Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 900
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
А и да ви попитам за детски ортопед, май Д-р дърмонов бил най-добрия ( той ми е и преподавал в университета и оттам знам, че е един от добрите), но има ли и други. Че се каня малките да ги водя на профилактичен преглед. И за детски очен да ми предложите някой.

# 466
  • Стара Загора
А и да ви попитам за детски ортопед, май Д-р дърмонов бил най-добрия ( той ми е и преподавал в университета и оттам знам, че е един от добрите), но има ли и други. Че се каня малките да ги водя на профилактичен преглед. И за детски очен да ми предложите някой.
Това съм чувала и аз.

# 467
Дърмонов, Братоев, Васев.
Като последните двама не знам дали са детски  Thinking
За очен идея си нямам...Проблем ли ма някой от момчетата?Не си споменала като се видяхме  Rolling Eyes

# 468
Васев оперираше деца преди 14 г. Дали го прави още не знам.

# 469
От Васев имам мн негативно впечатление, относно отношението му към пациентите.
Навремето когато водихме големия синковец на профилактичните прегледи , ходихме и при Дърмонов и после при Васев; първия, бе много внимателен, подробен и т.н...но Васев не стига че не разполагаше с ехограф, а за тези прегледи си е просто задължителен,но и отношението му бе мн високомерно и надменно; може би е добър специалист (като Руев), но и на двамцата им куца отношението към пациента.

# 470
  • Стара Загора
Здравейте! Може ли да ми дадете тел. и адрес на д-р Дърманов.Намерих в интернет ул. Граф Игнатиев №32, там ли е кабинетът му Embarassed? newsm78 Работи ли със здравна каса?

# 471
Здравейте! Може ли да ми дадете тел. и адрес на д-р Дърманов.Намерих в интернет ул. Граф Игнатиев №32, там ли е кабинетът му Embarassed? newsm78 Работи ли със здравна каса?

Д-р ДърмОнов  Peace
Копирам ти ЛС, което бях пратила на една мама, питаща за ортопеда Братоев. Заедно са  с д-р Дърмонов  Peace
Днес ходих до кабинета на д-р Братоев. От 07.02 са се преместили в Медицински  Център "свети  Лука". Телефон 042/ 681083.
Адрес- Стара Загора, ул. "Стефан Караджа" 68

Координати на самия лекар нямаше. Има добри отзиви за него.
Надявам се да съм била полезна!
Поздрави и успех 

# 472
  • Стара Загора
МилаИванова  Hug благодаря!

# 473
  • Стара Загора
Дърмонов, Братоев, Васев.
Като последните двама не знам дали са детски  Thinking
За очен идея си нямам...Проблем ли ма някой от момчетата?Не си споменала като се видяхме  Rolling Eyes

Ами няма проблем, ама има нещо, което ме притеснява и по-нататък ще търся консултация. Знам, че бебетата имат физиологично кривогледство до 1 год., защото Борис от време на време криви малко погледа навътре към нослето.

# 474
Тоя Дърмонов,освен да ти вземе парите,нищо друго качественно не направи. Прегледа трая не повече от 2 мин,та дори и не му свали памперса и не му раздвижи крачетата. Незнам точно какъв ортопед е този,но за мен той не струва и много ме е яд,че му се носи славата на добър специалист,макар,че покрай мен мамите също не са доволни.   Това е МОЕ мнение.
За Братоев и Бонев знам,че са специалисти.   Днес дори мъжът ми бе опериран от Бонев.

# 475
  • Стара Загора
Е, един лекар, който си разбира от работата, може да разбере толкова много неща за по-малко от две минути, колкото неспециалист не може да разбере за цял живот...
А и как разбра за двете минути, че не струва...? newsm78
За Бонев също се чуват градски легенди за какво ли не... Включително и лоши неща... А си е всъщност добър специалист... С Пиперов двамата ми събраха цял глезен от стотина парчета... Навръх Коледа при това... Wink

Като извод, не можеш да генерализираш едностранно от еднократно впечатление... Peace

Не че ние от многократни впечатления можем да генерализираме... Обиколили сме Дърмонов, Васев, Братоев, Бинев, Бонев, Пиперов... Почти де що има свестен ортопед в града... И впечатленията ми са добри, ама...

П.С. Мила, да те поправя, Св. Лука е на ул. Стефан Караджа № 88... Нищо съществено де, пак си е там, на ъгъла на Графа и Караджата...

# 476
  • Стара Загора
Подкрепям Милиса. Peace
Изписа ни ортопедични гащи без да има нужда от тях.Едва 7дни издържах да ги слагам на бебето ми(1м) и то само за 5часа на ден,а не 20 часа в денонощието както каза той.Изхвърлих ги гащите в контейнера за боклук    Crossing Arms Когато на контролния преглед на 3 м ни прегледа и аз го излъгах ,че да гащите сме ги слагали 2 месеца -вика браво-оправило се  е детето.Освен че ми олекна портфейла,аз не видях полза от Дърмонов.За нервите и излишните притеснения  дето ми ги причини-няма да говоря .
Експрес-когато изпиташ нещо на собствен гръб,виждаш нещата по друг начин и всеки човек греши,няма безгрешни хора.

# 477
Наврето, при проф. преглед на големия ни син, Дърмонов установи, че позицията на ставите не е добре в ямките на таза-също предписа орт.гащи;
Аз също се затръшках, и тръгнах да търся и второ мнение-попаднах на Васев Crazy (вече споменах).
Така или иначе след четене из нет-а, купихме и слагахме месец-два въпросните гащи-е няма дискомфорт нито за бебето, нито за нас Peace
На следващия контролен, д-ра каза, че повече няма нужда..и аз бях слушала за евентуалните му "изгоди" и "партия" с магазина, в който ги продаваха,,, ooooh! Странното е, че за втория ни син, обаче не препоръча такива-просто каза, че всичко е ок (прегледа на 1мес)-т.е. тази версия, с материалната изгода, за мен лично, е несъстоятелна..

Другия момент е, че от няколко години, тези ортопедични гащи са задължителна профилактика в родилните домове  Peace Друг е въпроса, до колко спазват това...аз лично като родих в "Ив. Рилски"-не слагаха..но там и много други неща си спестяват..например-има кампания за масов скрининг относно  вероятността от наследствена обремененост на различни генетични заболявания-еми пас са по въпроса..
Добре е профилактично да се слагат от родителя първия-втория месец-няма да навредят в никой случай, напротив Peace

# 478
  • Стара Загора
Освен че ми олекна портфейла,аз не видях полза от Дърмонов.

Експрес-когато изпиташ нещо на собствен гръб,виждаш нещата по друг начин и всеки човек греши,няма безгрешни хора.

Е, та след кой лекар не ти олеква портфейла...? Би ли ми посочила поне един...?

Повярвай ми, изпитали сме ги нещата на свой гръб (със съпругата ми)... Многократно и разностранно... Виждали сме нещата от какви ли не ъгли и посоки... И все пак, всяко мнение си е субективно и валидно само за изказалия го, за никой друг... Всеки следващ четящ/слушащ/виждащ да си решава сам кому и на какво да вярва... Peace

А ти как разбра, че няма нужда от ортопедични гащи...? newsm78

И подчертаното от мен в твоя цитат е стопроцентово валидно И за всеки един лекар, който си е един най-обикновен човек като нас... Wink

# 479
Здравейте заралийски мами.Влизам да се запиша.Чак сега виждам че имало и по градове.Мале колко сьм отвеяна.Засега хубав ден на всички и кога мога ще ви наобикалям.

Общи условия

Активация на акаунт