1лв за ученици и
2лв за възрастни.
Честит рожден ден на Ники! Здраве и много късмет!Да радва мама и тати и да се гордеят с него!
), но как са цените там не знам. Приятна разходка!
Преди една година пак се получи така, 2 дни събота и неделя поддържа до 40 градуса, оправи се само със свещички Ефералган. Когато в понеделник я заведохме на преглед при лекаря й, вече я беше свалила, той изказа предположение, че най-вероятно ще избие обрив, щом няма други оплаквания, но и това не се случи. Сега имам чувството, че всичко се повтаря, само дето почивните дни са повече
Оплаках се... 

и хлора е в много пъти вповече
), но как са цените там не знам. Приятна разходка! 
Преди една година пак се получи така, 2 дни събота и неделя поддържа до 40 градуса, оправи се само със свещички Ефералган. Когато в понеделник я заведохме на преглед при лекаря й, вече я беше свалила, той изказа предположение, че най-вероятно ще избие обрив, щом няма други оплаквания, но и това не се случи. Сега имам чувството, че всичко се повтаря, само дето почивните дни са повече
Оплаках се...
Марти 2 последователни год. го кара този вирус,като първа година беше придружен и от обрив .Дано да е само това,че сега върлуват ротавирусите 

Препоръчани теми