Хотел Оникс- Китен

• 5 325
  • 10
  •   1
Отговори
Някой има ли пресни впечатления от този хотел. Офертата им е добра, но все пак искам да събера обективни мнения. Благодаря предварително.

# 1
Аз не съм доволна!

# 2
От какво?  Може ли малко разяснения? Simple Smile

# 3
От всичко! Като почнеш от обслужване, персонал, храна...Няма едно нещо от което да ти кажа - от това съм доволна! Държат се все едно не си плащаш и трябва да си им благодарен, че си решил да почиваш в техния хотел. Почивах ме там преди 4 години. Сега може да са се оправили, но аз не го препоръчвам. В Китен има достатъчно други хотели в които може да изкараш много по-хубава почивка.

# 4
Ужас- е май няма да ходим там. Още повече че смятах да платя през Вип оферта с ваучер. Тогава пък съвсем не се надявам на обслужване.

# 5
Аз вече платих ваучер по офертата 2-ма възрастни и дете до 12 год. безплатно. Когато се обадих да резервирам за конкретните дати, попаднах на едно много любезно момиче.

Много се надявам да изкараме добре.

# 6
Stryper вие кога ще ходите. Дай после отзиви. Аз не ги платих ваучерите, но за по-нататък  да имам в предвид

# 7
21-ви юни

# 8
Както обещах -  давам отзиви. Хотела ни хареса. Оказа се, че цената на пакета е много добра. Срещу малко доплащане бяхме в студио. Беше чисто. Климатик, ТВ с кабелна с достатъчно програми. Имахме закуска и вечеря. 1 път дневно можеше да се ползват сауната и джакузито на хотела. Храната беше много вкусна и за моя радост никой не се разболя от морския вирус, както ни се случи в Албена миналото лято.
Жените чистиха всеки ден. Сменяха хавлиите.
Всяка сутрин ни оставяха по една бутилка вино като подарък от хотела.

Всички бяха много мили и отзивчиви. Доволна съм.

# 9
И ние сме с ваучери за там, от 02.09,
благодаря за положителните кометари, Simple Smile
че се бях притеснила малко

# 10
Много сме доволни,
чисто е, храната е добра, персонала усмихнат и любезен.

Общи условия

Активация на акаунт