Получихте ли семейни добавки за деца/детски/ този месец? -23

• 49 202
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
За Бургас -Инвестбанк -преди малко проверих,но все още нямам превод.

# 601
Някой от Пловдив да е получил интеграционни?
Da imam gi

# 602
Днес всички би трябвало да си получат парите,аз получих майчинството(което изобщо не очаквах ) а интеграционните още ги няма,но от социалните ми казаха че всички пари по всички членове са преведени!  Peace

# 603
 PeaceАз да попитам документите за подаване за месечни помощи за дете бяха:бележки за доходите на двамата родители от работодателя,бележки от лекаря,бележка от училището,осигурителна или трудова книжка за удостоверяване на местоработата,личните карти и на двамата родители,акт за раждане на децата.Има ли нещо ново което са ви искали тази година. Благодаря ви предварително.

# 604
  • София-Младост
PeaceАз да попитам документите за подаване за месечни помощи за дете бяха:бележки за доходите на двамата родители от работодателя,бележки от лекаря,бележка от училището,осигурителна или трудова книжка за удостоверяване на местоработата - това не е нужно,личните карти и на двамата родители,акт за раждане на децата.Има ли нещо ново което са ви искали тази година. Благодаря ви предварително.

# 605
Странно искали са ми ги за сверяване на датата от която съм започнала работа.Благодаря Ала-Бала.

# 606
Здравейте, някой има ли инфо дали днес ще има интеграция?И кво правят с тия интеграционни, че така ги бавят, идея  си нямам - от 2-3 месеца съвсем взеха да се оливат...просто с две думи: нямам думи.

В Шумен ще има днес. Вени, твоето дете не е ли с ТЕЛК? Дали нямаш помощи от БЧК?

Съвсем вярно.Мерси Simple Smile

# 607
за Варна експрес нямам интеграция,но на някои банки имат ..дано ги пуснат днес

# 608
кажете нещо преведоха ли ви интеграционните ,аз нямам до днес още..

# 609
  • Бургас
И аз нямам ,просто прекалиха вече.

# 610
  • ВИДИН
здравеите
имам едно вапрстче
трябва да си подам документите за детските та нали ми трябва белешка за дохода аз сам по маи4инство и в белешката ми пише срешту всеки месец че сам получила по ооо.оолв. така ли трябва да баде  или трябва да пише колко парички получавам майчинство да не се налага да ходя да ги подам и после пак да се вращам

# 611
мисля че соц и нои са свързани и те си вземат от нои сами бележката за доходите.а от работа бележката е така-пише си 0лв.така че не би трябвало да имаш проблем.да не забравиш да си вземеш от личния лекар на детето бележката за имунизациите

# 612
здравеите
имам едно вапрстче
трябва да си подам документите за детските та нали ми трябва белешка за дохода аз сам по маи4инство и в белешката ми пише срешту всеки месец че сам получила по ооо.оолв. така ли трябва да баде  или трябва да пише колко парички получавам майчинство да не се налага да ходя да ги подам и после пак да се вращам
Да на удостоверението от работа така трябва да пише.От социалните ще ти дадат разпечатка колко майчинство са ти превели всеки месец от нои.Тях също ще трябва да нанесеш в молбата,която ще подаваш за детски.

# 613
  • ВИДИН
мерси за отговора да белешката за имунизациите сам я взела

# 614
Дали няма да пуснат детските по-рано сега заради учениците? Rolling EyesМного лошо правят така,ще ги пуснат когато не ни трябват,а когато ни трябват най-много няма...По Коледа нали ги пуснаха по-рано,надявам се и сега да решат заради децата,ама...Иначе аз последните пъти все около 19 ги получавах...

Общи условия

Активация на акаунт