Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 930
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета от Ст Загора!Имам една молба,понеже не знам към кого да се обърна.На лесно място ли се намира зоопарка ви,какви са условията,цени.По празници нали работят?Благодаря ви!
Бяхме там мин. неделя,Цените са променени но не знам от кога:
1лв за ученици и
 2лв за възрастни.

Честит рожден ден на Ники! Здраве и много късмет!Да радва мама и тати и да се гордеят с него!

# 496
Здравейте момичета от Ст Загора!Имам една молба,понеже не знам към кого да се обърна.На лесно място ли се намира зоопарка ви,какви са условията,цени.По празници нали работят?Благодаря ви!

Зоопарка се намира в парк "Аязмото"(не знам колко ви говори нещо това), но може би трябва да познавате малко града, за да ви се обясни къде се намира. Условията са прилични. Цените вече са ти ги казали. Мисля, че работят по празниците. Има и зала с криви огледала в близост, която е атракция за децата (като в "Ну пагади" Simple Smile ), но как са цените там не знам. Приятна разходка!

# 497
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
цените на огледалата са за деца до 7 год - 0.20ст  за ученици  0.50
за големи  0.70 ст.

ако не бъркам ...

# 498
 Hug  Благодаря ви много!Скоро ще се възползваме и дано не се въртим много из града  докато го намерим Confused

# 499
Добро утро !
Аз с друго питане влизам Simple Smile
Къде в града ни има спорт за 3-4-ри годишни ,и какъв? Моят синковец има нужда да поизразходи малко енергия  ooooh!

# 500
  • Стара Загора
Дени, на една колежка дъщеричката ходи на гимнастика. Момиченцето е трети клас де, но от майката знам, че има направо бебета в групата. Но трябва да я питам дали приемат момченца и ще ти кажа.

А моето детенце от вчера вечерта е с висока температура, без други симптоми. А аз съм на работа и ми е свито сърцето Sad Преди една година пак се получи така, 2 дни събота и неделя поддържа до 40 градуса, оправи се само със свещички Ефералган. Когато в понеделник я заведохме на преглед при лекаря й, вече я беше свалила, той изказа предположение, че най-вероятно ще избие обрив, щом няма други оплаквания, но и това не се случи. Сега имам чувството, че всичко се повтаря, само дето почивните дни са повече Sad Оплаках се...

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 08:32 от Астера

# 501
Добро утро !
Къде в града ни има спорт за 3-4-ри годишни ,и какъв? Моят синковец има нужда да поизразходи малко енергия  ooooh!
Добро утро!
Моята щерка на 4г ходеше на батут в ст. Берое и на нар. танци в ансамбъл "Траянци".А друго познато дете ходеше пак на танци в чит. Кл.Охридски!Освен това знам че и на футбол вземат на 4г.

# 502
Добро утро !
Плуването е подходящо.Там ги вземат от 3 год.Доста енергия изразходват за 1 час,а и се забавляват.Цената е 30лв на месец и се ходи 2 пъти в седмицата.Ако не успеете да си изразходите часовете,таксата се прехвърля за следващия месец.Говоря за плувния басейн на езиковата гимназия.

# 503
  • Стара Загора
Добро утро !
Плуването е подходящо.Там ги вземат от 3 год.Доста енергия изразходват за 1 час,а и се забавляват.Цената е 30лв на месец и се ходи 2 пъти в седмицата.Ако не успеете да си изразходите часовете,таксата се прехвърля за следващия месец.Говоря за плувния басейн на езиковата гимназия.
Плуването е много хубав спорт...но имай предвид, че байсена е  Sick и хлора е в много пъти вповече Twisted Evil

# 504

Зоопарка се намира в парк "Аязмото"(не знам колко ви говори нещо това), но може би трябва да познавате малко града, за да ви се обясни къде се намира. Условията са прилични. Цените вече са ти ги казали. Мисля, че работят по празниците. Има и зала с криви огледала в близост, която е атракция за децата (като в "Ну пагади" Simple Smile ), но как са цените там не знам. Приятна разходка!

Ааа, прилични условия, условията са фантастични! Трябва да видите нашата гребна база - няма такова сметище и неподдържано нещо.
Идея си нямате колко хора пристигат всяка събота и неделя в града заради зоопарка и Аязмото.
Аз поне виждам на седмица в събота и неделя по 3-4 познати семейства от Пловдив.
Въобще градът ви е чист, поддържан и в него са наляти мнооого пари. Абе, за сравнение Пловдив е като краен квартал  Simple Smile

# 505
Дени, на една колежка дъщеричката ходи на гимнастика. Момиченцето е трети клас де, но от майката знам, че има направо бебета в групата. Но трябва да я питам дали приемат момченца и ще ти кажа.

А моето детенце от вчера вечерта е с висока температура, без други симптоми. А аз съм на работа и ми е свито сърцето Sad Преди една година пак се получи така, 2 дни събота и неделя поддържа до 40 градуса, оправи се само със свещички Ефералган. Когато в понеделник я заведохме на преглед при лекаря й, вече я беше свалила, той изказа предположение, че най-вероятно ще избие обрив, щом няма други оплаквания, но и това не се случи. Сега имам чувството, че всичко се повтаря, само дето почивните дни са повече Sad Оплаках се...
Милата Стефи  Hug Марти 2 последователни год. го кара този вирус,като първа година беше придружен и от обрив .Дано да е само това,че сега върлуват ротавирусите  Praynig
Това с плуването много ми допада като идея,но наистина ли басейна е в толкова лошо състояние?
mmagyca разкажи малко повече за този батут,как става със записване или .. ?

# 506
  • Стара Загора
Деница за жалост е такава ситуацията с басейна. Моят големия беше на плуване там..от хлора получи задух. Тогава го спрях и още ме е яд, че няма къде да го запиша защото той много обича да плува. С нетърпение милия чака лятото да ходят с баща си на басейн и после на море.

# 507
До колкото знам на хотел Мериан Палас  им е хубав басейна и е топличка водата....може там да ходите на басейн Simple Smile

# 508
  • Стара Загора
До колкото знам на хотел Мериан Палас  им е хубав басейна и е топличка водата....може там да ходите на басейн Simple Smile
Да ама там трябва да ходят с нас децата...без треньор.

# 509
Ола, Евтерпи.
Ме густар де коносерте Grinning

Или както там се казваше... позабравила съм вече.
Аз днес направих опит да се запиша в новата програма "Аз мога повече", наследник разбира се на "Аз мога" (логично, нали Laughing), ама понеже всички се натискат само за английски и немски и ме отрязаха за испанския. Що така не проявяват хората интерес към този благозвучен език, не разбирам...

Поздравявам ви с една песничка Simple Smile
И на мен ми е приятно да се запознаем.Ами за езика може би хората наблягат на англииския защото е по тьрсен при намирането на работа,поне аз така мисля.Испанския е наистина много благозвучен.И на мен ми харесва но вече 4 години се мьча с него.Нямам много контакти с месните и като си седя само в кьщи е трудно.Уча от учебник но когато ми се наложи да говоря с някого и е малко трудно.Произношението е различно вьв всеки край.Някои говорят ясно но повечето фьфлят.Детете доиде септември и почна училище и кьде кьде е по напред от мен.Ама и младите по бьрзо усвояват материята.Няма какво да се заблуждавам.Ние мислим как да изкараме пари за храна за сметките за дрехите и т.н.и нова информация трудно влиза в главата ни.Учи щом ти харесва,1/3 от населението на земята говори испански така че все някьде ще ти свьрши работа.Ами стига сьм плямпала че да не досаждам.А и несьм спала след нощна.Чао .И хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт