Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 3

• 43 924
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
ослепителна аз не съм качила нито грамче  Wink, възможно е с правилната нагласа, влез в сайта на nicofree има много хубави съвети за това  Peace
MAMA GALQ честито  Hug
zori-123 и нощното пушене ще отмине, аз скоро не съм пушила на сън , не ми и липсва  Joy Joy Joy
Ivlin-Ивелина по-добре късно, отколкото никога ,  пуших почти 18 години с малки прекъсвания покрай бременостите  Embarassed

# 286
Аз пуша от година и половина.преди това съм пушила само по купони да кажем веднъж два три пъти в година или пред изпит. Пропуших около много тежък период в живота си и сега постоянни има някакви "стресове ", покрай които пуша. Тоест пушенето от решение стана проблем. .. Имам и 5 кила за сваляне и ме е страх да не станат 10

# 287
  • Пловдив
Аз пуша от година и половина.преди това съм пушила само по купони да кажем веднъж два три пъти в година или пред изпит. Пропуших около много тежък период в живота си и сега постоянни има някакви "стресове ", покрай които пуша. Тоест пушенето от решение стана проблем. .. Имам и 5 кила за сваляне и ме е страх да не станат 10

на мен много ми помогна 5 htp

http://www.zdravoslovno.biz/%D0%A1%D0%9F%D0%95%D0%A6%D0%98%D0%90 … /flypage.tpl.html

има много действия от които
решава проблема с нервите
подпомагат отказа от пушене ,
намалява апетита

всичко е въпрос на желание човек като иска намира начин
аз лично ги отказвах 2 пъти първия път без помоща на добавки и се провалих от нерви, освен това качих доста повече
втория път с помоща на добавки и качих съвсем малко около 2 кг за да съм по точна , но проблема ми е че вече трудно свалям и тези 2 кг са ми проблемни

# 288
Днес правя точно 2 месеца без фасове. Благодаря на всички за съветите и подкрепата! Черпя и пожелавам успех на всички!

bouquet  bouquet  bouquet

# 289
vanillla   Браво на теб   bouquet  bouquet  bouquet
Продължавай все така, живота е прекрасен без фасове   Hug

# 290
Здравейте Hug
Опитвам се да откажа цигарите, много ми е трудно... Постоянно съм една такава нервна и все ме боли главата. Не знам дали се дължи на това, че не пуша, но се чувствам едно такова особено Confused. Дано успея да ги откажа.
Ванила, честито!

# 291
Моят съпруг пушеше по кутия и половина, отказа ги с много силна воля и 1 седмица поставяне на никотинови лепенки, колкото да му попритъпят никотиновия глад в началото.
Аз пушех по кутия и винаги съм знаела, че ще ми е много трудно да ги спра. В момента в който видях две черти на теста за бременност, на секундата прибрах цигарите и след това даже не съм си и дръпвала Peace. При мен явно мотивацията беше жестока, даже не ми се припушваше в компания на пушачи Simple Smile. Вече трета година не пуша и съм много горда от себе си Mr. Green.

# 292
Браво, vanillla , ти си наша гордост :о)
Много се радвам за теб! Скоро ще дойде време, когато няма да забелязваш колко време е миало и ще се учудиш как е минала година :о)

Успех на всички!

Днес правя точно 2 месеца без фасове. Благодаря на всички за съветите и подкрепата! Черпя и пожелавам успех на всички!

bouquet  bouquet  bouquet

# 293
Всичко е в главата ти Wink Wink Wink.........нищто друго няма да ти помогне. Thinking

# 294
Моята лична мотивация - парите, които давах за цигари се пренасочиха в "перо" - козметик, фризьор и други "женски" капризи.

# 295
vanillla, честито! Продължавай все така! Simple Smile  Hug

Lasi, скоро и ти ще черпиш ми се струва!  Wink   bouquet

Аз напоследък сведох пушенето до няколко дръпки на ден, не успявам и една-едничка цяла да изпуша. Четейки Алън Кар обаче не се разпознавам никъде и в нищо от описаното. Не е от стрес, не е от радост, алкохолът определено ме подхлъзва, но вечер без биричка е невъзможно, то си е традиция в моята компания от години... Обаче вече си мисля, че "моят човек" ми е основен фактор - той ми се кара като пуша и заради него спирах цигарите - миналата година за 4 месеца, тази за 2 почти... Обаче само за миг като почувствам нестабилност в отношенията ни и посягам към кутията. Знам, че това няма да помогне, ще навреди единствено на мен, но... в този момент изобщо не ми пука за това. Sad

# 296
Здравейте, да споделя и аз. Преди една седмица попаднах на тази тема и  се зарибих и аз да спирам проклетите цигари. (Мъжо е най-доволен от това). Вече 6-ти ден не пуша, ям като луда, и съм постоянно в лошо настроение smile3515 сутрин се сърдя на себеси а на обяд на целия свят. Незнам дали е от хормоните дето пия или от липсата на никотин. И най лошото е че дори като спя сънувам че пуша. Това нормално ли е? Или аз нещо не съм наред?Ноооо смятам да се държа мъжката и да не потдавам Crazy

# 297
Аз също съм много изнервена, всичко ме дразни Twisted Evil, но не ям повече от нормалното. Сутрин си палвам една цигара с кафето и вечер след вечеря още една и се чувствам по-добре. И така полека-лека докато ги спра напълно.

# 298
 Чувствах се нервна може би първите 10 дена, като около 10-я  ми беше критичен. На моменти се изнервях и  самонавивах сама, ей така сякаш търсех причина да запаля и палех  Twisted Evil Joy Joy Joy до последния ми опит  след книгата на А. Кар когато вече бях готова за тези моменти.
Физическата абстиненция минава за няколко дена, но психологическата   Sunglasses Когато  разбрах защо пуша .......................не за удоволствие, а по-необходимост, за да си набавя следващата доза ги отказах спокойно.
Не ми липсват, ама никак , чувствам се превъзходно, наслаждавам се на живота по-добре и по-качествено без цигарите.
Misty и моя мъж, мрънкаше докато пушех и в предните си опити сякаш се опитвах да му угодя на него, да му докажа , че съм силна и  мога .....и аз съм пропушвала отново след конфликт у дома  Wink
Сега аз се гордея със себе си и когато се скараме не търся опора в цигарите, така ако щеш вярвай , но съм по-убедителна и в спора  Joy Joy Joy

# 299
  • Луната
Днес навършвам 11 месеца от както не пуша.  Simple Smile
И преди съм отказвала цигарите, но е било поради бременност или поради здравословни причини. Но съм ги отказвала, защото така е трябвало тогава и без ясната идея, че това ще е завинаги.
Докато сега нещата са по-различни. Заради една кутия цигари за малко не ни прегази ( мен и съпруга ми) един пияница седнал зад волана, една вечер. Слава богу само заради бързата реакция на мъжа ми останахме невредими. Това беше последната ми кутия цигари. Изпуших я с такъв яд на себе си, че съм се превърнала на робиня на тази отрова. Първата седмица беше най-трудно, но толкова ме беше яд на мен, че реших, че няма да се поддам. И така вече 11 месеца. Не ми липсват. Единственото, за което съжалявам е, че не съм ги спряла по-рано. Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт