Нов сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" скоро по ATV

• 53 119
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Fan Благодаря за трансфера на 2-ра серия, изтеглих я, но да попитам, откъде може да се изтегли 1-ва серия.
Ами сега погледнах, че линка в dox е изтекъл вече. Rolling Eyes
Освен да помолим някое момиче с по-бърз нет да ти го качи пак там или в транзит.
Аз също мога да го кача отново, но нета ми е много бавен -
2-ри епизод го качвах около 4 часа doh
В краен случай, ако няма желаещи да помогнат, ще ти го кача аз.

Сигурно и други като мен  ще искат да си изтеглят първи епизод с превод. Аз си го изтеглих от тубата, но на записа не ми излизат субовете. За това ще съм ви благодарна, ако  качите отново първи епизод.
         Това е за всички вас работливи пчелички, които ни доставяте тази радост.   bouquet  bouquet  bouquet

# 556
Линк за директно сваляне на 1 епизод! Peace

HerseyeRagmenEp.1Bulgariansubtitles.avi

Линк за свалянe: http://tranz.it/load.php?id=pU5k5cvGYvciv7lw807447

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 20:26 от rina-rina

# 557
Ринка и Фен , много ви благодаря за отзивчивостта, веднага тегля, прекрасен сериал!

# 558
  • Варна
Линк за директно сваляне на 1 епизод! Peace

HerseyeRagmenEp.1Bulgariansubtitles.avi

Линк за свалянe: http://tranz.it/load.php?id=pU5k5cvGYvciv7lw807447

Момичета, страхотни сте! По-бързи сте и от светлината! Хиляди благодарности!

# 559
Момичета, благодарение на вас ще се докоснем до една по-различна красива история. Благодаря ви от сърце.

# 560
  • Sofia, Bulgaria
ей, момичета,

от няколко дена нет-а ми е ужасен и снощи прекъсва 100 пъти. Това е причината да не съм видяла преводът на бг.ез преди аз да преведа резюмето.
Извинявам се на момичето преди мен  Hug Не е било нарочно  Rolling Eyes

Приемам извинението на missence  и допълвам,че не е нужно да ми се извиняваш.По-добре повече преводи,отколкото никакви Heart Eyes

# 561
  • София
аз на свой ред ще ви почерпя за най-щастливия ден в живота ми, в който станах мама!

# 562
  • Разград
Kaymakam Yardımcılığından Belediye Başkanlığına
7,04,2011

Başrollerini Can Nergis, Gülcan Arslan, Tuğçe Kumral, Erol Gedik, Nur Sürer, Avni Yalçın, Engin Şenkan, Laçin Ceylan, Burak Sarımola, Bülent Düzgünoğlu ve Efe Ünal’ın paylaştığı, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği “Her Şeye Rağmen” dizisinde Tahsin karakterini canlandıran deneyimli oyuncu Avni Yalçın, Kaymakam Yardımcılığından Belediye Başkanlığına terfi etti. Dizi için Belediye binası haline getirilen Ayvalık Zübeyda Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne bu defa Belediye Başkanı olarak giren Avni Yalçın, 2004 yılında çekilen, Bülent İnal’ın rol aldığı Kurşun Yarası’nda ise Kaymakam Yardımcısı Ömer Çavuş olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

Yedi yıllık aradan sonra aynı binada bu defa Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan başarılı oyuncu “Oyunculuk böyle bir şey işte, sürekli yeni karakterlerle tanışıyorsunuz. O gün onu yaptık bugün bunu yapıyoruz. Her karakterle yeni bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Bir rolle mevki makam sahibi olursunuz sonra başka bir projede sıradan bir adamı canlandırıyorsunuz. Oyunculuğunda bu yönünü seviyorum zaten bir vücutta birden fazla kişi oluyorsunuz” açıklamasını yapıyor.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kaymakam-yardimciligin … nligina/36731/48/

# 563
  • Sofia, Bulgaria
Скъпи дами,налага ми се да отсъствам за неопределен период от време от страната.Когато имам възможност ще влизам в темата да ви чета и ако имам време ще помагам с превод.Пожелавам ви приятни минути ,дано този сериал   оправдае очакванията ни,а не да ни разочарова,както вече е ставало. Бъдете живи и здрави и се разбирайте,нека не забравяме че сме тук за отмора и забавление,все пак това  е само филм! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 564
  • Пловдив
Здравейте мили момичета HugИзгледах серията с превод и много ми хареса  bouquetМного благодаря на всички за положения труд newsm51 newsm51 newsm51Ще се опитам да гледам довечера с вас,макар че не ми харесва само по картинки Rolling Eyes

Мишенце,да ти е живо и здраво детенцето и само радост да ти носи  love001 newsm51 newsm51
за мама

# 565
missence  Много здраве, щастие и късмет на детето ти, много радост да ти носи!   bouquet  bouquet  bouquet

Чакам с нетърпение серията, дано довечера се съберем повече фенки тук, че да си поясняваме, кой какво е разбрал. Дано момичетата, разбиращи езика да са тук, че без тях само картинки.

# 566
Missence, Честит празник на мама, тати и детенце!
Да ви е живо и здраво малкото човеченце и да стане голяяямо, голяяямо!

# 567
Момичета, 4-та серия започва тази вечер от 22.15ч по ATV
Ще ви пиша за какво иде реч в рекламите.

Приятно гледане и благодаря на всички, които се отзоваха с линкове,
преводи, снимки и инфо!
newsm51

Рина, благодаря, че качи за теглене 1-ва серия!

# 568
Мишенце, да ви е живо и здраво детенцето и много да ви радва. smile3525

Приятно гледане на всички Hug

# 569
Приятно гледане, започна.   bouquet http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

Общи условия

Активация на акаунт