Магазини за платове

• 3 618
  • 3
  •   1
Отговори
Старата тема е архивирана, а аз от доста време търся някои определени платове, като 100% рамия, но за сега безуспешно  Confused

Събрах някои полезни мнения от предишната тема Незнам до колко е актуална информацията все още, обаче.
  • - на ул. Пиротска

- на ул. Екзарх Йосиф

- за интересни платове бих препоръчала ето този http://www.platove-bg.com/

- на ул. Алабин - над Съдебната палата. Те са четири и са почти един до друг. Тръгвате от бул. Витоша, покрай Съдебната палата и на отсрещния тротоар са въпросните магазини.

- магазините на ул.Фритьоф Нансен и бул.Дондуков

- на ул.Симеон Велики, почти до Женски пазар, между Мария Луйза и пазара.

- магазин за платове и дамаски, една пряка на бул.Стамболийски - ул.Братя Миладинови

- Люлин, търговския център на пазара. Магазинът за платовете се намира вътре в търговския център, на партерния етаж, в края - точно до вратата откъм пазара, срещу него има магазин за спално бельо, завивки и възглавници. Платовете им бяха много хубави, някои са внос от Китай, но има доста естествени материи. Има платове за всякакви дрехи.

- магазините на фирма Пикси http://platove.pixi.bg/?go=shop

- на бул.Дондуков - отсечката между ул.Раковска и бул.Левски. Там има парчета, всякакви материи, ако искате ви ги режат на място. Преди магазина беше на Раковска. Имам лични впечатления от триката - доста са добри. Има и по-некачествени, но като цяло има какво да се хареса.

- Огромен магазин има на спирката на трамваи 12 и 11 на Илиянци в посоко центъра. Имаше и най-различни платове, дантела, кожа, плюш, сатен...

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 12:33 от l`ange

# 1
  • София

- на ул.Симеон Велики, почти до Женски пазар, между Мария Луйза и пазара.

От този пазарувам и съм много доволна, голямо разнообразие на ниски цени

# 2
А някой да сподели къде мога да намеря плат от 100% рамия?

# 3
Аз последно пазарувах от магазина на Екзарх Йосиф който е между женския пазар и халите. Магазина е нов и има неща които не видях в другите магазини. Цените са горе долу добри има и скъпи платове и евтини. Имат убийствени памуци ние си взехме за спален комплект и съм много доволна. Мъжът ми си избра плат за костюм вискоза с коприна, шивачката ни каза че не е виждала такъв плат. Доволни сме и двамата и занапред отново бих го посетила.

Общи условия

Активация на акаунт