Парфюмни размисли и страсти - 92

• 28 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
  Момичета, запознах се най-сетне с Аgent Provocateur EDP и мисля, че доста добре стои на моята кожа(като се има предвид, че почти нищо не трае при мен повече от 2-3 часа Cry).  Ще помоля за вашите  парфюмни размисли, относно другите му разновидности- Еmotion; Strip; Maitresse  Praynig

# 721
  • София
Днес най-после съм с много желания Шанел 19, обаче май не му е сезона-изгуби ми се някъде по летищата...
Но пък вчера пробвах (в чест на Денси Wink ) Коко - е променил ми се е много парфюмния вкус-не понасях нищо шанелско преди, а този също ми хареса.. Не се знае как ще е, ако се наФръскам обилно, но ще пробвам и това някой път Mr. Green Със сигурност е траен обаче - не го сломи и душ.

Да се похваля с поредна успешна покупка на сляпо - http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Les-Parfums-Mythique … marige-1973.html#. Нямах възможност да го изследвам обстойно, но на първо четене е свежо цветно (май с пудрен привкус) попълнение.

# 722
Днес най-после съм с много желания Шанел 19, обаче май не му е сезона-изгуби ми се някъде по летищата...
Но пък вчера пробвах (в чест на Денси Wink ) Коко - е променил ми се е много парфюмния вкус-не понасях нищо шанелско преди, а този също ми хареса.. Не се знае как ще е, ако се наФръскам обилно, но ще пробвам и това някой път Mr. Green Със сигурност е траен обаче - не го сломи и душ.

Да се похваля с поредна успешна покупка на сляпо - http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Les-Parfums-Mythique … marige-1973.html#. Нямах възможност да го изследвам обстойно, но на първо четене е свежо цветно (май с пудрен привкус) попълнение.
Целувам те! Heart Eyes Hug Сигурна съм, че Коко ще ти отива много.

Колкото до сложната френска дума, Мимси го е обяснила супер, но тя си е много сложна за произнасяне. В Подготве ни измъчиха даскалките с повторяне на такива сложнотии. Crazy

Водих Ликьорения Ангел да види Калин Врачански като Д'Артанян. Страхотен актьор и истинска звезда. Ролите и публиката го обичат много. Вземам го без никакъв парфюм. Heart Eyes Whistling

# 723
  • при морето
Денси,ликьорения ангел много ли е различен от слънчевия? newsm78
Предполагам базата им е обща,нали,мюглерова.Много исках първия,но имам възможност да купя втория... Wink

# 724
  • София
Заповядайте в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт