 различни вариянти за меню и е 10 лв. за 2 часа и 12 лв. за 3 часа, но това за големите деца, които хапват. А за малките като нашите беше 5 лв. което включва детско сокче и игра. А за родителите ние си поръчахме кетъринг хапки и бутерки, но има и много богат избор и за други неща.
 Родителите са в същата зала, до детският кът.

# 144
А като детски кът /без рожден ден/какви са условията?

# 145
Анбета, детският кът се заплаща 3 лв. за час и включва за детето детско сокче.

# 146
  • гр.Варна
Здравейте!
Почти избрахме мястото,където ще бъде РД на нашето дете(става на 4 години),т.е. той сам си го избра.Това е детският кът в МОЛ "Двете кули".Имаме си и любима кака,която за посещенията ни,които бяха досега 2,търсим постноянно.
Та какво ми хареса:има 2 детски къта-за по-малки до 2 годишни деца и Лабиринта,който е за по-големи.Вторият е разположен на доста голяма площ и децата се катерят,скачат и лудуват на воля.
За рожден ден се плаща за 10 деца по 15лв на дете,което включва наем на зала,която е много цветна и симптаична с 2 маси и 2 пейки.В цената е включена 2 часа игра+детско меню по избор(има 3 варианта-1 в-с пица,картофки и сокче,2в-със сандвич,картофки и сокче,3в-2 бр кебапчета,картофки и сокче)Тортата може да се поръча от сладкарницата,която е до сетският кът или от друго място,по желание на родителите.
Нещото,което ме притесни са цените в заведението до детският кът-сок Капи-2.50,мляко с какао-2.90,Фраше ванилия-3.20.Абе за 3-ма ни оставихме 10лв за сок,фрапе и мляко Rolling Eyes
момичетата от детският кът обаче казаха,че и родителите можем да се настаним в залата,където ще са децата.Те и без това няма много да стоят при нас,а ще дивеят.Може да си внесем кетеринг,пластмасови чашки и пр.Та май този вариант ме устройва най-много:)
2.ни вариант за Рд е Пфое Мол,който също е много просторен,но не чак толкова забавен за детето!

# 147
mama na kiki.. това е и нашия избор.. кетърингът ще е от нас, което иделално ме устройва.. просто това което ми предлагат изцяло покрива представата ми за РД на Ники.. остава да видим дали реалността ще отговори на очакванията - впечатления ще споделя след 22-ри..

# 148
  • гр.Варна
със сигурност ще ни хареса,убедена съм!
Това е единственият детски кът,в който Кики влиза без някой от нас и не иска да излезе.Определено много му харесва.Аниматорите са в предостатъчно и са безкрайно мили с децата:)
Очаквам да споделиш впечатления:)

# 149
Записвам се и аз! Моето момченце ще стане на 8г съвсем скоро, та вече се ослушвам. От това, което споделяте, смятам да проверя Златния лъв и Кукления театър. Ние си имаме аниматорка - Нели, много си я харесваме и ни е обещала "Магическо шоу", с фокуси и игри за по-големи деца. Проблемът е дали заведенията ще приемат външен аниматор... Но и аз се притеснявам повече за пространството, все пак 10-12 броя 7-8 годишни хлапета... Разни катерушки и пързалки вече не са им интересени, а пък ми се струват малки за парти тип дискотека или караоке...
Но... ще докладвам след двайсетина дни Simple Smile
Приемам идеи междувременно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт