Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 58 944
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник на всички малки и пораснали деца !!!

Зеленко да се оправя бързо Калинчо, ние пак сме болни (затова липсвам на сутрешното кафе). Пак температура, кашлица, хрема, докторката каза, че сигурно е вирус. Та и ние ще си празнуваме вкъщи или най-много пред блока! Sad

# 106
Честит празник на всички дечица и техните родители.В крайна сметка ще има ли нещо на площада и ако да от колко часа.За срещата- само хоби среща ли остава ,може би ще дойда.

# 107
  • София
Силкисилк, в момента се чуват песнички от площада, някъде от около 17.30 ч. почнаха
За мое огромно съжаление за утре остава само хоби-срещата, от 18 ч., просто не искам да рискувам да заразим някого, а мъж ми е на смяна и няма как да дойда без буболец.

Габи, в такъв случай може да не си разбрала, че от днес са сборна група на долния етаж, защото е по-хладно.

Всички болни човечета да се оправят  Hug

# 108
  • До сърцето...
А така, сега аз съм първа!!!  bowuu
Докладвам за хоби-срещата:
Бяхме повече от предния път, имаше не само гобленарки, научихме доста за квилинг - техниката и Goody ни зарина с разни идеи, научихме по подробно за поръчките в интернет и накрая се сетихме и да се документираме  Laughing Laughing Laughing

Съжалявам за качеството, направени са от мобилен (обикновен) телефон.

# 109
аууу,колко сме Убави и съсредоточенииии....

Аз също се радвам,че се събрахме повече хора и че привличаме вниманието на околните Laughing
Аз поръчките по интернет съм ги пропуснала,нали се "раздвоих" и на този урок не присъствах,та кажете за какво иде реч?

Освен това да кажа,че до сега разглеждах салфетки,дори и не съм предполагала,че има толкова красиви и разнообразни Crazy  Просто усещам как в мен се заражда и затвърждава желанието за новото ми хоби,наред с плетенето и гоблените...Нямам търпение за следващата среща и да видя нагледно как стават нещата,за да  "хлътна" тотално,до тук съм на 90 процента сигурна,че ще ми хареса и имам желание да пробвам,но дали ще се справя.... Rolling Eyes

Зелено човече,как е малкия,предполагам,че очичките са вече ОК Peace

# 110
  • София
Много се радвам за големия успех на срещата! А имаше ли майки, които да питаха за кърмаческата?

Буболец е по-добре с очичките, но 1 седмица се води "карантина" за конюнктивита. Новото зъбче ни донесе още екстри: хрема, кашлица и температура. Така че сме под "домашен арест"... ужасна история...

# 111
не,нямаше Peace

# 112
Мими,прибрахте ли се в Козлодуй.

# 113
  • До сърцето...
Зеленко, буболечката ти оздравя ли? Кога ще те видим пак да мааш краци по козлодуйските улици?   Heart Eyes

# 114
silkisilk тази седмица най вероятно се прибираме Simple Smile остана само почистването и да се нанесем Simple Smile

# 115
Ок ,аз писах на лични във другата тема при октомрийските мами.Ще чакам да пишеш като мине зора.На 13.06 заминаваме на море до 22.06 ,ако преди това се уреди нещо ако не след моренцето.

# 116
  • София
Докладвам, днес бяхме на контролен преглед. Буболец е почти оздравял, утре вече ще поизлизаме навън, не съм сигурна къде ще се крием, че още кашля, а държи "да пийй кай!" (да пием кафе). Но до края на седмицата би следвало да е кукуряк вече  Mr. Green

# 117
зелено човече дано бързо оздравее малкия,че в тия жеги не може само вътре.Скоро пак ще го гониш по полянките Grinning Hug

# 118
  • София
Благодаря  Hug

# 119
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy представлението днес беше страхотно  Party

пак двете "каки" - Шаматова-Пеняшка, но някак по-свободно и по-щуро от последното на което бяхме  Hug

да планираме ли следваща майстрска срещичка?  Blush май ми се усладиха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт