Детски рожден ден във Варна -6

• 98 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.Варна
Еlle Mai,пробвай в Гранд Мол-а.Там има и зона за катеремне и игра,както и място с електронни игри.
sky,ине мисля,че мястото е само за големи:)Явно не си им виждала новият детски кът,който е малко по-навътре:)Попитай ако отидеш пак и ще го видиш:)Не е зле:)
Аз ходих днес до Шрек.Не е лошо,ноо детският кът ми се видя много малък,няма го този простор,който е в Пфое Мол,но пък на детето му допадна какичката и каза,че мястото му харесва:)Все пак е важно неговото мнение:0
Иначе аз засега клоня към Пфое мол-а,но продължаваме да оглеждаме:)
На третият етаж в двете кули не сме се кавали:)Явно трябва и до там да отидем:)

# 121
  • ВАРНА
babyblue, разбрах много точно за кое място имаш в предвид  Peace

mama_na_kiki, ние се спряхме на Шрек. Ще празнуваме в неделя, след това ще кажа как е минало Simple Smile.
И на мен ми се стори, че е много малко и тясно, но на Емчето много му хареса и затова решихме да е там. Надявам се да изкараме добре.

# 122
# 123
Здравейте момичета,
да ви споделя за Шрек, понеже проверявах преди 2 дни. Искат по 1.50лв. на час за дете. Тематични партита явно не са правили много, но са отворени за всякакви идеи. Консумацията е по избор на място. Работят с Дилайт за тортите, ако искаш от друга фирма, таксата е 10лв. Родителите са в залата за непушачи на партера, а децата са в къта и ги гледаш на монитор. Детския кът ми се видя малко тесен (май сме се разглезили с просторните места за игра по Мол-овете) и като, че ли е за по-малки деца. Пояснение: моето момиченце става на 5г. Иначе аниматорките и управителката са страшно любезни и мили и което е хубаво и важно за мен е, че няма ограничение във времето за партито.

# 124
И за Гранд Мол инфо от днес: Анимация на дете за 3 часа е 3.00лв. + има 4-5 варианта за детско меню, които са по 6.00лв. Ако искаш тематично парти, цената е 12.50 на дете до 10 деца, мисля че за повече от 10 деца е малко по-ниска, като в тази цена ти е включена и анимацията и храната и напитките и  всичко. Тортата им е 30.00 лв. и работят с няколко фирми. Имат 2 зали за рожденни дни, а родителите са в кафенето, но не виждат децата. Почти съм сигурна, че няма монитор в кафето. Иначе е страхотно и още е ново и чистичко. И цялото парти е 3 часа, за разлика от повечето места, където е 2.

# 125
И за Гранд Мол инфо от днес: Анимация на дете за 3 часа е 3.00лв. ...
Леле то е голяма евтинийка, а аз очаквах да е по 5лв на час, че и без рожден ден най-евтино по 1.5-2лв вземат на час във всеки детски кът!  Shocked

# 126
Търся идеи за 9ти РД.Тематичните партита ни се струват вече бебешки, а не ми се ще просто да щуреят в някой детски кът. Обикновено за тази възраст предлагат дискотека, но от тази на която присъствах не останах с добри впечатления.Ако някой има добри впечатления за анимация при тази възрастова група, моля да препоръча!
И аз да се ще следя темата.
И аз съм за нялъде в тази възраст - спешно трябва да организирам рд за 8 г. ми щерка, за около 20 деца  #Crazy
Мисля си за Влъхвите, Пфое мол или Двете кули. Но като че няма особено много отзиви тук и ще трябва да ходя на място и да преценявам в движение.
Идеята на sky (дано не бъркам) за басейн ми хареса, но не мога да се сетя за закрит такъв с топла вода.... Thinking

# 127
идеята не е моя..някой я беше споделял.. аз само систематизирах запомненото.. по спомени се касаеше за летен детски рожден ден.. но според мен си има хотели със закрити басейни, които биха приели такава идея.. потърси
п.с. още помня как миналата година търсеше конферентна зала.. в крайна сметка бяхте в Хлапета.ком нали?!
Според мен Пфое Мол никак не е подходящ за тази възраст.. дори за 4г Ники ми изглежд,а като за по малки деца.. има място много, но съоръженията не са сякаш за тази възрастова група.. Двете Кули е идеално за нас(ние на него се спряхме), но за 8г - незнам.. а маймунарника в двете кули провери ли.. някой спомена че и там правят РД.. На басейн ходим в х-л Романс.. топла е водата - никое от децата на 4,5 и 6г не се разболява после но е в спа център.. незнам трябва да се пита.. 

# 128
За дете на 8г. мисля, че е много подходящо място боулингът в "Явор".Аз мислех там на моето дете да бъде празникът, но мъжът ми реши, че децата са още малки.
Не зная точно какви са условията, тъй като само отидохме и не попитахме, но изглеждаше чисто и приветливо.боулингът ще е приятно занимание за деца на 8г, а освен това  мисля имаше и др. игри, ако има и по-малки гостенчета.

# 129
Момичета,
а как изглежда детския кът на Шрек? Има ли лабиринт или е по детски?
Смятам да заведа  две деца в края на седмицата. Едното е на 5, а другото е на 3 години и се чудя дали ще е подходящо и за двете деца или да търся друго място?

# 130
Вече мога да споделя за рождения ден в Портокал.
Две момичета се справиха с 15 хали Crazy като нашите - за цели 2часа. Наистина си знаят работата!
Малко бях скептична в началото, поради отзивите тук, но михареса в крайна сметка.
Обикновено като излезна с моя син някъде, след 10-15мин и "хайде да си ходим" - няма значение, на кафе ли или по някакъв повод, не мога дума да обеля с някого -  хайде, та хайде да си ходим - но на рождения ден САМО дойде да  видя как са го гримирали, после каква награда спечелил и това беше.
Персоналът беше  учтив; беше добре затоплено ; относно кетъринг - не мога да коментирам кой-знае колко, понеже бяха поръчани дребни сладки и ядки за родителите - това са решили!, а напитките - на свободна консумация. За децата имаше сандвичи, сокове, пуканки,солети. Тортата беше от Галя.
Хареса ни и най-вече на децата!

# 131
Не е задължително и за родителите да има почерпка - те са просто придружители.

# 132
  • Варна
Здравейте, на нас ни предстои празнуване на 2 РД през февруари. Ще бъдат нколко деца, обаче в различни възрасти. Та много се чудя къде да е. От прочетеното до тук си мисля, че Шрек е вариант.
Може ли някой да даде и други идеи?   bouquet Мислих си за Анжелика. Ако може да споделите прясна информация за там.
Благодаря на всички!   bouquet  bouquet

# 133
Нови 2 места забелязах, трябва да се проучат  Whistling

-На Отец Паисий, малко след пресечката с Братя Миладинови - беше някакъв магазин за мебели до скоро
- На ъгъла на Кракра и Христо Ботев, точно преди Лукоийл - пред блока са направили Макао и видях, че има и детски кът

Hug

# 134
Нови 2 места забелязах, трябва да се проучат  Whistling

-На Отец Паисий, малко след пресечката с Братя Миладинови - беше някакъв магазин за мебели до скоро
- На ъгъла на Кракра и Христо Ботев, точно преди Лукоийл - пред блока са направили Макао и видях, че има и детски кът

Hug

Дай малко повече информация  за местоположение, какво др. има наблизо,че не се оправям с карти, а и двете места са ми сравнително близо.

Общи условия

Активация на акаунт