Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 16)

• 34 760
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Как да не споделя това с вас Wink

# 76
  • у дома
Стелт не мой' тъй - дори и тя да си е вързала гащите, за мен е ясно едно - по документи детето трябва да има всички ваксини. Аз ще си търся варианти как да стане това  Peace

# 77
Мария, и аз за детето си ще търся начини...  досега има само тези в родилното.

# 78
Как да не споделя това с вас Wink

Кой е авторът на това? Simple Smile

# 79
Кой е авторът на това? Simple Smile
Едно приятелче Wink

# 80
Поздравления за труда му.   bouquet
Но ако иска да се възприема сериозно, по-добре е да махне конспиративните теории за разни илюминати и пр. Wink

# 81
Но ако иска да се възприема сериозно, по-добре е да махне конспиративните теории за разни илюминати и пр. Wink
Конспиративни са, да, но не са теории, а факти! Дълга тема...

# 82
Стелт не мой' тъй - дори и тя да си е вързала гащите, за мен е ясно едно - по документи детето трябва да има всички ваксини. Аз ще си търся варианти как да стане това  Peace

Не става въпрос какво си е вързала, а че долно и нагло те е излъгала... Как пък така знае, че нея ще я глобят, а не е чула, че тебе може да те глобят? Глобите и за двете ви са в един и същи член от Закона за здравето и ако ЛЛ-то ти работеше с този закон, а не със Закона за фуражите, щеше да го знае...

Закон за здравето

Чл. 209.
(1) Който не се яви на задължителен профилактичен медицински преглед, изследване или имунизация, се наказва с глоба от 50 до 100 лв., а при повторно неявяване - от 100 до 200 лв.
(2) Наказанията по ал. 1 се налагат и на длъжностните лица, които са възпрепятствали явяването на лицата за извършване на задължителен профилактичен медицински преглед, изследване и имунизация.
(3) Родители или настойници, които не осигуряват провеждането на задължителните имунизации на децата си, се наказват с глоба от 50 до 100 лв. При повторно извършване на нарушението глобата е от 100 до 200 лв.

# 83
Конспиративни са, да, но не са теории, а факти! Дълга тема...

Дълга е, вярно.. и би било доста трудно да се докаже кое е теория, кое - факт.
Затова смятам, че е по-добре .. и по-добре се възприема от хората когато се посочва нещо неоспоримо.

# 84
Дълга е, вярно.. и би било доста трудно да се докаже кое е теория, кое - факт.
Затова смятам, че е по-добре .. и по-добре се възприема от хората когато се посочва нещо неоспоримо.
Наистина е супер дълга и ще разводним много! Мога да ти дам множество факти, но само по ICQ, Skype, etc Wink

# 85
Не съм написала, че аз се съмнявам. Wink
Споделям моите наблюдения кое как се възприема от болшинството.

# 86
Ще се запиша и аз, винаги научавам по нещо ново тук.
  bouquet

# 87
....кое как се възприема от болшинството....
Вземаме за пример 11 09 2001.... Оххх, имам един филм преведен и направени субс на 99.99 % и трябва да се засрамя и да го довърша и кача най-после... Blush

# 88
Ето още една темичка - Знаете ли за случаи на деца пострадали от полиомиелитна ваксина? 

Не е нова, но още е активна...

# 89
  • у дома
Стелт, благодаря, за текста от ЗН. Ще поживеем, ще видим...Може да се наложи да яхна метлата, колкото и да не ми се искаше! Друг въпрос - каката ми е на 6 год. сега нея я вика за реимунизация. Естествено не искам да я правя - до сега два пъти ми припада като и взимат кръв, мога ли да ползвам това като извинение?

Общи условия

Активация на акаунт