Може ли помощ по този технически въпрос, вие като водите бебоците в нео-то къде се регистрирате ,че сте пристигнали и плащате.
. И аз днес се опитах да питам, ама нищо не ми казаха. Благодаря за инфото

Комуникирам с някаква жена писмено от формата им за контакт, която в един от мейлите като и обясних каква е ситуацията ми написа, да съм се "споразумяла" с екипа да ми разделят основането поне на една част "избор на екип" - така ще ми се възстановят поне част от сумата...а не да е цялата написано"дарение"...Но силно се съмнявам, че някой ще се съобрази с моите изисквания другата седмица...Ще си го напишат както решат...
аз бих тръгнала на диретка среща ....1500 лв - никак не са малко, но не само това е въпрост - това с апазарни принципи
; осигуряване !!!
Който иска може да звънне - 02/403 41 57 - ако се обадят повечко хора ще е по-добре, да се усетят, че не сме доволни 
Като го попитах за вариант за написване поне на част от сумата като Избор на екип, а останалата - като кофинансиране, каза, че можело и щял да се поинтересува, даде ми личен тел утре да му звънна за повече информация, но да ви кажа - Избора на екип за раждане бил 350 лева/не 900/, което на фона на цялата сума си е меко казано "смешно" - даваш 2100, а ти възстановяват "евентуално" 350...
За какво говорим...
обаче това изобщо не е достатъчно - нямам предвид твоите усилия ....а неговите думи .....