Кой беше първият потребител тук, който ви направи впечатление?

• 26 075
  • 445
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
...може би на първо четени съм ги запомнила...
Чакай да те захапя сега аз...  35
Това от друга тема, ама понеже подобно на горното...

Цитат
п.п.От кой край на България си ,защото ще е простено ако си от Севеоизточния район -Няма такава дума детенцИ.Разбираемо е така да ги произнасяш,но да го пишеш.....
...
Става дума при мен за изпусната буква ,а не за променена гласна,клоняща към мйекане. Peace
...

Hug

А по сегашната тема - никого сякаш не съм запомнила. В повечето случаи - запомням, докато трае писането ми в една тема, а после рядко се сещам кой, кой е и къде, какво е писал...

Outta Joint Joy Joy hahaha hahaha hahahaЗаслужих си гооооооооо.Въпреки,че съм мислила за друго ,точно мйекане излезе. Hug Hug

П.П. И да ,наполовина съм от Североизточна България

А такааа, да ти е за урок Laughing

ПП. Аз пък не съм Wink.

По темата - Човечето, в Нашите деца.

# 316
  • София
Имаше Мадам Гоца някога... И Вердад. Тези помня с мило чувство... Те единствени приеха младата змия в Клюкарника с разбиране, тогава беше модерно да изядеш с парцалите всеки нов, дръзнал да го доближи... Живот си живеете вие сега!  Mr. Green

# 317
Дуци.
Точно тогава имаше конкурс със снимки "Мисис и Мистър Бг Мамма" (нещо подобно) и тя грабна приза Simple Smile

# 318
  • Варна
Не се сърди човече заради снимките на красивата й дъщеря и винаги точните коментари, както и Бу и Хедра от Кърмаческия, че само там четях в началото  Simple Smile.

# 319
Много са ми направили добро впечатление, но най - много ми липсва 112bg , къде се загуби ?

# 320
Оххх, много се смях на една титла „джадай”. Не помня кой я носеше, обаче като видях и Tatti съвсем стана „Люк, аз съм баща ти!”

# 321
  • В подножието на планината
 Аз в началото , въобще не влизах в Клюкарника и затова Блонди първа ми направи впечатление  .

# 322
  • Варна
The Sun* е една от потребителките, които съм запомнила от първите си месеци във форума. Освен това Нати и Никол, дори в началото ги бърках заради сходното звучене на никовете и това, че и двете имат много сладки дъщери.

# 323
  • Варна
Мамма, Хонда, Liorena, Зъхи, Renci, Biby, Мяу, Vache, Verdad, Небесната краставица  Grinning.

# 324
Първият спор, в който се замесих, беше за таксите за ДГ - та там нямаше как да не обърна внимание на Холограма и Бояна, които громяха империализъма.

Съответно, по този повод получих и първото си ЛС от Не тази вечер, Жозефина - да не им се впрягам или нещо от сорта.   friendship

Та това са първите никове, които запомних.

# 325
БОЯНА,НИКОЛ,АНДАРИЕЛ,БРОНТЕ, ШАНЕЛ,ЛИЛИ ЛУ,АЗЗИ СА МИ СУПЕР ПРИЯТНИ,А НЕПРИЯТНИТЕ ЩЕ СИ ГИ СПЕСТЯ:)

# 326
Как` Сийка  Peace

# 327
  • Mars Hotel
БОЯНА,НИКОЛ,АНДАРИЕЛ,БРОНТЕ, ШАНЕЛ,ЛИЛИ ЛУ,АЗЗИ СА МИ СУПЕР ПРИЯТНИ,А НЕПРИЯТНИТЕ ЩЕ СИ ГИ СПЕСТЯ:)

Днес се регистрира и вече натрупа толкова впечатления?  Laughing

# 328

О да Авчето, сега се сетих, но отдавна не съм я засичала

# 329

Днес се регистрира и вече натрупа толкова впечатления?  Laughing
От много време 4ета,над 4 години:)

Общи условия

Активация на акаунт