ВМ-НВХ 44 ЧАСТ

• 34 803
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
Аз се включвам от коневръза ,но имам въпрос  Laughing
Добре де, не ви ли се прияждат плодове или нещо сладичко понякога? Лятото   стова изобилие от вкусни плодове не ви ли изкушават понякога? Питам закоравелите мазници  Wink

# 751
Ми, аз не съм чак закоравяла, но никога не съм припадала по плодовете. Просто не си ме влекат. Много хора не могат да повярват, но всеки е различен. Може би, и при другите момичета е така. Има някои ВМ мацки, които си хапват по един плод на ден, но това не им пречи на свалянето. Simple Smile

# 752
Ами аз ям и не ми е пречило до сега. Вярно само грейпфрут, но хапвам. Преди години, когато се хранех така (цял живот преди освинването) през лятото се пръсвах от ядене на плодове. Диня, круши, грозде, череши, ягоди, малини, къпини, праскови. Тези обичам, но бяха от градината на татко. Абсолютно натурални. И тогава не съм имала проблем с килограмите. Сега не ми се прияждат. В интерес на истината вече и зеленчуци не ми се ядат. Нямат вкус на нищо, просто се отвращавам. Не, че и с месото не е така, но аз си имам проверени места от където ми носят, както и яйцата и млечните. Само масло понякога и сметана взимам от магазините.

# 753

Общи условия

Активация на акаунт