Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 12

• 55 518
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Момичета само да попитам днес ли ще дават 14 серия по шоу телевизия и от колко часа а е ако някой знае.Много ви благодаря.

# 31
  • В сърцето на любимите мъже!
По принцип май е от 20:45, няма причина да няма серия.

# 32
По принцип май е от 20:45, няма причина да няма серия.

По програма е от 20.00 местно време, но ако не се счита özet-a, тоест повторението от предната серия, може и към 21 даже да започне Simple Smile.

# 33
Мишел, както винаги си права  Hug  Почти винаги, да не кажа винаги,  позицията ти съвпада с моята.  newsm10  И аз смятам, че доста от пишещите тук се идентифицират с персонажи от сериала. Това е хубаво, когато човек чувства близост с любимия си герой и дори се опитва да му подражава в положителен смисъл. Но никак не е добре да се защитава конкретен стереотип или стил на поведение, или дори да се копира такъв. "Истината, която защитавате, един ден може да се окаже, че не е абсолютна. Хората, които вярват само в своята истина, са опасни". Съгласна съм. Дори съм убедена, че те са опасни най-вече спрямо самите себе си. Такива хора губят чувството за ориентация в реалната обстановка. Обсебени са от закостенели фикс-идеи, които вместо да им разширяват кръгозора, им играят лошата шега да попадат постоянно в еднотипни ситуации с неблагоприятен финал. Пример - Хюррем, както я вижда Мерал Октай.  Peace
Мно'У  готин филм... Laughing

Joy JoyGrinning LaughingPeregrin Много ме развесели. Имаш страхотно чувство за хумор.

# 34
ЗДРАВЕЙТЕ Hug Hug Hug

# 35
Приятно гледане !

Ани, благодаря за новата прекрасна тема!

Благодаря и за преводите и клипчетата.

Лили, страхотни колажи!

# 36
Клонирали са султана да има за всички в харема Joy Joy Joy

# 37
Хатидже - сега разбрах че сърцето ми,сълзите ми не са значели нищо за Господаря.

# 38
Манолис - Сине защо не каза че си Садразам
Ибрахим - Когато дйдох при вас ,аз се отказах от всичко,от пост,от положение,дойдох като Ибрахим синът на рибаря Манолис

# 39
Ибрахим - Грижи се за татко и стойте далеч от тази врата.Ако не изляза жив,гроба ми да не е тук,погребете ме в Парга при мама.

# 40

Съгласна съм  newsm10 И пристрастена. Личи си, нали?!?  Wink Mr. Green

Peregrin, определено липсваш на моменти Wink

# 41

За ИБРАХИМ Hug

# 42
Хюррем - Михримах ела с мен искам да видя Мехмет и Михримах
Хатидже - Ибрахим дошъл ли е?
Гулфем - Дошъл е.Единствената ни надежда е в Бог,не ни остава друго освен да се молим

# 43
Ибрахим - Ако желаете сега ми отнемете живота или разрешете аз сам да си определя наказанието
Валиде - Заминаваш за стария сарай
Сюмбюл към Хатидже - Господарке ,Господарят ви вика.
Хюррем - Моля ви Госодарке ,съжалете ме
Валиде  - Не се мъчи напразно Хюррем

# 44
СС- Аз толкова безчувствен ли съм,как можа да си помислиш че ще те убия,аз толкова ли съм лош.

ДАДЕ БЛАГОСЛОВИЯТА СИ ,ДА ЖИВЕЕ СУЛТАН СЮЛЕЙМАН ХАХАХАХА

Общи условия

Активация на акаунт