SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 482
  • 703
  •   1
Отговори
# 75
Ех, Галче, ама надпреварваме се кой по-напред да прерови ФБ за нови пожарникарско-суперски снимки Mr. Green
Не ровя, Дейна, никак  Outta Joint Те сами ми се навират в очите, Импалко. Shocked
Ама как си го просиш с втората емотиконка Twisted Evil !
Аморе, и аз си го прося, каквото и да е то... давай го hahaha

Давам, предупреждавайки, че е прекалено, но емотиконката на Галчето ме провокира: цък.

Мирка, Hug
Уинчестър, Импала Уинчестър bowuu .

plami,
'Импала' и 'мокро' в едно изречение е опасна комбинация Joy Joy Joy .

# 76
Аморееее, цвилих по нощите, ще те изям беееее Joy Joy Joy Joy Joy

# 77

Мирка, Hug
Уинчестър, Импала Уинчестър bowuu .

поздрав:

и за лека нощ от мен, една много мила снимка :

# 78
Ставйте поспаланииииии .... Че днес е петъъъък и въпреки че нямаме ВСЕ ОЩЕ епизод, е време за празнуване.

Дейна, ако знаеш какъв пожарникар съм ти потготвила, но ще го покажа чак довечера, че да няма изпоприпадали  Joy Joy Joy (шегувам се  Rolling Eyes)

# 79
Добро утро!

Днес за закуска има съвсем пресни (вчерашни) снимки на Джаред и Дженсън от снимачната площадка.

Източник - http://justjared.buzznet.com/2011/01/13/jensen-ackles-jared-pada … 28/#ixzz1AyM99OeI

Дейна,  Hug  bouquet за описанието на епизода! Инсепшънското  клипче и на мен много ми хареса. И аз искам снимки, пък  Crossing Arms.

Еха, бомбероси! Обичам!  Heart Eyes

Бичито, мерсаж за кафето!  Hug

Импалка, емотиконката май е The Fourth Kind  Mr. Green  Joy Joy Joy. Много й се радвах! С нетърпение, чакам повод да я изпляскам някъде.  Hug

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 09:29 от Злата с метлата

# 80
Златеее  Hug, мерси за снимките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Джаред е толкова сладък, а Дженсън пак си хапва човека  Mr. Green

Ето ви и неща забавно (което аз виждам за 1º път)

# 81
Хахаха, гифчето е супер!  Laughing

Аз им намерих кусури и на двамата на тези снимки. Бакенбардите на Джаред ми бъркат яко в очото, а пък Дженсън са го издебнали в най-кривокраката му поза. Но пак си ги обичам, де  Heart Eyes.

# 82
Хахаха, гифчето е супер!  Laughing

Аз им намерих кусури и на двамата на тези снимки. Бакенбардите на Джаред ми бъркат яко в очото, а пък Дженсън са го издебнали в най-кривокраката му поза. Но пак си ги обичам, де  Heart Eyes.

Вярно е, но аз съм сляпа за тях (кусурите)  Whistling . И незнам защо, баките и прическата на Джаред от този сезон са ми просто  Heart Eyes Blush . А на Дженсън крачетата са му чара (един от многото  Mr. Green).

# 83
  • гр. София
Добро утро, мили мои! Гледам и кафето вече е сервирано....

Такаааа, да ви кажа - вече и аз се включвам в редиците на сънуващите. Ноооооо никой да не си е помислил каквото и да било преди да съм разказала какво точно сънувах.
Сънувах, че Изи, Фейчето и още две мадами (едната с права руса коса до раменете, другата не я помня) играят федербал!!!  Shocked пред моя блок. Изи и Фейчето ги познах от снимките, които гледах след декемврийската ви среща, но другите две веднага да си признават кои са, хич да не си траят  Naughty
Изи беше облечена с някакъв умопомрачителен, ама направо дъхоспиращ черен дантелен клин и носеше саднали с много висок ток (краката й изглеждаха дълги до ушите....красота!) Сигурно е отивала при Тренера, но по път е забила едно-две перца, за да е във форма...

Та такива ми ти работи, драги ми Смехурко. На Чък сънищата са едниииии.....не е за разправяне. Но пък винаги са изтъкани от символизъм  Mr. Green

Да напомня: чакам двете мадами, които разцъкваха федербал с Изи и Фейчето веднагически да си признаят кои са, да не се наказваме!

# 84
Добро утро!

Мирка,
За теб:

Злате, Hug
Благодаря за снимките! Как може Джаред да има толкова хубава коса - мммммм Heart Eyes .

bichi, Hug
Много сладко гифче Joy . Аз обаче не бих боцнала обекта в дънките, сериозно.

Розе, Heart Eyes
Със сигурност не съм сред федербалещите Laughing : играя тенис, който е много по-различен, и по никакъв начин няма да ми се получи. О, може Аморето да е била русата жена!!!

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 10:20 от Impala

# 85
Федербал играх миналата година, може пък аз да съм едната Joy
Аморе, а за мен нещо?

# 86
Федербал играх миналата година, може пък аз да съм едната Joy
Аморе, а за мен нещо?

Хи-хи! Например?
Златето е споделила цели четири чисто нови снимки на Жаред. Ненаситница такава!

