Нов сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" скоро по ATV

• 53 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Аз си мисля, че убиеца е или Тахсин или синът му, даже съм по-склонна да мисля, че е Реджеб. Той беше все още дете, по-скоро юноша, но в него има злоба, не е добър човек, такъв го виждам до момента.  Странно ми е, грешка в сценария ли, незнам, но Тахсин как така не знае за другия изход. newsm78, и как наистина фалшиво е решен да се намери евентуално истинския убиец.
Мехмет умно го измисли дарението, но не помисли как ще реагират "дарителите", когато Зелиха им благодари. Laughing
И не е за вярване, че Тахсин почита и дава всичко на сина на съпругата си, наравно със своя син. Та те и двамата са големи мъже, да не би да го е осиновил, и ще излезе, че му е роден извънбрачен син  newsm78 newsm78 newsm78.

# 541
За Реджеб ми е трудно да повярвам, че може да е убиеца, тя все пак му е била майка. Не помня казаха ли от колко години имат връзка Асуман и Таксин, но ако е още от времето когато жена му е била жива това може да е мотив за убийството, ако е искал да се събере с Асуман. newsm78

# 542
Е, това за дарителите как ще реагират не се бях замисляла hahaha hahaha
Много благородни хора в това градче, списъчето съдържаше поне около 10-тина имена Laughing
----------------------------
Галка, аз също не мисля да е бил Реджеп.
Бил е малко дете тогава, а и убиецът нали е имал план -
изчакал е Саадет до безопасно място.
Обаче не е невъзможно...тя нали е тръгвала с куфар,
макар и дете може да е помислил, че майка му иска да ги
напусне и да е искал да я спре по този начин.
Може да е било инцидент например...
Друг вариант е Тахсин да е имал стара love story с Асуман и това да е
причината или той да го е извършил или да е наел човек за това.
Ама много ми е фалшиво държанието на Тахсин, изобщо не беше
учуден за вход - изход от хамбара и веднага взе да се тюхка привидно. Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:38 от Fan

# 543
Майка му ако е искала да ги напусне, и Реджеб е приел това като предателство, а е бил привързан силно към майка си, може в ненормално състояние да го е направил. Наистина малко вероятно е да е той,почти невъзможно,  но нещо не ми харесва този герой.

# 544
Майка му ако е искала да ги напусне, и Реджеб е приел това като предателство, а е бил привързан силно към майка си, може в ненормално състояние да го е направил. Наистина малко вероятно е да е той,почти невъзможно,  но нещо не ми харесва този герой.
Да, писах почти същото горе Peace
Напълно възможно е да го има и този вариант.

# 545
Майка му ако е искала да ги напусне, и Реджеб е приел това като предателство, а е бил привързан силно към майка си, може в ненормално състояние да го е направил. Наистина малко вероятно е да е той,почти невъзможно,  но нещо не ми харесва този герой.
Не съм видяла поста ти.  Blush

# 546
Не съм видяла поста ти.  Blush
И аз твоя, извинявам се.
Няма значение, значи сме две за сега, които не изключваме и тази възможност Thinking

# 547
Епизод 2 с превод за теглене

https://www.wetransfer.com/dl.php?code=LcDxH40q&hash=c2e699f … fbbc8d01ce7800d92

Валиден до 21 Април

Благодаря на Лакуна / lacunababe / за указанията и идеята
newsm51

# 548
  • София
ей, момичета,

от няколко дена нет-а ми е ужасен и снощи прекъсва 100 пъти. Това е причината да не съм видяла преводът на бг.ез преди аз да преведа резюмето.
Извинявам се на момичето преди мен  Hug Не е било нарочно  Rolling Eyes

# 549
На мен Тахсин ми фалшивее отвсякъде. Laughing И аз се запитах защо всъщност се ожени за Асуман. А Реджеп като герой е доста особен. Агресивен, избухлив, да го видим сега как ще ухажва Зелиш.
Пък Саадет с този куфар ми е доста съмнителна. Веднага ми прищракна, като чух, че после той изчезва. Имам съмнения да не би Саадет да искала да напуска мъжа си и той да я е убил в изблик на отчаяние.

# 550
А коя героиня повече ви допада. На мен Лейля, по-освободена ми изглежда, с по-лек характер, въпреки всеизвестния й инат. Laughing Подразни ме Зелиш на няколко пъти, когато се скара на децата в училището и после на стрелбата, беше ядосана на Мехмет и се "озъби" на детенцето с едно доста неприятно "аир".
По излъчване духовно и физически ми прилича на млада комунистка - изпълнена с енергия и неприкосновени принципи. Все пак я харесвам, незнам понататък как ще е.

# 551
Аз засега харесвам и Лейля и Зелиш, както и Мехмет и Нусрет. Crazy Още никой не си е "показал рогата" и няма все още дразнители Crazy предполага се, че Нусрет ще е конкуренция на Мехмет и трябва да го играе по-отрицателен образ, но пък на мен много ми хареса какво каза на Лейля докато пускаха птиците. Heart Eyes При дамите обаче е малко по-различно, както е видно от трейлъра май никоя не мисли да изпуска Мехмет. Crazy

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 16:59 от galka05

# 552
Fan Благодаря за трансфера на 2-ра серия, изтеглих я, но да попитам, откъде може да се изтегли 1-ва серия.

# 553
Fan Благодаря за трансфера на 2-ра серия, изтеглих я, но да попитам, откъде може да се изтегли 1-ва серия.
Ами сега погледнах, че линка в dox е изтекъл вече. Rolling Eyes
Освен да помолим някое момиче с по-бърз нет да ти го качи пак там или в транзит.
Аз също мога да го кача отново, но нета ми е много бавен -
2-ри епизод го качвах около 4 часа doh
В краен случай, ако няма желаещи да помогнат, ще ти го кача аз.

# 554
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Огромни благодарности на всички за превода на втора серия smile3525 newsm10

Свалям и гледам  Peace Фен, радвам се че си успяла... не че съм се съмнявала  Wink

Общи условия

Активация на акаунт