Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 511
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • Атлантис, Галактика Пегас
Мисля, че това е Пролетната фея на Дименшън. Има си другарчета  Есен със сигурност съм виждала в последните нови на Дим.  Peace

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 17:43 от Kordelia

# 241
Здравейте на всички! Simple Smile
Моята стара любов гоблените след 5 години пълно затъмнение, се възроди отново.... Като че ли голяма роля за това възраждане изигра точно тази темичка, за което моля всички сътворили красоти да се чувстват "виновни"  Wink
Направо не е истина колко много нови неща има за тези години, в които съм била аут и да си призная част от тях са ми напълно непонятни (като това с дименшъните...но ще питам друг път когато си изясня сама въпросите Simple Smile
Та, искам да ви покажа нещо от моите творения от преди доста години (10-15)

http://freespoken.snimka.bg/tapestries/gobelin.573036.all

И да ви попитам за нещо, което съм започнала преди 5 години и се казва "Марго", обаче под това име не намерих нито един гоблен. Представлява едно сладко момиченце с небрежно облекло и много хубави големи очи (страшно описание, но даже  и етап не мога да кача, защото само обувките съм му ушила Simple Smile)). И понеже още тогава видях, че ми липсват цветове от комплектовката и може би това е причината а го влача толкова време, ако може някой , който го е шил, да постне снимка или ключ с цветовете. Конците ми са ДМЦ.
Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 18:40 от freespoken

# 242
  • София

И да ви попитам за нещо, което съм започнала преди 5 години и се казва "Марго", обаче под това име не намерих нито един гоблен. Представлява едно сладко момиченце с небрежно облекло и много хубави големи очи (страшно описание, но даже  и етап не мога да кача, защото само обувките съм му ушила Simple Smile)).

На "Марго" ми излиза само този
http://buba81.snimka.bg/tapestries/gobleni.210611.5213746

В оригинал е на "Ланарте". Май не става въпрос за него? Пусни поне някаква снимка

А, изникна още един
http://www.gobleni-magazinbg.com/product/242/margo.html

Някак си лошо си сложила линка, извинявай, ще те поправя  Hug
http://freespoken.snimka.bg/tapestries/gobelin.573036.all

Много хубави гоблени имаш   bouquet

Ееее, тези феи на "Дим" са страхотни!!!

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 18:19 от -=Деси=-

# 243

Виж, ако пепен може да го отвори и да помогне.. не знам newsm78

newsm09   newsm10 smile3501  love001 newsm62  Благодаря за доверието!  bouquetСтарата любов ръжда не хваща!!!! Mr. Green

Пази боже

Аз показвала ли съм какво съм ушила в последно време? Май не:))
Не съм много продуктивна тъй като нямам много време за съжаление.

Това е Ланарте

Това е също Ланарте

А това е на ДМЦ, по молба на дъщеря ми.
Малко криви изчисленията ми са тук , но става:))

# 244
  • Плевен

И още малко  Blush

# 245
Благодаря Деси за линка и бързата реакция!
Ще кача снимка на гоблена "Марго", макар че е доста тъмна, но ще е чак в петък.
Момиченцето е детенце Simple Smile
Сложих снимка при останалите на етапа, на който съм стигнала. Дано някой го познае Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 18:46 от freespoken

# 246
  • Пловдив
freespoken, това ли е:

Схемата е тук, не знам дали е на същата фирма, но това намирам:
http://iliana67.multiply.com/photos/album/180/180#photo=1

# 247
ДА Simple Smile Това е!
Благодаря!
Знаех си аз, че дори само едни чепици са ви достатъчни да го отгатнете Simple Smile

# 248
  • София
здравейте, момичета!
не съм писала десетина дена и какво да видя - изписали сте предишната тема и още 17 страници от тази; ама от много писане няма да имате време да шиете, бре  Joy
днес ни поканиха на сватба; слава богу, имам достатъчно време - чак в края на май ще бъде;
ще ми се към подаръка да добавя ръчно изработена картичка с имената на двамата и датата
ще ми дадете ли някакви схемички за сватбени картички, в които да вмъкна имената?
много благодаря

# 249
  • Варна
Ех че красоти видях Simple Smile. Момичета имам един въпрос относно Pattern Maker,  а именно - как да "Export to graphics File" във PDF формат? Разглеждах, четах, но ми разрешава в разни други формати, а аз искам именно този, за да го отварям чрез Adobe Reader.

# 250
Пепен , половината ми ден минава в галери .ру. Не влизам с име и парола , просто си разглеждам  ooooh!

# 251
  • Пловдив
Ех че красоти видях Simple Smile. Момичета имам един въпрос относно Pattern Maker,  а именно - как да "Export to graphics File" във PDF формат? Разглеждах, четах, но ми разрешава в разни други формати, а аз искам именно този, за да го отварям чрез Adobe Reader.

От там можеш да го направиш в jpg. За pdf то трябва програма, даваш принт и избираш пдф-формата.

# 252

Искам да ви помоля, ако някоя от вас има идеи за Великден, да ги сподели   bouquet Сърбят ме ръцете за минита, картички и всякакви други интересни и нестандартни идеи.

# 253
delfin4e, благодаря за насочването   bouquet Поиграх си, но успях да го направя и сега да покажа - иде реч за тези номера между двете червени черти. Ей там не ми е ясно каква е идеята  newsm78

# 254
  • София
delfin4e, благодаря за насочването   bouquet Поиграх си, но успях да го направя и сега да покажа - иде реч за тези номера между двете черти. Ей там не ми е ясно каква е идеята  newsm78

Това са две мартенички. 3865+3072 по 1 нишка от всеки цвят, без да ги усукваш, 3072+648 - също по 1 нишка, не усукваш, гледаш да лягат равномерно една до друга

Общи условия

Активация на акаунт