Къде в Бургас 27

• 85 909
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
ами не знам. приятелка ми я препоръча, уж да водя моите синове, но така и не стигнахме до уроци,
може би по-нататък.

# 511
Как 6,50?! Аз го купувам за 8,00.
Откъде го купуваш на тази цена и за краве ли става въпрос или за смес?Цената,която съм дала е за краве,но купено на място от магазина във Веселие от преди месец и от вчера.Мъжът ми купува,но мисля че не греша с цената. Peace

# 512
  • у нас
Някой знае ли нещо за откриването на Пясъчните фигури? В сайта на Общината е само това http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/8592 . Дали ще обявят нова дата изобщо до септември? И изобщо ми се струва, че няма да има откриване. Thinking Горкият http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/8583 само дето се е старал да се докара така.  Laughing

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 15:27 от Sinara

# 513
На снощното представление в антракта докато бяхме навън дочух едни разговор - една майка с дете намира телефон, обажда се на последния набран номер и казва, че е намерила телефона и звъни от него. След малко малко дойде майката на момичето, което си е загубило телефона на предното представление. Браво на момичето, което върна телефона, хубаво е че все още има такива добри хора. smile3501
Сина ми е намерил телефона.  Blush
Беше на представлението с моя приятелка и детето и.  Peace

Синара, благодаря.  Hug Почувствах се горда въпреки, че нямам пряко участие.  Blush

# 514
Някой знае ли нещо за откриването на Пясъчните фигури?

До колкото знам е отворено за посетители.Преди около седмица даваха по новините за фигурите.А познат е завел децата и каза,че били страхотни.  Peace

# 515
  • Бургас
Как 6,50?! Аз го купувам за 8,00.
във фирмения им магазин (в Славейков, Бургас) цената на кравето сирене е точно 6,50 за кг, на овчето: 10 лв (за мен най-добрият продукт!!!), кашкавал: 12. Аз също от около 2 месеца не купувам други млечни продукти освен тези.  Peace

# 516
  • Бургас
А къде точно се намира този фирмен магазин?

# 517
  • Бургас
единият, в к-с Славейков,  от който пазарувам аз, е точно срещу сладкарски цех Ани (бл.88).
Знам, че имат фирмен магазин и в Изгрев,  на Велека, но не съм ходила там. Мисля и за магазин в Меден Рудник май пишеше на някаква реклама, но не съм на 100% сигурна.
Да вметна, че работното време на Славейковския магазин е леко ш...нато: имат обедна почивка от 12.30 до 15 часа. Вечер работи до 19.00.  Peace

# 518
  • Бургас
Мерси!   bouquet

# 519
  • Бу-у-урга-а-ас
Радост, аз го купувам от Славейковото пазарче за 8,00 или за 7,50 от хранителния магазин на Шипка.

# 520
  • Бургас
А така! Това е право в десятката, благодаря ти!  Hug

# 521
  • Бургас
Читав сервиз за GSM?

# 522
  • Бургас

На Македония, малко след магазин "Тема", срещу булчинския магазин. Работят две момчета. Миналото лято доста си поиграха с моя телефон, но го оправиха в крайна сметка, след като от София ми го върнаха отписан.

Млечните продукти на Веселийската мандра наистина са много добри. А фирмен магазин някъде из центъра нямат ли?

# 523
...
Знам, че имат фирмен магазин и в Изгрев,  на Велека, но не съм ходила там. Мисля и за магазин в ...

На Велека магазинът е до една железария, пада се срещу магазина на арменците долу-горе. Цената е 6.50лв на сиренето. И за мен е най-доброто, което съм купувала от години. Единственият му недостатък за мен е, че е адски солено /въпреки че аз обичам/ и се налага задължително обезсоляване. Кашкавалът е разкошен, другите продукти не съм ги опитвала.  Peace

# 524
  • Бургас
Мaрия ,   bouquet
Дано да работят днес!  Simple Smile
На въпроса ти-в центъра нямат фирмен магазин. Както вече писа Лого5ка, сирене тяхно се продава из кварталните бакалии. Аз преди да открия този в Славейков, купувах от един магазин за хранителни стоки до Икономическия техникум. На 2 пъти обаче ми дадоха друго сирене и приключих с тях.

Общи условия

Активация на акаунт