Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 16)

• 34 761
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Едва ли...но можеш да отлагаш без да й даваш обяснение до 7г... Mr. Green

# 91
# 92
Опс - http://dnes.dir.bg/news/sad-svinski-grip-bozhidar-nanev-tamiflu-8260118?nt=9

„Аз съм направил това, което позволява законът. Точно с тези мои действия, съм убеден, че са спасени стотици човешки животи и е помогнато на много хора – да бъде опазено здравето им”, подчерта ексминистърът.

Hug

# 93
Позволявам си да пиша в темата ви като ЩЪРКЕЛ-ВЕСТИТЕЛ

ИМАМЕЕЕЕ БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  newsm19  bigdance2 Tada  ura

г-жа Стихийно бедствие има СИН  newsm68 newsm68 newsm44 newsm44
Малкият мъж се е родил днес (23.03.) с перфектните мерки 3450гр. и 50см и носи име на владетел - КРУМ
Tada

Честита радост на Таткото  baloni  cheers cheers cheers
На мама бързо възстановяване  Hug  love001
На малкият мъж - да е спокойно, сучещо и поспаливо бебе  Hug breastfeeding

п.с. много съм развулнавана  Heart Eyes все едно съм станала леля  Heart Eyes 4470

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 14:05 от mother-of-pearlS

# 94
Браво на майката...  Hug   И мерси на щъркела...   bouquet

# 95
Да е живо и здраво малкото човече, да носи много радост на мама и тате!  Hug  bouquet

На теб благодаря за хубавата новина.
   bouquet

# 96
# 97
Ооо , хубава вест ! Да е жив и здрав малкия мъж със силното име ! Мама бързо да се възстановява , че много щастие я чака !

Чукчи , много хубави приятели имаш  Peace! Браво за труда на този човек  /апропо и за твоя  Hug/ bouquet, цял ден чета Crazyи споделям наляво и надясно като радиостанция . Знаеш ли колко такива  Shocked погледи предизвиках . Mr. Green

# 98
Чукчи , много хубави приятели имаш  Peace! Браво за труда на този човек  /апропо и за твоя  Hug/ bouquet, цял ден чета Crazyи споделям наляво и надясно като радиостанция . Знаеш ли колко такива  Shocked погледи предизвиках . Mr. Green
Нали знаеш, че подобното привлича подобно Wink
Поредния филм наближава.... засега още на 1 час, но има време, никой не ме гони.

# 99
Понеже се отвори тема за полиото, да питам някой чел ли е това?  http://insidevaccines.com/wordpress/2010/09/07/polio-causes-and-effects-part-i/

Най много ме озадачи следното:
What happens when people are exposed to polioviruses?
When non-immune persons are exposed to wild poliovirus, inapparent infection is the most frequent outcome (72 percent).Most people won’t even be aware that they were sick.The vast majority of symptoms fall under the category of:1) ”Abortive poliomyelitis,” also referred to as ”minor illness,” is the most frequent form (24 percent) of the disease.2) Nonparalytic poliomyelitis (including aseptic meningitis) occurs in 4 percent of patients.

Простете невежеството ми, но аз не съм и чувала за такова нещо. В крайна сметка излиза, че може и да си боледувал от полиомиелит, а да не си знаел.

# 100
Здравейте и от мен на всички. )
Напоследък много рядко се включвам, май от тема на тема за по 1-2поста. )

Радвам се, че темата продължава да се развива.
Прочетох и последният линк към разказа на мамата от Варна с детето с Уест синдром, вследствие на полиомиелитната ваксина.
Но когато покажеш това на масата хора се започва, ама то сигурно ли е, ама как така от ваксината, ама как не знам си какво? Огромен процент от хората не вярват, че ваксините докарват много деца до подобни състояние....дето се вика, докато не ти дойде до главата, не вярваш.

chukchi, за съжаление не мога да изтегля филма, дава ми някаква грешка.

И понеже малко се пооткъснах от дискусиите, бих искала да попитам как стоят нещата с предучилищната.
Нали я направиха задължителна, в този смисъл, важи ли същото за ваксините, както и за тръгване в 1ви клас? Че не могат да откажат достъп на детето до училище и нямат право да изискват поставени ваксини?
А ако искам предучилищната да се изкара в детска градина, а не в училище?

# 101
Joselin, потърси и в български източници... Ще се изненадаш... Твърденията са за 90% безсимптомно преболедуване....   Peace    Друг е въпросът как точно се прави статистика при безсимптомно боледуване, особено в такъв голям процент...  Rolling Eyes

И понеже малко се пооткъснах от дискусиите, бих искала да попитам как стоят нещата с предучилищната.
Нали я направиха задължителна, в този смисъл, важи ли същото за ваксините, както и за тръгване в 1ви клас? Че не могат да откажат достъп на детето до училище и нямат право да изискват поставени ваксини?
А ако искам предучилищната да се изкара в детска градина, а не в училище?

Най-добре е да попиташ в избраната от теб ДГ... Практиката е много различна, макар и нормативните актове да са еднакви за всички...   Rolling Eyes

# 102
...chukchi, за съжаление не мога да изтегля филма, дава ми някаква грешка....
ЛС Wink

# 103
За съжаление не можем да променим света...
Факт е, че има комерсиални интереси в медицината и фармацефтиката smile3508 и ние, нашите деца, нашите семейства сме източник за тяхното забогатяване. Реших, че ЗДРАВЕТО Е ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ. Надали ще бъда активна в акцията за борбата срещу ваксините, но с радост ще подавам информация, която може да бъде полезна за семействата ни.  smile3525 При мен попадна миналата година информация за Трансфер Фактора http://www.a-factor.com/. Оттогава детето ми активно взема ТФ и наблюдавайки, как се възстановява здравето на сина ми, реших да не спирам да му давам ТФ, защото това е единствената на този етап възможност за ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ПРОБЛЕМИТЕ, с които сме се "сдобили" след неграмотната лекарска намеса.
http://-spam075-bg/biznes/2010/03/13/transfer-faktor-e-moshten-i … nokorektor.510446
Бъдете здрави, раждайте деца, но НЕ ИМ ПОСТАВЯЙТЕ ВАКСИНИ  sun!

# 104
  • София
Сената, моля, разкажи малко повече за какво иде реч с този Трансфер фактор, какво лекувате, какви са резултатите!

Общи условия

Активация на акаунт