Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 258
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
И да дам отзиви за тази оферта: http://www.zadrujno.bg/700/traina-epilacia-malki-golemi-zoni-elo … ane-otstapka.aspx. Вчера бях там и ме прави една страхотна лекарка - беше много внимателна и любезна. Изключително прецизно мина цялата зона - доста по-внимателно от козметичката, при която до сега си правех фотоепилации. Оценка 10/10.

# 46
  • София
Вчера приключих 3тата си процедура Дермосоник. Болка почти нямаше, преживяването доближаваше приятно такова.  Mr. Green Преди мен беше една девойка, която беше правила първа процедура и имаше много изстрадала и уплашена физиономия.  hahaha Вика : "Леле на какви неща се подлагаме! "  Mr. Green Сладурана! Синки имам пак,ама те минават за два дена. Ще направя още 2-3 процедури. Но се оказа, че офертата за Бона Деа за 12лв. (благодарение на mahidevran  Hug) e само за ултразвук! Т.е. без вакуума и масажа. Ако си заплатиш 12те лева по банков път, после доплащаш още 13 - демек става 25лв. Което пак не е зле (при все, че са обявили реална цена от 50лв.), но там където ходих е 30лв и няма да се занимавам с банки и други такива .
Nikitali , знаеш ли името на лекарката и ти коя зона прави?  Thinking

# 47
Момичета вижте тази оферта:

http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=278

Има ли някакакъв шанс да ми прецакат, тъй като не става дума за малко пари :s
Някой ползвал ли е услугите на vipoferta ?

# 48
Кашмир, правих пълен интим, а лекарката е д-р Мирчевска. Освен че е внимателна и любезна е и голяма красавица, но това няма отношение към качеството на услугата Simple Smile.

# 49
  • София
petufi   Аз, два пъти. Не е имало никакви проблеми. Не мисля, че има от какво да се притесняваш.  Peace

Nikitali , мерси! Аз бях при друга. Не съм сигурна дали не ме попропусна отдолу.  Embarassed На пубиса са изпопадали едно 60-70%, докато между краката само около 10%. А дупе (да не го казвам по-директно  Mr. Green ) прави ли ти?

# 50
Благодаря, kashmir!
Аз не се притеснявах, защото съм пазарувала от други подобни сайтове, но за по - дребни суми. Обачче половинката е голяяяям скептик и само ми насажда съмнение Simple Smile)) А и сумата този път ще е голяма. Благодаря все пак!

# 51
  • в града на вечния купон
взех си два ваучера за Варадеро
само не стана ясно могат ли да се ползват събота и неделя, но не е посочено изрично в условията, че не може

# 52
petufi   Аз, два пъти. Не е имало никакви проблеми. Не мисля, че има от какво да се притесняваш.  Peace

Nikitali , мерси! Аз бях при друга. Не съм сигурна дали не ме попропусна отдолу.  Embarassed На пубиса са изпопадали едно 60-70%, докато между краката само около 10%. А дупе (да не го казвам по-директно  Mr. Green ) прави ли ти?

Кашмир, прави ми абсолютно всичко  Peace. А ефекта, който описваш се получи при мен след 3 процедури фотоепилация. Дано сега след 2 лазерни да се повлияят и другите косми!

# 53
Момичета вижте тази оферта:

http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=278

Има ли някакакъв шанс да ми прецакат, тъй като не става дума за малко пари :s
Някой ползвал ли е услугите на vipoferta ?
Вчера писах,че с ваучер от VipOferta ходихме 2 човека началото на месеца на Слънчев бряг- всичко беше точно!!!  Peace

# 54
  • София
Пфуу, а на мен не ми направи.  Crossing Arms Ето пак има оферта за Елос, за тези които са я пропуснали : http://www.zadrujno.bg/700/traina-epilacia-malki-golemi-zoni-elo … ane-otstapka.aspx

# 55
Много доволна от "Нова Къмпани" - Пране на килим + комплексно почистване на автомобил за 15 лв . Колата ми е като нова, а килимите до сега не са били толкова добре почиствани. Спечелиха ме като клиент  Peace

# 56
  • София
Звънче,   bouquet

Бях на това:

http://piperki.bg/offer/id-74/Почистване_и_терапия_за_лице.htm

Високопарното " Диагностика и определяне на типа кожа" сигурно беше направено тихом мълком, защото нищо не ме попита.
Напляскаме с някакво мляко докато духаше парата. Понастиска ме, но още има какво да се желае. Поне не съм червена. Такова нещо като Дарсонвал изобщо не приложи. Напляска ми маска, която каза че била без отмиване, та явно е играла ролята на две в едно по условията по оферта - маска и крем.   Марка на козметиката не оповести, а и на мен ми беше абсолютно непозната на външен вид. .......

И аз си правих и 2-те процедури. Изобщо не съм доволна нито от почистването, нито от маникюра!   При почистването, освен нещата които си изредила пропусна Дарсонвал-а!

Доволна съм от Зефир - Педикюр и маникюр.

# 57
  • Sofia
Здравейте Laughing

Имате ли впечатления от Туристическа агенция "Планет Тур"?
 Имат изгодни оферти за почивка.
 Заслужават ли доверие според вас???
 Благодаря предварително!!!

# 58
  • София
Здравейте! Искам да продам един закупен от мене ваучер за фитнес и SPA за едномесечна карта с неограничен брой посещения.  За съжаление няма да мога да го използвам, а трябва да се активира до 16 юли, и ще важи един месец. Фитнеса е  World Class Health Academy, и се намира в  ж.к. Манастирски ливади.  58 лв. е ваучера.
Включени съоръжения и услуги в цената:

• Голям басейн 36°С с хидромасажни дюзи, с различно налягане;
• Малък басейн 38°С с водопад, водовъртеж, хидромасажни дюзи с високо налягане и дълбок масаж с минерализирана вода;
• Финландска сауна 60°С и финландска сауна 90°С;
• Парна баня с ароматерапия и хромотерапия, контрастен басейн – „дупка в леда”;
• Контрастен басейн „плитко езеро”, контрастни душове (adventure);
• Шоково ведро, стаи за релакс и медитация;
• Боди формер, спининг, уроци по танци, йога, бойни изкуства;
• Фитнес съоражения, разположени на 500кв. м. площ, включващи висококачествено оборудване и кардио уреди;
• Външен паркинг, чип система за качествено обслужване, сигурност и улеснено използване на съораженията;
• Професионално и персонално отношение към всеки клиент;
• Безплатни козметични и дерматологични консултации;
• Кърпи и хавлии, шкафчета и душове;
• Притежателите на членска карта ползват – 10% от всички козметични процедури и още доста отстъпки в обекти, с които се работи по програмата „Лоялен клиент”.

Самата оферта можете да разгледате тука -
http://grabo.bg/sofia/69-otstapka-ot-mesechna-karta-za-fitnes-i- … p-02z4m#topscroll

# 59
Здравейте Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Видях нещо интересно - Подстригване с Гореща ножица  Simple Smile офертата е в Групо.

Моля за коментар Wink някой ползвал ли го е вече?!?!

Благодаря виии
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт