Любители на котки - тема 49

• 47 002
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Ох, натъкнах се случайно на тези котета, иде ми да припадна от кеф... разгледах над 100 техни снимки. те са 8 братчета и сестричета.

Оракъл

Оригами

Один

Опера

Оззи

Орион

Ориноко

пак Один

Океан

Оззи и Опера

И МАМА ИНДИЯ

Само някой да не почине от диабет  Laughing

Хм... оказа се, че собсвениците на котката имат развъдник за Мейн Куийн в Украйна. http://my-coon.com/

# 256
  • София

Само някой да не почине от диабет  Laughing
smile3544
За изяждане са всичките О...живи картинки  Heart Eyes

# 257
  • София
Тедка големи сладури, подсетиха ме за моите вече "стари" деца, които вече са на почти 7 години,  Embarassed  Embarassed но ако мога да поспамя малко и да Ви покажа какви сладурчета бяха. Имената им дойдоха от там - лелята се казваше Тоска, мама Кара та ги именовахме  Laughing - Далида, Чайковски, Фигаро, Ромео и Гарфил /изтърсака/.

последната е известна под името "Далида цака карти + писар"  newsm19  

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 14:45 от eliadn

# 258
  • София
Моля да приемете нов член на Клуба - Гошко. Разбира се + данъка.

# 259
  • София
Прекрасни, прекрасни бебета сте показали. Очите ми останаха. Диабетът ми е в кърпа вързан.

Laurus и Гошо Hug

# 260
Гошко е много хубав, добре дошли!

# 261
Добре дошли на Гошко и Laurus!  Hug

Котетата са разкошни, като нарисувани! И каква юнашка майка имат - цели 8 броя все от едно котило ли са? Очите ми останаха в тях. (между другото породата е мейн куун, не мейн куийн  Wink )

# 262
Да, от едно котило са, снощи даже ги сънувах  Rolling Eyes smile3537 Знам, че са куун, ама куийн ми звучи по-гот  Mr. Green (като д-р Куийн лечителката  hahaha)

# 263
Оох, размазах се с последната страница ... котепредозиране  Joy

Добре дошъл на любопитен Гошко!

# 264
  • на брега на морето
Мамин Гошко, ще му замръзне д.....

Тедка, какво удоволствие ми достави с твоите снимки Hug Hug Hug Ако си избирах коте бих си взела Океан и Один. Захарчета с косми и мустаци.

# 265
Аз пък се влюбих в Оригами. Тази снимка ми е на десктопа.

Голяма- http://farm6.static.flickr.com/5130/5369532260_031a8f8d0f_b.jpg

# 266
Мале, мале, голяма доза това бе, Тедка!  Party Mr. Green

Извинявам се, ако съм изпуснала, ама къде са тези бонбониери сега? (не са сами бонбони, цели бонбониери на четири лапи, ще ги ям!)  Hug

# 267
В сайта им пишеше, че всички са осиновени, само едно коте са си оставили за тях. Ама те тези са котки за изложби, с награди, сигурно са били и адски скъпи. Родени са Декември 2010, сега са големи, не са бебетата от снимките.

Ориноко са си оставили, сега ходих да прочета.

Котьо, Один е останал само неосиновен, имаш  шанс Simple Smile

Ама те в момента били само на 3 месеца!!!! Лелее, тези стават огромни сигурно! Как може така да изглежда коте на 3 месеца -

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 11:57 от *Тедка*

# 268
  • Козлодуй
Големи сладури са всичките Heart Eyes
А нашето сиво коте май само ни намери Grinning Снощи щерката се прибирала от гаджето,а тя излязла от под една кола и се лепнала за нея.Не знам дали е разгонена,но мърка почти през цялото време и се гали(освен когато не се гонят с Гари).Той мълчи и се опитва да я докопа,а тя ръмжи и издава едни гърлени звуци.Хилава и мърлява е(наполовина по-дребна от нашия хубостник),не прилича на домашно коте.Предстои и баня и преглед в клиника.Ако не се окаже случайно,че си има стопани,ще остане с нас Grinning

# 269
  • На небето
Lunen_sun честито попълнение. И ние със сина ми като прибрахме едно улично коте. Цяла седмица само мъркаше и се гушкаше. След време живот в домашни условия. Взе да прилича на домашна своенравна котка.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт