SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 516
  • 703
  •   1
Отговори
# 60
  • # супернатурална #
Ох, някъде бях срещала методиката. Чакай да си припомня. Освещава се с кръстче, опирало се в голите, млади, мускулести, задъхани, влажни, потръпващи гърди на Сам и/или Дийн  Wink
Ей, нещо взех да се притеснявам за Импалка, защо и изпратих този аматьор  ooooh! Я да се доверим на професионалистите

Или на суперпрофесионалистие

Ох, отдъхнах си, справил се е  Laughing Да си прибирам пожарната команда, тогава. Я, тя и Дейна я е намерила  hahaha hahaha hahaha

# 61
Ех, Галче, ама надпреварваме се кой по-напред да прерови ФБ за нови пожарникарско-суперски снимки Mr. Green

# 62
 Joy Joy Joy Joy   леле как ще светне водата  Mr. Green   Кръстчето да е сребърно или желязно

А Импалка ще с е  разпали по-яко, направо не знам. Светена вода и тук? Rolling Eyes

еее Сам във ваната е мечтание мммм

Ние си пишем зодиите и рожденните дати, Дейна, обаче целта е списък с ред за комикси, които ги изработва с вещина и разбиране Апокалиптик Сити  Grinning  Чувала си, нали ?  Но не знам, ще дочакаме ли  Joy

# 63
  • # супернатурална #
Ех, Галче, ама надпреварваме се кой по-напред да прерови ФБ за нови пожарникарско-суперски снимки Mr. Green

Не ровя, Дейна, никак  Outta Joint Те сами ми се навират в очите, Импалко. Shocked

# 64

Не ровя, Дейна, никак  Outta Joint Те сами ми се навират в очите, Импалко. Shocked

Да, ей-сега ще кажеш, че точно тъй, както ги виждаме на картинката, в същия ред и вид са звъннали увас на вратата, да те питат как си и как минава отпуската, нали? Тогава си им щракнала и снимката. Simple Smile
Пък ти като една примерна домакиня най-много да си ги поканила за по питие... и да ти погледнат противопожарната инсталация, разбира се. Simple Smile

Сочни спойлерчета за 6.13 - The Unforgiven, четат ли ви се: http://www.spoilertv.com/2011/01/supernatural-episode-613-unforgiven.html
Само споменавам, че ще видим какви ги е вършил Сам, докато Дийн не е предполагал, че се е върнал от клетката.

# 65
Не ровя, Дейна, никак  Outta Joint Те сами ми се навират в очите, Импалко. Shocked

Ама как си го просиш с втората емотиконка Twisted Evil !
Иначе, благодаря Hug на всички за загрижеността. Подпалих се, изгасих се, пак ме подпалиха, изгасиха ме...

Dana,
Благодаря   bouquet за спойлера. Нямам търпение вече - направо ще изтръгна антенката със зъби.

# 66
Ох, някъде бях срещала методиката. Чакай да си припомня. Освещава се с кръстче, опирало се в голите, млади, мускулести, задъхани, влажни, потръпващи гърди на Сам и/или Дийн  Wink

е щом било така тогава май ще ми трябват няколко галона вода

започвам по цели нощи само това да правя

# 67
ако става въпрос за снимките от партито ни, най-удобно ще е по скайп / мейл. Simple Smile
Дейна, душо, бягаш ми в скайпа и кутията ти с ЛС е пълна. Ще разчистиш ли малко да ти пратя мейла ми? Praynig

# 68
Стиченце, веднага разчиствам и влизам и в скайпа .: –)

Сори за спама, ето за извинение едно мнооооого добро фенско промо: http://www.youtube.com/watch?v=UHkKCAZ8lVY&feature=player_embedded#!

# 69
Аморе, и аз си го прося, каквото и да е то... давай го hahaha
Ние си пишем зодиите и рожденните дати, Дейна, обаче целта е списък с ред за комикси, които ги изработва с вещина и разбиране Апокалиптик Сити   Grinning  Чувала си, нали ?  Но не знам, ще дочакаме ли  
Люси, какво искаш да кажеш всъщност? Joy Записвам си надлежно датите, вече си имам тефтер за тая работа...
Таня, мила, промото е повече от прекрасно  Heart Eyes

# 70
Импала, за тебе и по конвентите говорят а? Simple Smile

# 71
Йееееееее, вие изписахте света ......
Гледам голямо задоволяване е паднало тук  Mr. Green
Дейна, моля те, днес точно пих кафе с тия пожарникари  4470  Даже се разбрах ме да излезем и утре вечер. Събира ме компания за купона. Желаещи?

# 72
Галче, намерих я тази сцена, тя е непосредствено след онази от гифчето, ама не става, чадо, много е миниатюрна и не ще да се сглоби на гиф.

# 73
  • КиТ
Абе Импалка само да не ръждясаш от това постоянно изгасяне,па и тапицерията ти не се ли подмокри,остъйте я поне малко да изсъхне и тя дуща носи Crazy Peace Hug Hug Hug

Дана само теб ли имам ФБ,да ма оплачИ човек значи Confused,друг няма ли да ми кандиса? Flutter нИ фапя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Събира ме компания за купона. Желаещи?

Ха все едно каза нещо,направо идваме кво питаш Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Спойлера е много интригуващ Crazy,само да дойде 28ми Rolling Eyes Whistling

# 74
Галче, намерих я тази сцена, тя е непосредствено след онази от гифчето, ама не става, чадо, много е миниатюрна и не ще да се сглоби на гиф.
Ех, тези гифчета, как ли се правят! Фейче, шегичка, мило Joy

Общи условия

Активация на акаунт