Сайт за мнения и оценки на доктори

• 2 686
  • 8
  •   1
Отговори
Благодарение на друга потребителка от форума, днес открих този сайт:

http://www.doktorite.com/

В него може да се пишат оценки и да се дават мнения за конкретни доктори в цялата страна. Може също и да се намират вече дадени оценки и мнения за конкретен доктор. Мисля че сайта е много полезен, особено ако повече хора се включат. Анонимността пише, че е гарантирана.

# 1
Иска ми се да уточня, че сайта беше даден от silviayo (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=556044.msg17460834#msg17460834), за което й пращам хиляди благодарности!   bouquet   Peace   bouquet

# 2
Благодарение на другата потребителка добрата ти идея отиде на кино.
Не се хващай така на постовете на всяка.
Тук ние имаме шанса да направим нещо, не многобройните сайтчета и пасмини с гръмки имена.
Да вземем само да резюмираме в една тема многобройните случаи, които  са ни вълнували и сме нищили с някакви (напразни уви) надежди, пак ще сме направили нещо. 

# 3
  • София
Обикновено избягвам да се включвам в такива теми, но тука не мога да се сдържа.
Виждам някаква средна оценка - ОК, добивам ориентир. НО ако 3 са гласували, да речем и 2-ма са доволни, а един недоволен какво?
Интересно е кой от какво е доволен и недоволния защо е недоволен...  Защото не, че съм черногледа, но ако всичките са доволни, а баш тебе те забатачат?
Идеята ми е, че всеки човек има различни очаквания, различни виждания за правилен подход, в зависимост от прочетеното в нета, ако щеш и различна компетентност. В тази връзка мисля, че черния списък или белия списък в Здравния форум тук е доста по-полезно инфо, защото е представена ситуация и всеки може да си прецени сам.

А и какво - от 17 човека - средна оценка да речем 4,25 за мен абсолютно нищо не би значела - половината доволни, другата половина недоволни. Истината е, че няма лекар, от когото всички да са доволни, винаги има и недоволни!

Дано съм разбрана правилно!

# 4
Явно трябва да доразясня. Моята идея е от няколо части, сайта беше само една. Така че нищо не отива на кино. Ама като гледам какъв е интереса към такива теми, това е по-вероятната причина да си замине хубавата идея.  Peace Peace

Значи щом такъв сайт съществува, защо да не се използва? Колкото повече хора дават оценки и пишат мнения толкова по-добре. Да винаги има шанс точно теб да те прецака дадения лекар, но ако от въпросния човек повече пациенти са доволни, значи си гледа работата сравнително добре, т.е шансовете да те прецака са по-малко. Разбира се че винаги има риск, но посочете ми нещо в което риска да е нулев?

Вие като ходете при лекар не питате и не разпитвате ли кой лекар е добър и тн. Това нали пак се базира на лично мнение - един човек би бил доволен, друг не...

И накрая да довърша, в сайта има начин човек да пише коментари - защо е доволен и защо не е доволен. Колкото повече хора си правят труда да пишат, толкова повече информация има.  Peace

# 5
Благодарение на другата потребителка добрата ти идея отиде на кино.
Не се хващай така на постовете на всяка.
Тук ние имаме шанса да направим нещо, не многобройните сайтчета и пасмини с гръмки имена.
Да вземем само да резюмираме в една тема многобройните случаи, които  са ни вълнували и сме нищили с някакви (напразни уви) надежди, пак ще сме направили нещо. 

Ами включи се да помогнеш в резюмирането. Помощ никога не е излишна...  Peace

# 6
Аз повече бих повярвала на нещо чуто от познат или прочетено тук, а не на нацъкани точки от незнайно кого. Нарочно проверих за Стара Загора как стоят нещата, ами...пет имена на кръст се спрягат с по няколко гласа. Откъде да знам примерно, че някой сам не е гласувал за себе си или пък някой не сече пътя на колега.

# 7
Това е идеята, затова и пуснах сайта в бг мамма. Колкото повече хора дават гласове и оценки, толкова по-адекватна ще е информацията. Едно е от познати информация, която винаги можеш да вземеш, друго е информация в интернет от хора, които не познаваш, но която може да ти бъде полезна.  Peace

# 8
Искам да изразя безкрайното си разочарование от Д-р Евелина Младенова Стоянова (МЦ Полимед ).Наложи се да се срещна отблизо с тази лекарка по неволя. Имам оплаквания и болки в областта на синусите, затруднено дишане, болки в горната част на главата. Отидох в МЦ Полимед гр. София и от регистратурата ме изпратиха при нея на преглед. След като ме прегледа набързо ми изписа безкрайно много широкоспектърни лекарства, в областта на УНГ плюс антибиотик , прати ме и на рентген. На изследването излезе, че имам овална сянка с повишена плътност( някакво топче в областта на фронталния синус). На следващия ден отидох просто да и дам рентгеновата снимка, при което най- нагло ме изгони от кабинета си и каза, че първо трябва да се запиша и не мога така да и губя времето и трябва да изчакам останалите пациенти, при положение че сме се разбрали да оставя снимката, когато е готова. В крайна сметка и дадох снимката, тя пак ми се развика, че имам инфекция и първо трябва да я овладеем и след 2 седмици да отида пак ,за да видим как са ми подействали лекарствата. След което слязох на регистратура и си записах час за след две седмици за 8:20 ( 17.03.2020) . Нямаше никаква промяна в моето състояние към момента.На 17.03.20 я чаках от 08:00 сутринта, тя дойде около 9, в това време се натрупаха нейни пациенти. Тя ме прие в кабинета си и отново се развика, че не съм регистриран, нямам час за преглед и ме изгони и каза да отида на регистратурата да се запиша. Отидох при любезните жени от регистратурата, които потвърдиха, че имам час и че трябва да ме приеме и ако не иска да им съобщя. Аз изчаках търпеливо пред кабинета, тя излезе, погледна ме и каза, че след като съм нямал час, съответно ще изчакам всички пациенти, аз и отвърнах, че имам и тя отново ми се развика и прие друг пациент. Бях безкрайно разочарован от нейното поведение и възпитание и си тръгнах. Исках да споделя моя опит, за да могат хората да са добре информирани с какъв човек си имат работа и да си спестят времето и нервите.

Общи условия

Активация на акаунт