Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 246
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Аз искам парапланер  Rolling Eyes

# 16
Здравейте! Simple Smile
Кратък отчет:
Ресторант "Пасифик" - много вкусно, страхотна атмосфера! 10/10
Фризьорски салон "Hair House" - много добро обслужване, много любезни! 10/10

# 17
И аз на солариум 30 минути за 8.40лв
Доволна:)

# 18
А аз ще е добре да споделя как мина квантовия анализ, но утре, че сега заспивам Simple Smile.

# 19
Взех си ваучер за боядисване, маска и сешоар, отдавна исках да пробвам тези бои за коса ( L'oreal-Majirel ), а офертата е много добра.  Peace

http://grabo.bg/sofia/boiadisvane-na-kosa-s-lorealmajirel-i-ofor … oar-za-19lv-0uugf

# 20
Мерси за темата!  Hug Аз купих днес 2 ваучера за Супатерия, да ги пробваме, защото сме големи фенове на Супа стар.

Освен това в петък ще ходя за 2ри път тук: http://kolektivno.bg/team.php?id=31 Много бях доволна миналия път  Peace

# 21
  • в 1001-та нощ
за ВипОферта - изкарахме страхотно с тяхна оферта, наши приятели също  Peace

за пъзелите  ooooh! не ми хареса, като материал, не стои добре, също за мой ужас бяха свили снимката, за да се побере в "пъзела" и лицата и хората бяха комично издължени  Sick

по-добре да бяха упоменали пропорциите на правоъгълника - да изрежа снимката по мое усмотрение  Sick

беше за подарък на дете и бях доста разочарована, не ми се разправяше да им вдигам врява; но при поръчка е добре да се уточни размера на площта  Peace

Misslili - в Тадж Махал сме ходили с ваучер - преди много време и в офертата бе описано точното меню - имаше избор само дали да е вегетарианско или не  Peace

може би на ваучера не е изписано, но в офертата - вероятно да  Peace

.........Кое е изгодно,фотоепилация през лятото на горна устна,абсурд
Момичета, в чуденка съм от известно време - как обработвате горната устна преди фотоепилацията?  Thinking
Само не ми казвайте, че я бръснете......  Naughty

можеш и да не ги бръснеш, но не бива да са скубани  Peace

# 22
  • София
Звънче, мерси.   bouquet

Днес пак напазарувах- 2 ваучера за фотоепилация на цели крака в Савана, силиконов часовник и мисля да си взема временна татуировка, но ако могат да я направят още в 1вия ден, че заминавам на море.
Утре ми предстои фотоепилация в Калитеа, в петък сме в Пасифик ( за там нямам абсолютно никакви съмнения- ходим често и без ваучер).
Бях и аз на маникюр в Милано- не съм очарована. И при мен нямаше камъчета Сваровски, а в добавка имах и криви нокти. Stop
Кола маска в No name- бързо работи, но не е много старателна.

# 23
Аз пък нещо тия дни съм пас откъм купуване на ваучери - нищичко не си харесвам, що така Blush Имам и два неизползвани още ваучера за Остерията и Коза Ностра - ще видим кога ще успеем с благоверния да ги оползотворим най-после Wink

# 24
Честита темичка   bouquet

# 25
  • София
И аз с отчет - използвах ваучерите за кетъринг от Хитър Петър - 6/10. Подраниха с час, хапките бяха топли и преси, но нищо особено. Няма да повторя.

# 26
Някой,който ходи на фотоепилация в "Савана" да сподели горе долу колко пъти "щракват" с апаратчето..  Tired  Видях че пак са пуснали горна устна и брадичка / мишници за 9лв., а като гледам май ще ми трябват още процедури.

# 27
  • София
И аз не харесвам почти нищо тия дни. Давайте аква паркове по морето, и други забавления  Simple Smile.

# 28
zvanche   bouquet
искам да си поръчам тортички от лагуната или неделя нищо, че съм на диета  Mr. Green
не бих отказала и марокански ресторант  Naughty

И аз искам за Неделя, щото може да се ползва в почти всеки град, ама никой не се сеща да предложи. Иначе за София виж тези:

http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=181

http://member.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0%B2-%D1 … A-Queens?aff_id=3

# 29
  • софия
Да взема да си поискам и аз  Crazy:
Ресторант с градина в центъра/Красна поляна/Разсадника
Кетъринг (но не Х. Петър. Много се чудих. Добре, че не взех)
 Blush

Общи условия

Активация на акаунт