# 87
След това ги събра, изправи се и отиде към близката скала, където смяташе да ги зарови.
В това време Сам плуваше. Скоро енергичният му кроул премина в спокоен бруст, а след това младият мъж се обърна по гръб и се отпусна. Остави се на ласкавата прегръдка на водата, която успокояваше и мислите, и тялото му. Наслаждаваше се на хладното мокро докосване, на почти залязлото вече слънце, което караше водната повърхност да пламти в цялата гама на червеното, оранжевото и розовото, на тишината. Погледът му, отправен към небето, беше премрежен и очите му на моменти се затваряха.
Господи, колко беше хубаво човек да поплува!
След две, след три, а може би след десет минути, тъй като времето течеше безметежно бавно, Сам усети раздвижване на водата около себе си и се огледа. Не видя нищо, но му се стори, че нещо докосна крака му. Той се засмя. Брат му винаги беше обичал да си прави такива шеги. Още от времето, когато бяха деца. Погледна към брега. Дийн го нямаше.
Сам пое дълбоко дъх и се гмурна. Опита се да види колкото се можеше по-добре през тъмнеещата вода, но не откри силуета на брат си. Изплува на повърхността, пое си отново въздух и пак се гмурна. Докато беше под вода отново му се стори, че нещо около него се движи. Вече беше сигурен, че не е Дийн. Предположи, че е някакво подводно течение, но след това се замисли. Колко пъти подобен тип неща се бяха оказвали обикновени природни дадености?
Продължи да се оглежда без резултат. Когато дъхът му остана на привършване, нещо рязко го сграбчи за глезена и го затегли надолу. Сам яростно зарита в опит да се освободи от силния захват. Около него се образуваха милиони мехурчета, които закриха и без това неясната гледка. Нещото продължаваше да го дърпа и не спря чак докато тялото на Сам се удари в мекото пясъчно дъно. Тук почти нищо не се виждаше. Той се опита да се отблъсне нагоре, но невидимата сила опъна ръката му настрани и след това я зарови в пясъка. Пръстите му напипаха някакъв странен предмет и го стиснаха.
В този момент тялото му изведнъж отново беше свободно. Нищо не го задържаше. С последни сили Сам изплува, показа се на повърхността и задиша тежко. Въздухът му беше стигнал на косъм.
Той се отправи към брега, където Дийн отново беше седнал на мястото си.
Излезе, тръсна глава, за да се оттече водата от косата му и отиде при брат си. Седна до него и заразглежда нещото, което беше намерил. То представляваше масивен сребърен медальон, потъмнял от времето, с образа на козел върху него.
- Какво е това? – попита Дийн и се надвеси, за да види по-добре.
- Намерих го във водата, при това по странен начин.
Сам накратко разказа какво беше преживял. Дийн слушаше с интерес и кимаше от време на време.
- Мен ако питаш – каза той след малко, - тая работа е сатанистка.
- И на мен така ми се струва – съгласи се Сам. – Трябва да проверим.
Дийн кимна и се изправи, готов да тръгне. Стоеше с гръб към брат си, защото нямаше сила на света, която да го накара да скрие доволната си усмивка. Чуваше как Сам се суети и търси дрехите си.
- Знам, че си ги скрил – каза Сам след малко, - казвай къде са и да си ходим.
- Кое да съм скрил? – изражението му беше самата светост и доброта.
- Дийн, стига с глупостите!
- Намери си ги – ухили се Дийн и скръсти ръце пред гърдите си в очакване.
Десет минути по-късно двамата вървяха към паркираната наблизо Импала. Сам ходеше малко странно, от време на време спираше за да изтръска ризата си.
- Няма да ти простя това, така да знаеш! – каза гневно на брат си той. – Имам пясък по всички възможни места, които можеш да си представиш!

-Дийн, наистина ще те убия! - не спря да мрънка Сам, докато сядаше зад волана(предишната нощ Дийн беше карал в продължение на 10 часа, беше все още изтощен и меко казано схванат) - Имам песъчинки дори в задника си!
-М-ъ-ъ-ъ-р-р-р...-запали колата  от раз.
-Отиваме до най-близкия мотел, спешно се нуждая от душ - Импалата бързо започна да вдига оборотите. Дийн се облегна доволно на седалката, издаде протяжен звук и се приготви да подремне, но телефонът му извъня

- Сега пък кой е? Да? ..... О, Здрасти Боби!!! К'во става човече?- Дийн се опъна на седалката, но бързо , бързо се изправи- ... Какво? ... Кога? .... - скочи напред като попарен.
След няколко минутки затвори телефона и погледна към Сам доста притеснен.
- Защо винаги като намериш нещо, се появява проблем?
- Какво става Дийн?- Сам се размърда малко, пясакът сенавираше навсякъде. "Това ще ти го върна тъпкано" си помисли Сам.
- Русалки Сам, русалки - Помнишли Гари Бароу, ловец с когото се срещнах ме преди година? Та той е по следите на няколко нимфи .... И днес, по точно преди помалко от час, е намерил две от тях мъртви, изхвърлени на брега. Странното е че сърцата са им били изтръгнати.
- Мислиш ли , че има нещо общо с медальона???? - надигна седалището си ... проклетия пясък дереше гадно кожата му ....

Розе  Hug , тая дет не я помниш, съм б ила аз сигурно  Rolling Eyes , а дано .... на път да посетя двамата Патрона  Joy Joy Joy

# 88
  • гр. София
Ааа, Бичито, какво значи "съм била аз сигурно"? Ти ли си била или не?

# 89
 Joy Joy Joy
Хайде вече някоя - например Галчето? - да измие твърдото, стегнато, здраво и многообещаващо самско дупе - писна ми да се търка и намества в седалката: все пак сме на работа.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 10:40 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт