Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на форума за мечтите и желанията?
Какво се споделя за закона за необвързаността и неговото приложение?
Какво се споделя за въздържанието, потискането и разумните желания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на форума за мечтите и желанията?
Форумът има различни мнения относно мечтите и желанията. Някои потребители вярват в неограничените възможности на мечтите и важността да обмислят тяхната същност и потенциални резултати. Други се фокусират върху разумни желания, които са подкрепени от морални ценности и разум. Освен това се обсъжда концепцията за привързаност към желанията, като се прави разлика между въздържане и потискане.
-
Какво се споделя за закона за необвързаността и неговото приложение?
Форумът споделя цитат и концепции от закона за необвързаността, като подчертава важността на освобождаването от обвързаност с резултати и акцентира върху безусловната вяра в силата на истинската същност. Потребителите обсъждат приложението на този закон, като подчертават значението на разбирането и практикуването на съмнението като плодородна почва за творчество и свобода.
-
Какво се споделя за въздържанието, потискането и разумните желания?
Форумът обсъжда разликата между въздържанието, потискането и разумните желания. Потребителите споделят мнения за балансирането на предприемчивостта и изобретателността с морални качества. Те подчертават значението на разумните желания, които могат да обогатят живота ни, като същевременно насърчават разсъдливостта и моралните ценности.
-
Каква е целта на публикацията от сайта sirius1-bg.net?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите на форума?
Търсих, връщахе се да се чета..и не намерих да съм споменавала нещо такова
Така че , явно не си разбрала смисъла на написаното ми , относно агресията. Но както и да е, това няма значение, знам че няма да ме разбереш, а не е и нужно... 
Не меря с никакви аршини, само споделям своята истина. Всеки човек е отделна Вселена и всеки трябва да намери своята истина. Няма една истина. Кой в каквото вярва, това следва и съотвено получава от това, което заема по голямата част от съзнането му. Ако човек вярва в демони, ще ги среща. Ако човек вярва в Ангели, ще ги вижда и общува с тях...другите ще го мислят за луд, но той си е нормален човек. Ако някой се страхува от тъмно, от нападение, от това, да не му оберат къщата...напълно възможо е да предизвика нещо подобно да се случи, защото всичко това заема по голяма част от съзнанието му. Никой не искам да ангажитрам с мнението си...
Хората имаме цели и мечти...за съжаление, не всички цели се постигат и не всички мечти се сбъдват, но....човек все търси, търси това нещо...своето, и като го намери е неизмерно щастлив! Точно това се получи с мен и фотографията..казвам, го защото ми напомни за човека от разказчето. Неговото любимо занимание е шаха...и това го прави щастлив!
Какво значи "убано"

Което се чудя за какво беше знак, тежест някаква ли?