Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 903
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте заралийски мами.Влизам да се запиша.Чак сега виждам че имало и по градове.Мале колко сьм отвеяна.Засега хубав ден на всички и кога мога ще ви наобикалям.

Добре дошла Hug, в темата има и татковци Wink

Тук ли си, или в чужбинско?

# 481
За Дърмонов мога да кажа само добро.
Ходила съм 3 пъти при него, още от времето, когато беше в център "Тонус", понеже на сина ми крачета бяха кривички...и понеже и свекър ми е с такива, изпаднах в ужас да не прилича на него детето  Mr. Green
Той му направи ехограф, успокои ме, че всичко е наред и ми каза, че детето е стояло сгънато 9 месеца, не мога да очаквам за 2 месеца да се намести. Ще се оправят крачетата, каза...така и стана.
После ходих на профилактичен след като проходи, после още веднъж заради плоскостъпие, което му откриха в яслата.
Каза, че наистина има плоскостъпие и на въпроса ми какво да правим отговори "Ами нищо. Аз не бих го оперирал за такова нещо, дори и след 12тата година". И за стелки и ортопедични сандали каза, че може, но не е задължително. Накрая ме смъмри, че не съм си взела направление, ами трябва да плащам прегледа.
Никаква търговия не съм видяла в отношението му. Препоръчвам го с двете ръце.

# 482
Здравейте заралийски мами.Влизам да се запиша.Чак сега виждам че имало и по градове.Мале колко сьм отвеяна.Засега хубав ден на всички и кога мога ще ви наобикалям.

Aми в Испанско сьм.Идвам си всяка година но това лято ще пропусна че бебо е мальк .А и скоро почнах работа.Аз сьм на 42г почти,с 3 деца на 21,14 и 6м. Embarassedами това е в общи линии за мен Simple Smile

# 483

Aми в Испанско сьм.Идвам си всяка година но това лято ще пропусна че бебо е мальк .А и скоро почнах работа.Аз сьм на 42г почти,с 3 деца на 21,14 и 6м. Embarassedами това е в общи линии за мен Simple Smile
Що се изчервяваш? Хората се борят за деца, ти...само няма да се червиш!  Hug
Добре дошла!

# 484
  • Стара Загора
Аз сьм на 42г почти,с 3 деца на 21,14 и 6м. Embarassed

Още като писа на предната страница "Здравейте", след като ти видях и лентичката с името Алехандро, щях да те питам къде са Роберто и Фернандо... Пък те били вече на линия... Wink

# 485
  • Стара Загора
Ола, Евтерпи.
Ме густар де коносерте Grinning

Или както там се казваше... позабравила съм вече.
Аз днес направих опит да се запиша в новата програма "Аз мога повече", наследник разбира се на "Аз мога" (логично, нали Laughing), ама понеже всички се натискат само за английски и немски и ме отрязаха за испанския. Що така не проявяват хората интерес към този благозвучен език, не разбирам...

Поздравявам ви с една песничка Simple Smile

# 486
Моля Ви помагайте за автошкола в С.З.Искам да изкарам курсовете,но незнам как да се ориентирам.Ако някой има опит или инфо,да помага...

# 487
Моля Ви помагайте за автошкола в С.З.Искам да изкарам курсовете,но незнам как да се ориентирам.Ако някой има опит или инфо,да помага...
СБА
Моя приятелка сега кара там- супер доволна е!

Аз много отдавна карах при Пройков- инструктора Иван Русев е невероятен човек- станахме приятелски семейства Simple Smile Но само него препоръчвам...

# 488

Честити шест години на Никола на Августа!

# 489
Оооо, Честит Рожденник, Августа! Здрав, щастлив и усмихнат! Весел купон да стане и много подаръци да получи Tada

# 490
СБА
Моя приятелка сега кара там- супер доволна е!

Аз много отдавна карах при Пройков- инструктора Иван Русев е невероятен човек- станахме приятелски семейства Simple Smile Но само него препоръчвам...
Благодаря!!!Ако има и други с впечатления,ще съм благодарна...

# 491
Честит Рожден Ден Ники!Да си жив и здрав, много весел и усмихнат! Весел празник!

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 12:31 от Тинчето

# 492
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Ники! Да е много здраво и весело дете!

# 493
Много ви благодаря, момичета Heart Eyes Прекрасен празник днес за нас, да  Grinning Да ни е живо и здраво детето, да са ни живи и здрави всички приятели, защото какво е светът без тях Heart Eyes

# 494
Здравейте момичета от Ст Загора!Имам една молба,понеже не знам към кого да се обърна.На лесно място ли се намира зоопарка ви,какви са условията,цени.По празници нали работят?Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт