Британците, британците! Имаме си кифличка! Тема 19

• 18 436
  • 731
  •   1
Отговори
# 630

П. П. Има имен ден когато аз имам РД! Знаех си, че искаш да я свържеш с мен. Grinning Hug Hug

# 631
  • Ænima/Albuquerque
Пуц ти ли ще си пускаш новата тема, която вече се пече?  hahaha
Бейби, свърши, трябваше да минеш по-рано и да си предявиш претенциите за името.  Mr. Green

# 632
И да ме отбележите в новата тема с моите 3-ма убавци-знахари!

# 633
Хе, готино се е получило.  Grinning

Пуц ти ли ще си пускаш новата тема, която вече се пече?  hahaha

Не знам, братче, ся трябва да сготвя, после иде време за баня и вечеря, та ако може да помолъ да мяткаш и ти по едно очо, а?  Confused Ма дайте си финалните актуализации, като е станало време.

# 634
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бейби, да не си съвсем с празна кошница, връщам ти доктор Трой Wink. Това за добре дошла Laughing

# 635
Бейби, ти щом държиш да си обвързана с Кифличка, на теб ще ти викаме Мъфин. И гото`о

И съм по-найс от Терминатора Party

# 636
А тъй! Мерси Джой, това се казва приятелка! Grinning Hug Надявам се си го пазила добре докато ме нямаше? Flutter

Ммм, Мъфин, кефи ме! Grinning

# 637
  • Ænima/Albuquerque
Бейби, ти щом държиш да си обвързана с Кифличка, на теб ще ти викаме Мъфин. И гото`о

И съм по-найс от Терминатора Party

Ох, беее!  hahaha

...ако може да помолъ да мяткаш и ти по едно очо, а?  Confused

Шъ, шъ.
Аз скоро се актуализирах, толкоз зася.

# 638
Добре го гледах, пусна гуша и вече не ме кефи, та затова ис бак юрс  Mr. Green.

Вал, смили се, боли ме коремчето вече Joy

# 639
Актуализация на Джой- пореден брой   Mr. Green

Пол Бетани
 Ралф Файнс
Хю Данси
 Мич Хюър
Никълъс Холт
 Килиан Мърфи
Хенри Кавил
 Ема Томпсън
Кристин Скот-Томас

Танди Нютън
Кейт Уинслет
 Даниъл Дей-Луис
Кевин Маккид
Майкъл Хътчънс
 Мини Драйвър
Емили Мортимър
 Розамунд Пайк

Споделени:
Джерард Бътлър
Джеси Спенсър
Джоузеф Морган
Наоми Уотс
Рейчъл Уайз
Саймън Уудс
Кейт Бекинсейл

Червените се пипат с риск за живота!!! Огромен при това  Twisted Evil. Който гледа Priest и след това му се появят щения за очи, скули, мускули и тем подобни, имам резачка и боравя добре с нея Twisted Evil

п.п. КРАДЦИ НА ДЯДОВЦИ Tired Tired Tired

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 23:07 от joy_r

# 640
Здравейте!

Малии, Биролазката какви яки снимки е напущала  Laughing. Аз също никога не съм ходила на палатка, а и не ме влече. Ако бях по-млада можеше да ми е интересно, ма съм много дърта вече за такива изживявания. Ето вчера ми беше забавно покрай реката, ама едва издържах да се прибера вкъщи и да си тегля един душ след като цял ден ме лазиха де що има буби по ливадата.

Сонче, момата е от скъпата боя като мен и само да я хване малко слънце става същинско цигане  Grinning.

Джой, много ми аресва твойта рокла. И аз си взех една дълга, но не толкова шаренка такава за лятоска.

Да подсетя който ще прави новата тема - плюх мощно по Дейвид Тюлис.

# 641
Що ли ми трябваше да поетизирам за лицевите части Полови, да ме извинят, моля, дамите, които имат нездрав интерес към него.  Mr. Green

Злате, и мойто отношение към палатникарството е такова - не на последно място точно заради бубищата! Twisted Evil

# 642
  • Ænima/Albuquerque
А, не, Джо, стига с тия певци, моля ти се.
И още нещо, мисля си, че е хубаво да уведомяваме кой си пишем, защото не е лошо да се види дали някой друг няма претенции.
Защото сега за Бекинсейл, Слънчогледа ще рекне с цяло гърло.

# 643
Що ли ми трябваше да поетизирам за лицевите части Полови, да ме извинят, моля, дамите, които имат нездрав интерес към него.  Mr. Green
Ами веднъж и мойто мъж да е център на форумския интерес, обикновено все "онова албиносото" му се вика, та да се направя на важна собственица и аз Mr. Green.

# 644
Две теми напред обявих Бекинсейл, със снимка при това, никой не гъкна. Бауи и Джагър имат солидна, подчертавам солидна филмография Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт